Įkraunama...
Įkraunama...

"Lengvas būdas sulieknėti"

QUOTE(Tindirindi20 @ 2010 06 01, 23:41)
Pagal Alleno Carro lengva buda per keleta menesiu numeciau 4 kg, dbr sveriu 61kg ir vargo nematau. O svarbiausia zinot kas? ogi tai, kad valgau visko kiek noriu, ka noriu ir kada noriu, as praktiskai nejauciu alkio. Buna per diena pavalgau 2 kartus ir uztenka, kartais 5 kartus, taciau didzioji mano suvalgyto maisto dalis yra naturalus maistas, nors kartais valgau ir persivalgau tikro slamsto svoris tik krenta, letai ,bet as del o nepergyvenu...zinau, kad kiek reikes tiek ir kris, kol pasieks savo standartini svori. O jauciuosi as fantastiskai, kupina energijos ir gyvenimo dziaugsmo, o daugiau nieko ir nereikia smile.gif  4u.gif  smile.gif  blush2.gif

Sutinku su tavim, puikiai aprasiai kaip istiesu yra paprasta. drinks_cheers.gif
As taip pat atsikracius nereikalingo svorio pasidariau labai energinga,anksciau tik lovoj gulet terupejo,o dabar visai nepaguldysi ,rupi eit daryt vaiksciot. smile.gif
Siaip esu patenkinta kad man pavyko...o visom kitom linkiu sekmes,tik isidemekit, kad pilnu skrandziu (diena,vakare<ar nakti)niekada neikit gulet,geriau kazkuom uzsiimti, ka nors nuveikti, ir nevalgykit tiek ,jei jauciat kad jau prisivalget,nevarginkit savo skrandzio ir saves,valgykit tik iki tol kol jauciates alkana...
Sekmes ax.gif
Atsakyti
perskaiciau ir as sia knyga per viena vakara. na ka galiu pasakyti super, ji mane paveike teigiamai, jau ir taip sveikai matintis pradejau, bet si knyga mane dar labiau paskatino. anksciau alkana tik ir svajodavau apie skanu vistienos ar erienos kepsni, o dabar net bjauru pagalvotiapie mesa.. rimtai galvoju visikai apriboti mesos valgyma, tik retkarciais kai lb lb noresiu zuvytes kokios arba vistytes paragauti.
bet siaip dar karta isitikinau, kad zmones nera sutverti misti mesa.
Atsakyti
O man ši knyga nieko nedavė visiškai schmoll.gif kažkada po "sveikuolių mokyklos" Palangoje mėsos nevalgiau 2 metus,o dabar ir vėl valgau ax.gif
Atsakyti
sia knyga reikia labai atidziai skaityti,neuztenka paprastai perskaityti ir wiskas.nes yra daug wietu kad reikia ir keleta kartu perskaityt kad suwoktum kas rasoma,ka norima pasakyti. As zadu antra karta skaityti,kad dar labiau isigylinciau. Mane ji labai suzawejo ir paweike.as wisai nebejauciu alkio,nors walgau nedideliais kiekiais.tiesiog nebera poreikio apsiryti:-)
Atsakyti
Perskaiciau ta knyga "Lengvas budas suliekneti" na ir kas. Cia ir taip logiska,kad norint numesti svorio reikia valgyti tik darzoves ir vaisius. lotuliukas.gif Tai cia tikrai ne man doh.gif nesiruosiu buti nei vegetare, o tuo labiau vegane bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Baikiux @ 2010 10 23, 11:50)
Perskaiciau ta knyga "Lengvas budas suliekneti" na ir kas. Cia ir taip logiska,kad norint numesti svorio reikia valgyti tik darzoves ir vaisius.  lotuliukas.gif  Tai cia tikrai ne man  doh.gif  nesiruosiu buti nei vegetare, o tuo labiau vegane  bigsmile.gif

ir tai yra kančia dirbančiam žmogui verysad.gif
Atsakyti
mm, maniau, ne diskutuojate šio lieknėjimo būdo smile.gif Per kelias dienas iš smalsumo perskaičiau šią knygą... Pradžioje skaitydama, mane net erzino toks kvailas rašymo būdas, visur kišimas automobilių, rūkalių ir pan... tačiau jau vidurį knygos aiškiai surašyta, kaip kas ir pan...

Taigi prie esmės, kol skaičiau knygą, o ją skaičiau 3 d. numečiau 3 kg. Nors realiai nieko lb nekeičiau....šiandien pirmas rytas, kada papusryčiavau vaisiais - kivi ir obuolys bei citrinu arbata.

Brūkštelsiu, kaip bus toliau, kokie rezultatai cool.gif
Atsakyti
[COLOR=purple][SIZE=7]
QUOTE(Šagrenė @ 2010 10 29, 13:45)
Taigi prie esmės, kol skaičiau knygą, o ją skaičiau 3 d. numečiau 3 kg. Nors realiai nieko lb nekeičiau....šiandien pirmas rytas, kada papusryčiavau vaisiais - kivi ir obuolys bei citrinu arbata.
Brūkštelsiu, kaip bus toliau, kokie rezultatai  cool.gif

nesitiki, kad taip įmanoma g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristute123 @ 2010 10 29, 21:42)
[COLOR=purple][SIZE=7]
nesitiki, kad taip įmanoma g.gif

Juk meluoti man nėra tikslo. Nes skaitydama pati skeptiškai į tai žiūrėjau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Baikiux @ 2010 10 23, 12:50)
Perskaiciau ta knyga "Lengvas budas suliekneti" na ir kas. Cia ir taip logiska,kad norint numesti svorio reikia valgyti tik darzoves ir vaisius.  lotuliukas.gif  Tai cia tikrai ne man  doh.gif  nesiruosiu buti nei vegetare, o tuo labiau vegane  bigsmile.gif

Siaip del idomumo reiks paskaityti smile.gif Gal rasiu geru minciu,gi nebutina visko 100 % primesti sau.
Atsakyti
zinoma, kad nereikia visko primest sau. Pvz, as vienintelius dalykus pasisavinau: pusryciams vaisiai ir vanduo siltas su citrina. O daugiau valgau kaip valgiusi. Taciau per kelias dienas toki rezultata pamatyti labai dziugu smile.gif
Pvz, sivakar uzkandziavau keptu bandeliu mieliniu. taciau knygoje rasoma, nevarzyti saves ir neskaiciuoti kaloriju. Kai is alksti tada ir valgyk smile.gif

Brukstelsiu po keliu savaiciu ir pasakysiu ar veikia ar ne smile.gif Nes saves kankinti tikrai nesiruosiu ir nenoriu smile.gif
Atsakyti
šagrene, džiaugiuosi už Tave smile.gif jei ne paslaptis, kiek sveri ir kiek nori numesti ax.gif ?
Atsakyti