QUOTE(Tindirindi20 @ 2010 06 01, 23:41)
Pagal Alleno Carro lengva buda per keleta menesiu numeciau 4 kg, dbr sveriu 61kg ir vargo nematau. O svarbiausia zinot kas? ogi tai, kad valgau visko kiek noriu, ka noriu ir kada noriu, as praktiskai nejauciu alkio. Buna per diena pavalgau 2 kartus ir uztenka, kartais 5 kartus, taciau didzioji mano suvalgyto maisto dalis yra naturalus maistas, nors kartais valgau ir persivalgau tikro slamsto svoris tik krenta, letai ,bet as del o nepergyvenu...zinau, kad kiek reikes tiek ir kris, kol pasieks savo standartini svori. O jauciuosi as fantastiskai, kupina energijos ir gyvenimo dziaugsmo, o daugiau nieko ir nereikia

Sutinku su tavim, puikiai aprasiai kaip istiesu yra paprasta.

As taip pat atsikracius nereikalingo svorio pasidariau labai energinga,anksciau tik lovoj gulet terupejo,o dabar visai nepaguldysi ,rupi eit daryt vaiksciot.

Siaip esu patenkinta kad man pavyko...o visom kitom linkiu sekmes,tik isidemekit, kad pilnu skrandziu (diena,vakare<ar nakti)niekada neikit gulet,geriau kazkuom uzsiimti, ka nors nuveikti, ir nevalgykit tiek ,jei jauciat kad jau prisivalget,nevarginkit savo skrandzio ir saves,valgykit tik iki tol kol jauciates alkana...
Sekmes