Įkraunama...
Įkraunama...

"Lengvas būdas sulieknėti"

QUOTE(Šagrenė @ 2010 10 31, 01:02)
zinoma, kad nereikia visko primest sau. Pvz, as vienintelius dalykus pasisavinau: pusryciams vaisiai ir vanduo siltas su citrina. O daugiau valgau kaip valgiusi. Taciau per kelias dienas toki rezultata pamatyti labai dziugu smile.gif
Pvz, sivakar uzkandziavau keptu bandeliu mieliniu. taciau knygoje rasoma, nevarzyti saves ir neskaiciuoti kaloriju. Kai is alksti tada ir valgyk smile.gif

Brukstelsiu po keliu savaiciu ir pasakysiu ar veikia ar ne smile.gif Nes saves kankinti tikrai nesiruosiu ir nenoriu smile.gif

Sekmes,butinai brukstelk,idomu kaip seksis 4u.gif
Atsakyti
sveikutės,
kristute123 - ką ten dar tau numetinėti, ir taip liekna esi smile.gif

aš perskaičiusi knygą per metus numečiau 10 kg. labai džiaugiuosi dėl to. tačiau dabar kokius pora mėnesiukų nebevalgau pusryčiams vaisių, šiek tiek daugiau suvartoju maisto ir per visą dieną - jaučiu jau du kilus atgal grįžusius. reikės vėl susiimti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pinciuke: 01 lapkričio 2010 - 12:44
QUOTE(pinciuke @ 2010 11 01, 14:43)
sveikutės,

aš perskaičiusi knygą per metus numečiau 10 kg. labai džiaugiuosi dėl to. tačiau dabar kokius pora mėnesiukų nebevalgau pusryčiams vaisių, šiek tiek daugiau suvartoju maisto ir per visą dieną - jaučiu jau du kilus atgal grįžusius. reikės vėl susiimti.

kaip supratau, esmę sudaro pusryčiams - vaisiai???? Aš seniau iš vis nevalgydavau pusryčių, tai db man nesunku būti pavalgiusiai nuo vaisių smile.gif O dėl svorio, tai rašoma, kad nenusistatyk iš kart norimo svorio... Tad kiek nukris tiek... Norisi tik pačiai gerai jaustis.
P.S. kaip nukrite 3 kg, tai nei pakilo, nei sumažėjo smile.gif Man pačiai įdomu, nes pirmą kartą gyvenimę kažkokios dietos laikausi.... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(pinciuke @ 2010 11 01, 13:43)
sveikutės,

oi, pinciuke, pinciuke, lipa kilogramai kaip reikiant... drabužiai tai įrodo doh.gif taip kad reikia susiimti, nes bus blogai, brangiai kainuos garderobą atnaujinti lotuliukas.gif prisipirkau vaisių ir pradėsiu ryt nuo jų mirksiukas.gif
Atsakyti
Na nezinau patikesite ar ne, per 12 menesiu numeciau 16 kg...bet matytis pradejo tik pries pora menesiu...iki tol kazkaip niekas nepastebedavo, dabar jauciuosi super thumbup.gif thumbup.gif
Nesakau kad viska darau taip kaip parasyta knygoje, tikrai ne, bet si knyga man dave spyri nuo to viskas ir prasidejo. Dabar dziaugiusi ir dar galvoju kokius 5 kg ir bus gana
smile.gif
Atsakyti
Gal kas zinote, is kur galima parsisiusti sita knyga ANGLU kalba? Buciau labai dekinga uz info 4u.gif
Atsakyti
Sveikos Damos smile.gif

Skaiciau ir as sia knyga. Ja nusipirkau todel, kad brolis perskaite apie rukyma ir jau pora metu kaip neberuko, tai pamaniau, kad ir man su mityba pades, bet deja... Nenoriu nieko izeisti, nes gal kam ir padejo ta knyga, bet mano nuomone visa ta rasliava yra tik kazkoks kvailas smegenu plovimas. Pradejusi skaityti, maniau, kad toliau bus normaliau aiskinama, bet pasiekus mazdaug viduri knygos, galutinai isitikinau, kad tai nesamone ir toliau skaiciau vien tik is uzsispyrimo, kad nepalikciau neperskaitytos biggrin.gif. Skaitydama ta knyga vis masciau, kokiu idiotu, visiskai nieko nezinanciu apie supanti pasauli ir absoliuciai nenutuokianciu, kas per daiktas tas zmogus, turi buti, kad patiketum ta knyga ir pradetum gyventi ja vadovaudamasis.
Toki kaip pavyzdi galiu pamineti tai, kad autorius teigia jog perskaite knyga mes valgysime tai, kas mums labiausiai patinka, tai ka labiausiai megstame (tai autorius periodiskai pakartoja kas keleta puslapiu). Taciau, ar kas is skaiciusiu pastebejote, kad tai autorius visa knyga aiskina, ka mes "megstame" ir ko ne? Kad ir tai, jog anot jo, mes is tiesu nemegstame arbatos, o megstame vandeni, todel vietoje arbatos turetume gerti vandeni. Taip pat, teigia, kad mums neskirta valgyti mesos ir tai bando kazkaip juokingai pagrysti, taciau ar kuri nors esate kada girdejusi ar pasidomejusi, kokia funkcija mums anksciau atlikdavo organas, kuri dabar vadiname apendicitu? Jei tuo pasidometumet, manau tikrai suprastumet, kad pastarasis mano paminetas autoriaus teiginys yra visiska nesamone.
Allen'as Carr'as nuolat mini kazkokius "ekspertus", kurie anot jo mums nuolat plauna smegenis ir yra apsisaukeliai. Taciau mano nuomone, vienintelis toje knygoje minimas apsisaukelis yra pats Allen'as Carr'as.

Galeciau dar rasyti ir rasyti apie ta knyga, bet kaip matau, jau ir tiap prirasiau, tiek, kad reta, kuri skaite biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(WiRtu @ 2010 12 26, 20:30)

Sutinku su Jūsų nuomone, aš ir skaičiau apie tai, kas mums neskirta ir kas skirta biggrin.gif. Skaičiau ir dėl bendro intereso, pramesdama tuščias beletristikas apie automobilius ir panašiai. Aišku, jei man visai prasiplautų smegenys, perskaičius tokią knygą, tai vėl būtų kita kalba, bet autoriaus argumentai tikrai nėra įtikinantys. Knygoje propoguojama vegeniška mityba, kuri toli gražu ne kiekvienam gali būti priimtina ir nepavadinčiau to lengvu būdu biggrin.gif. Apskritai, labiausiai man nesuprantama teorija ne tik šio autoriaus, bet ir kitų, kad ryte reikia valgyti tik vaisius. Pusryčiai yra svarbiausiais dienos maistas, turintis sudaryti 25-35 % dienos kalorijų. Tai kiek tada tų ryte vaisių reikia suvartoti doh.gif ? Ir šiaip, numirti galima iš bado ryte sugraužus obuoliuką ir po to laukiant pietų. Toks būdas veda tik prie to, kad normaliai nepavalgius pirmoje dienos dalyje, vakare būsi labai alkanas ir tai baigsis tuo, kad arba normaliai pavalgysi, arba pabūsi valingas, bet labai alkanas cool.gif
Atsakyti
Burleska,

džiugu skaityti protingus žodžius biggrin.gif
Na, tik dėl vaisių ryte čia klausimas... Jeigu rytas prasideda kokia 10 val., tai sugrauži obuoliuką ir iki pietų ramu, bet jei rytas prasideda normaliu laiku apie 7 ar net 6 val ryto, tai iki pietų laiko, kuris būna apie 12-13 val. su obuoliuku ir "iš klumpių iškrist galima" biggrin.gif
Atsakyti
Aš tos knygos visos neperskaičiau, bet reiks perskaityt, tik noriu pasakyt tiek, jog aklai sekt kiekvienu žodžiu tikrai nebūtina biggrin.gif Dabar dėl tų vaisių pusryčiams, aš nors ir gerai žinau, kokie tie sveiki pusryčiai turi būti, nelenda jokios košės ir pan. man rytais, negaliu prisiversti, o gal ir nereikia savęs versti? Gal galima tiesiog įsiklausyti į savo organizmą? Šiaip tai iš pažiūros man Carro idėjos labai "susišaukia" su McKennos.
Atsakyti
Apie McKennos nesu nieko girdėjus, tai komentuoti negaliu, o dėl Carr'o, tai jis ten kartoja toki sakinį, kad "jei laikysitės visų šioje knygoje pateiktų nurodymų, tai be vargo sulieknėsite" ir pan... Pati idėja tos knygos man ir atrodo panaši į tai, kad mes turėtume klausyti savo organizmo, tik va kad tai ką sako mūsų visų organizmai pasako pats Carr'as savo knygoje. Visus savo teiginius Carr'as pateikia kaip neginčyjamą tiesą, kaip kokią dogmą ar aksiomą... Skaitant susidaro įspūdis, kad jokia kita tiesą nėra tiesa, kas yra visiska nesamone.
Prisipažinsiu, kai kuriuos dalykus iš tos knygos išbandžiau ir aš... lotuliukas.gif Pavyzdžiui mėginau valgyti tik tada kai išalkstu ir tik tol, kol jaučiu alkį - rezultatas po menesio: skrandžio skausmai. Nes kai valgai tik tol kol jauti alkį, tai suvalgai kelis kasnius, atrodo jau kad ir nebealkana, tai ir nustoji. tuomet kur nors išeini su reikalais ir vėl išalkus negali tieiog imti ir pradėti valgyti, pavyzdžiui sėdint paskaitoj arba bendraujant darbe su klientais. doh.gif
Atsakyti
Prisidejau ir as prie A.Carr klubo..bet man sunkiausia ne tai, jog reikia atsisakyt mesos (as ir taip pro mesos skyriu parduotuveje praeinu uzlaikius kvapa) ir ne tai, jog pusryciams reikia valgyt sultingus vaisius (tikra palaima)..didziausias sunkumas, kad negyvenu atsiskyrusi saloj...kur tik benueisi, pas draugus, gimines, mociute..visi siulo sumustiniu, balandeliu, kotletu ir akis ispucia jei pasakai kad nevalgai, tada turi aiskint visa tirada ir atlaikyt ta skeptiska zvilgsni..o kur dar artejantis kepsniu, saslkyku sezonas vasara..juk nieko kito nevalgom sveciuose vasara...teks visur nestis cukinija kad man pakeptu vietoj saslyko...be rysio smile.gif reikia gelezines valios ne maistui atsiskirt, o istvert aplinkiniu spaudima..
Atsakyti