Įkraunama...
Įkraunama...

"Lengvas būdas sulieknėti"

Pirma perskaiciau knyga apie metima rukyt,ir jau 8 su puse menesio nerukau thumbup.gif ir net netraukia brunette.gif mirksiukas.gif taciau metus rukyt, priaugau svorio doh.gif todel su dideliu entuziazmu ir uzsidegimu emiau skaityt jo antraja knyga apie svorio metima. na tiesa sakant mano lukesciu ji nepateisino schmoll.gif skystokai parasyta schmoll.gif tokio efekto kaip perskaicius pirmaja nebuvo,tiesa sakant jokio efekto nebuvo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _PostScriptum_: 20 sausio 2009 - 14:02
QUOTE(nep @ 2009 01 20, 13:26)
Na nezinau, ar tikrai pieno produktai yra tokie, kaip cia raso. Ir tos darzoves kalcio turi nepalyginamai maziau. Neapdoroti riesutai yra labai kaloringi, jei sneketi apie dieta...Kitoje literaturoje, skaiciau, kad pieno produktai kaip tik labai reikalingi metant svori, kadangi irodyta, kad ju reikia suvalgyti nedaug, ir jau jautiesi sotus. Todel sunku ju persivalgyti. Ir as ta pastebejau, varske labai soti yra. Net liesa. O dar kitur skaiciau, kad pieno riebalai yra labai naudingi, ten visokiu tu omega rugsciu turi, ir reikia nebijoti vartoti riebiu pieno gaminiu. Siaip yra daug daug skirtingu nuomoniu ir tyrimu...Sunku atsirinkti tiesa nuo nesamoniu...
p.s. apie gleives girdejau, bet nesupratau, kas gali prasisunkti.

Be abejo, reikia atsirinkti, kas tinka, bendru tinkamu metodu visiems nera schmoll.gif Visu pirma noriu jus pataisyti. Sveika mityba, maisto derinimas nera dieta. Tai yra gyvenimo budas. Butent kada organizmas issivalo nuo toksinu, jis sotinasi tokiu maisto kiekiu, koks yra reikalingas, o ne tiek, kiek akys nori ir skrandyje telpa.. ax.gif Cia ne greito sulieknejimo efektas, cia ilgalaikis procesas, kurio metu valomas organizmas, keiciami musu yprociai ir to pasekmeje nukrenta nereikalingi kilogramai nuo viso kuno proporcingai.
Visu antra, pieno produktu suvalgius organizmas pasidengia gleivemis. Ir jeigu su pieno produktais valgom dar kazka, tos gleives sulaiko maista ir jo virskinimui isskiriama zymiai daug daugiau energijos, laiko suvirskinti, likuciai galeti pradeti pudymo procesa, kas ir isskiria toksinus y zarnyna. Pataisykit mane, jei klystu, bet tiesiog susidariau tokia nuomone. Pieno reiketu vengti, bet nedidelis kiekis varskes, naturalaus jogurto ant salotu tikrai nepakenks mirksiukas.gif
Bet visumoje daug pieno produktu vartoja tik sportininkai, nes jie gauna didelius kruvius, padeda isryskinti raumenu mase, ja isgryninti. Kiekvienai manau reikia atsirinkti, kas tinka. As pvz. kelis kartus per savaite vakare valgau po kelis saukstus varskes su razinom. Kartais vos vos riesutu. Visa kita - darzoves yvairiai pagamintos, kruopos, kartais makaronai. Papildomai geriu zuvu taukus. Energijos turiu sociai, tyrimai geri 4u.gif
Cia tas pats kas ir su mesa. Vieni primygtinai brunka ja vartojimui, kiti raso, kad mes nepritaikyti mesos vartojimui, pradedant dantu sandara, baigiant tuo, kad verdant, kepant visa nauda is mesos dingsta, o zalios juk nevalgom.
Reikia isbandyti daug ka, ysiklausyti y organizma ir suprasti, ko reikia ir ko ne mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(VSsexy @ 2009 01 20, 08:57)
Sveikos mergytes  4u.gif

Noriu kartu pasidziaugti, siandien pasisveriau ir pasirodo, per ta laika, kol sveikai maitinuosi, numeciau 2 kg  thumbup.gif

Saunuole, sveikinu 4u.gif
As sveriu savo tuos 67 kg, ir galvoju, ar man dar reikia numesti, iki 64 kokiu, ar ne ax.gif Nes jau is pilvo nieko neliko, bet ir krutine pamazejo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egliukasz: 20 sausio 2009 - 14:23
Va va as is taip dziaugiuosi kad pilvas sumazejo.... tongue.gif bet va papyciai ir...taip menki buvo o daba kaip paaugles ax.gif Bet ziurejau...ziurejau ....kad taip vis tiek geriau....
Atsakyti
Sveikutės,

pradėjau ir aš skaityti tą išgirtąją knygą... g.gif Skaičiau, skaičiau ir jau galvojau, kad nieko gero neišskaitysiu... Kol kas esu tame skyrelyje apie mėsą. Tiesą sakant, kaip kažkuri rašėt, kol kas man panašu į tai, kad seniokas, sėkmingai parašęs knygą, kaip mesti rūkyti, užsimanė dar daugiau pinigėlių užsidirbti.
Sutinku, kad yra neblogų minčių, kaip kad valgyti tik tuomet, kai esi alkanas, valgyti mažai perdirbtą maistą - tą stengiuosi ir daryti. Tačiau jau geriau aš valgysiu anytos užaugintus ir marinuotus (be jokio acto) agurkėlius, nei dabar pirktus žalius...
Bet atleiskit, dėl mėsos nevalgymo tai tikrai nesutinku. Jei samprotauti, kaip autorius, tai gi mūsų brangieji protėviai (o jie tada tikrai buvo arti Gamtos motulės) šiaip jau medžiojo ir valgė mėsą. Keptą ar žalią, nežinau. Atseit, jei negalim žalios mėsos valgyti, tai nevalgykim iš viso. O tai įvairius grūdus nevirtus valgyti galime? Tarkim, avižas, grikius, ryžius... Neįsivaizduoju, kokia būtų skrandžio reakcija po tokio maisto doh.gif
Ir dar. Tarkime, krizės metu ėmė ir bankrutavo visos parduotuvės. Liekame labai arti Gamtos. Gerai, jei tai vasara, ruduo - rasime ką valgyti. Bet jei žiema? Bananai, mandarinai ir kiti egzotiniai vaisiai pas mus neauga, lieka paprastos bulvytės, morkytės, burokėliai ir... mėsa. Ką noriu tuo pasakyti? O gi tą, kad Kūrėjas kažkodėl sukūrė skirtingas klimato zonas. Vienose - vien vasara, kitose dar ir žiema. Tad viskas puiku, jei mes toje klimato zonoje, kur vien vasara - galime valgyti daug vaisių, daržovių. Bet jei turime ir žiemą, abejoju, ar Kūrėjas norėjo, kad visą žiemą valgytumėme tik grūdus ir bulves. Na, dar pusei žiemos gal obuolių užtektų lotuliukas.gif
Žiūrėsim, gal toliau šioje knygoje rasiu atsakymus į savo klausimus smile.gif
Šiaip aš už tai, kad reikia valgyti visko, bet saikingai, tik tuomet, kai esi alkanas. Aišku, nekemšant visų produktų vienas po kito. Ir už tai, kad valgyti natūralų maista, be chemijos. Plius - daugiau judesio smile.gif Nes nemačiau, kad nors vienas gyvūnas prasėdėtų 8 val vienoj vietoj smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žuvelė: 21 sausio 2009 - 00:06
QUOTE(Žuvelė @ 2009 01 21, 00:03)
Šiaip aš už tai, kad reikia valgyti visko, bet saikingai, tik tuomet, kai esi alkanas. Aišku, nekemšant visų produktų vienas po kito. Ir už tai, kad valgyti natūralų maista, be chemijos. Plius - daugiau judesio smile.gif Nes nemačiau, kad nors vienas gyvūnas prasėdėtų 8 val vienoj vietoj smile.gif

Aš irgi už įvairovę thumbup.gif
O gyvūnas toks yra: jei dar neperskaitei, tai pamenu, kažkurioj vietoj buvo apie liūtą parašyta, kad jis mėsiaėdis, o dėl to neturi visai jėgų lakstyti ir miega ar tik ne 16 val per parą doh.gif O gal ir daugiau.. Na seniai jau skaičiau, pamiršau..
Atsakyti
QUOTE(Žuvelė @ 2009 01 21, 01:03)
Sveikutės,

pradėjau ir aš skaityti tą išgirtąją knygą...  g.gif  Skaičiau, skaičiau ir jau galvojau, kad nieko gero neišskaitysiu... Kol kas esu tame skyrelyje apie mėsą. Tiesą sakant, kaip kažkuri rašėt, kol kas man panašu į tai, kad seniokas, sėkmingai parašęs knygą, kaip mesti rūkyti, užsimanė dar daugiau pinigėlių užsidirbti.
Sutinku, kad yra neblogų minčių, kaip kad valgyti tik tuomet, kai esi alkanas, valgyti mažai perdirbtą maistą - tą stengiuosi ir daryti. Tačiau jau geriau aš valgysiu anytos užaugintus ir marinuotus (be jokio acto) agurkėlius, nei dabar pirktus žalius...
Bet atleiskit, dėl mėsos nevalgymo tai tikrai nesutinku. Jei samprotauti, kaip autorius, tai gi mūsų brangieji protėviai (o jie tada tikrai buvo arti Gamtos motulės) šiaip jau medžiojo ir valgė mėsą. Keptą ar žalią, nežinau. Atseit, jei negalim žalios mėsos valgyti, tai nevalgykim iš viso. O tai įvairius grūdus nevirtus valgyti galime? Tarkim, avižas, grikius, ryžius... Neįsivaizduoju, kokia būtų skrandžio reakcija po tokio maisto  doh.gif
Ir dar. Tarkime, krizės metu ėmė ir bankrutavo visos parduotuvės. Liekame labai arti Gamtos. Gerai, jei tai vasara, ruduo - rasime ką valgyti. Bet jei žiema? Bananai, mandarinai ir kiti egzotiniai vaisiai pas mus neauga, lieka paprastos bulvytės, morkytės, burokėliai ir... mėsa. Ką noriu tuo pasakyti? O gi tą, kad Kūrėjas kažkodėl sukūrė skirtingas klimato zonas. Vienose - vien vasara, kitose dar ir žiema. Tad viskas puiku, jei mes toje klimato zonoje, kur vien vasara - galime valgyti daug vaisių, daržovių. Bet jei turime ir žiemą, abejoju, ar Kūrėjas norėjo, kad visą žiemą valgytumėme tik grūdus ir bulves. Na, dar pusei žiemos gal obuolių užtektų  lotuliukas.gif
Žiūrėsim, gal toliau šioje knygoje rasiu atsakymus į savo klausimus smile.gif

labai teisingi pastebėjimai thumbup.gif Aš irgi už tai, kad valgytume kuo įvairesnį maistą, bet saikingai biggrin.gif
Atsakyti
Būtent - miega. O ne sėdi ofise smile.gif T.y. jis miega, tiek kiek jam reikia, klauso savo organizmo. Aš nemanau, kad gamta mus sutvėrė tam, kad nejudėtumėm smile.gif

QUOTE(Loli_judo @ 2009 01 21, 01:25)
Aš irgi už įvairovę thumbup.gif
O gyvūnas toks yra: jei dar neperskaitei, tai pamenu, kažkurioj vietoj buvo apie liūtą parašyta, kad jis mėsiaėdis, o dėl to neturi visai jėgų lakstyti ir miega ar tik ne 16 val per parą doh.gif  O gal ir daugiau.. Na seniai jau skaičiau, pamiršau..

Atsakyti
na merginos tai neprisijungiat? g.gif ramu cia kazkaip ax.gif
prigasdino cia del pieno ir mesos vartojimo doh.gif
Allen Carr NESAKO atsisakyti mesos ar pieno, jis tik issako savo nuomone isvedziojimus siu produktu atzvilgiu
Lengvas budas suliekneti paremtas principu laikymusi 4u.gif
kai turesiu laiko surasysiu, ar gal kitos besilaikancios surasys prie progos Alleno principus:geda2:
Atsakyti
Daugiau bus galima pasisakyti kai bus perskaityta knyga 4u.gif
Atsakyti
O tai ar gi jo pateiktas principas nesako nevalgyti mėsos? wink.gif
Kol kas dar užstrigau tam mėsos skyriui... įdomu, ką toliau rašo smile.gif
O jei rimtai - tai pradėjau valgyti tik tada, kada noriu valgyti, atsisakiau cukraus (nes per dieną kokius 5 puodus arbatos išgeriu), geriau rečiau, bet pasilepinsiu šokoladu smile.gif
Valdaug daug košių ir vaisių. Mėsos neatsisakiau smile.gif Plius - 2 kartus per savaitę sportuoju. Rezultatų, anot autoriaus, neprognozuoju ir nelaukiu smile.gif Žiūrėsim, kas bus smile.gif

QUOTE(joriukomamyte @ 2009 01 22, 16:15)
na merginos tai neprisijungiat? g.gif ramu cia kazkaip ax.gif
prigasdino cia del pieno ir mesos vartojimo doh.gif
Allen Carr NESAKO atsisakyti mesos ar pieno, jis tik issako savo nuomone isvedziojimus siu produktu atzvilgiu
Lengvas budas suliekneti paremtas principu laikymusi 4u.gif

kai turesiu laiko surasysiu, ar gal kitos besilaikancios surasys prie progos Alleno principus:geda2:

Atsakyti
QUOTE(Žuvelė @ 2009 01 23, 00:03)

Manau, kad nesako ax.gif
Jis tik filosofuoja ir pamasto apie jos ir pieno naudą ir reikalingumą mūsų racione ir gyvenime mirksiukas.gif
O principų ten ne vienas, jie atskirose eilutėse kaip pavadimai skyriaus surašyti..
O ir gale knygos, man rodos, visi kartu pakartotinai surašyti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Žuvelė @ 2009 01 23, 01:03)
Kol kas dar užstrigau tam mėsos skyriui... įdomu, ką toliau rašo smile.gif
O jei rimtai - tai pradėjau valgyti tik tada, kada noriu valgyti, atsisakiau cukraus (nes per dieną kokius 5 puodus arbatos išgeriu), geriau rečiau, bet pasilepinsiu šokoladu smile.gif
Valdaug daug košių ir vaisių. Mėsos neatsisakiau smile.gif Plius - 2 kartus per savaitę sportuoju. Rezultatų, anot autoriaus, neprognozuoju ir nelaukiu smile.gif Žiūrėsim, kas bus smile.gif

QUOTE(Loli_judo @ 2009 01 23, 01:14)
Manau, kad nesako ax.gif
Jis tik filosofuoja ir pamasto apie jos ir pieno naudą ir reikalingumą mūsų racione ir gyvenime mirksiukas.gif
O principų ten ne vienas, jie atskirose eilutėse kaip pavadimai skyriaus surašyti..
O ir gale knygos, man rodos, visi kartu pakartotinai surašyti thumbup.gif

drinks_cheers.gif nesako, butent jis dar pabrezia: bet as jums nesakau nevalgyti mesos, bet as jums nesakau atsisakyti pieno produktu mirksiukas.gif
as dabar kolegei paskaityt knyga paskolinau, negaliu surasyt, jo lengvo budo suliekneti principu doh.gif
Atsakyti