Įkraunama...
Įkraunama...

nebaigta kiaulaitės istorija


Sugalvojau savo istoriją aprašyti ir aš. O kodėl? Galbūt todėl , kad gyvenimas slysta iš rankų , galbūt noriu prisižadėti ne tik sau ( ir eilinį kartą nusivilti) bet ir kažkam kitam . Nenoriu rašyti banaliai ir patetiškai. Nenoriu ''mesti iššūkio sau'' sakydama '' prasideda naujas gyvenimas'' , nenoriu krėsti savęs žodžiais iš Šamanskio istorijos : ,, tokio riebumo galima pasiekti tik laboratorijoje " . Todėl ,kad viskas buvo ir viskas buvo nesekmė - mano puikiausia draugė. Taigi , gimiau normali ,kaip ir visi vaikai. Vaikystėje mirė mama nuo vėžio , tėvas guodė šerdamas ir sakydamas : ,, mamos neturi ,tai tegu turi visa kita". Todėl , kaip baisu tai pripažinti ,trečioje klasėje svėriau 75 kilogramus. Tada dar nerūpėjo.. Būdama 12 metų svėriau 100 kilogramų. Dar dabar atsimenu klasės draugo juokus , sakydavo , kad potvyniai vyksta todėl , kad aš einu maudyts. Nors šiaip mokykloje beveik niekas nesišaipydavo. Nors gyvenime buvo visko. Vieną Kūčių vakarą kažkoks vaikinas pakomentavo , kad tos mergos užpakalis kaip ''furos'' kapotas. Įvyko sukrėtimas ir išvyko sukrėtimas. Tačiau tų metų vasarą numečiau 10 kilogramų ypatingosios ir ypatingai neskanios sriubytės pagalba blink.gif . Mokyklos baigimo metų vasarą svėriau 130 kilogramų , buvo sunku net vaikščioti, akropoly ant kiekvieno suoliuko sėdėdavau , tačiau per atostogas ''susiėmiau'' ir į universitetą stojau su 116 kilogramų lašinių turtu. Nors buvau išbandžiusi visokiausių dietų, pasirinkau paprasčiausią - valgiau sveiką maistą , be riebalų. Ko gero kažkokie tos dietos atgarsiai išliko dar iki dabar :negaliu valgyt kiaulienos - neskanu , o po to ir jaučiuosi blogai. Štai ir dabartis - 120 kg. Keista ( o gal visai normalu (?) unsure.gif ), bet žmonės manęs šalinas , nors esu bendraujanti ( gal tik išpažintis niūroka išėjo) , turiu draugų ''iš senų laikų'' , tačiau naujų įsigyti nesugebu. Kaltas turbūt įvaizdis biggrin.gif , nes nesu šio gyvenimo sertifikuotas ,visateisis žaidėjas su '' pilnu paketu'' - grožis +protas + visada gera nuotaika. Nors visada maniau ir dabar manau , kad esu graži ,tačiau svoris milžiniškas. Nebenoriu būti monstre , terminatore , todėl nuo dabar pradedu sunkų darbą , be operacinių žiedų , alinančių valgymo režimų , darbą su savo gyvenimu , su savo požiūriu į maistą. smile.gif Pabandysiu valgyti sveikus maisto produktus ir jogą biggrin.gif (pradžiai namie , kad kitiems baisu nebūtų).
Atsakyti
Labas smile.gif

Aš irgi kažkada pradėjau mesti svorį nuo 130 kg, mokykloje tiek svėriau, dabar man 30 metų ir tik dabar susiėmiau numesti ir visus likusius, o pradėjau nuo 105 kg, nes baisu pasidarė, kai ant svarstyklių užlipau, nuo vasaros nukrito 20 kg. Tai va, noriu pasakyti, kad tikrai pasiseks ir tau, ir draugai bendrauja su tavimi ne dėl svorio, jie jo net nepastebi, tiesiog mums atrodo, kad visi tik į mus žiūri. Kiekvienas žmogus yra užimtas savo bėdomis.
O dabar pasakysiu ką dariau - pirmiausia užsirašiau į sporto salę, iš tiesų taip lengviau prisiversti, ilgai myniau dviračio pedalus, net knygą pasiimdavau, kad taip nuobodu minti nebūtų, vėliau treneris parodė programą ant treniruoklių, tai dabar minu dviratį kokį 40 min. ir darau pratimus pagrindinėm raumenų grupėm.
O maistas - stengiuosi galvoti ką valgau, vakare mažiau angliavandenių vartoti, yra daug skanių neriebių patiekalų - salotų su tunu, vištienos krūtinėle, varškė su šaukšteliu medaus ir pan. Svarbiausia neribok savęs labai stipriai, nes tada neatsilaikysi ir persivalgysi. O paskui dar ir pyksi ant savęs. ( Matai, didelę lieknėlimo patirtį turiu mirksiukas.gif ). O per ją supratau, kad nesvarbiausia visi skaičiavimai, o vieną dieną reikia labai labai stipriai panorėti pasikeisti, tada įsivaizduok, kokius rūbus dėvėtum, jei būtum lieknesnė ir neužsibrėžk iškart 30 ar kiek kg numest, o galvok apie mėnesį į priekį - 3-4 kg , o pamatysi, kad krenta ir azartas atsiras.
Tiesa, aš dar einu pas masažistę, jei galėtum sau leisti, tai tikrai keli masažai greičiau procesą išjudina. O pradžioje su mediniu masažuokliu namie masažus dariaus. Ir dar gėriau Jadvygos žoles, čia gydytoja patarė - pirmiausia 10 dienų gėriau 46 žolių numerį, o vėliau 22 numerį.
Tai va, norėjau palaikyti tave, kad tikrai viskas yra įmanoma, kai labai labai nori mirksiukas.gif
Atsakyti
ačiū už palaikymą smile.gif . Klausyk , o ką tos žolės daro? Valo organizma ar kaip ? Norėčiau visai išbandyt g.gif
Atsakyti
46 numeris valo slakus is organizmo, tai gali pradet stipriau kvapus jausti ir oda isbert, bet greit praeina, o 22 numeris mazina apetita. Kai isbandziau savo kailiu, tai galiu sakyt, kad veikia , stebuklo niekas nedaro, bet visas priemones pasitelkus kartu suveikia.
Atsakyti
QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2009 01 12, 13:58)
ačiū už palaikymą smile.gif . Klausyk , o ką tos žolės daro? Valo organizma ar kaip ? Norėčiau visai išbandyt g.gif

Labas mergytės 4u.gif
Aha, man irgi įdomu pasidarė apie tas žoleles. Pirmą kart išgirdau g.gif Ką jos daro ir kur jų gauti?
Atsakyti
Ką daro jau parašiau smile.gif , o galima surinkti "jadvygos žolės" internete ir duos vaistinių adresus , kur yra. Bet vienos žolės stebuklo nepadarys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vailet2 @ 2009 01 12, 14:18)
Ką daro jau parašiau  smile.gif , o galima surinkti "jadvygos žolės" internete ir duos vaistinių adresus , kur yra. Bet vienos žolės stebuklo nepadarys  4u.gif

Ačiū už informaciją 4u.gif Aišku, kad vien žolės nieko nepadarys, bet kaip papildomą priemonę galima pavartot. Juo labiau pažiūrėjau, kad ir kaina nesikandžioja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jeta: 12 sausio 2009 - 13:36
Labukas. Vyšnaite palaikau tave visom keturiom. Manau, kad ta istorija yra pirmas žingsnis į gerus pokyčius. Tikiu kad tau pavyks. Gal ir aš prie tavęs prisijungsiu ax.gif . Jei nesusirgsiu "nuo pirmadienio" liga blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2009 01 11, 21:51)
Pabandysiu valgyti sveikus maisto produktus ir jogą biggrin.gif (pradžiai namie , kad kitiems baisu nebūtų).

O kaip tu užsiimsi joga namuose? Ar jau lankei kažkur užsiėmimus ir išmokai pratimus atlikt taisyklingai? Papasakok plačiau ką planuoji valgyti?
Atsakyti
Joga kolkas diletantiškas reikalas. Draugė kelis pratimus išmokė , kuri pati jogą lanko . Man labai patinka , kadangi tuos pratimus atliekant kiekvieną raumenuką jauti . Tiesa , iš pradžių sunkoka , kadangi lankstumo reikalauja.Nors labai smagi rytinė mankšta , 'saulės pasveikinimas ' (surya-namaskar) vadinas , visas kūnas iškart pabunda. Šiaip vėliau reikės į kokį klubą užsirašyt. O dėl dietos , tai , kaip ir sakiau , jau anksčiau jos laikiuosi ir man visai patiko. Svarbiaus principai - valgyti maistą be druskos , cukraus ir riebalų . Druska ,žinau , virškinimą stabdo . Dar apie druską girdėjau , kad tai -pripratimo reikalas , kaip cukrus į arbatą. Na o šiandien pvz. valgiau tuno salotas ( tunas , pekino kopūsto keli lapai , pomidoras, agurkas , mėlynojo svogūno dar įpjaustau). Skanu , sotu ir nekaloringa. Vakare turbūt natūralų liesą jogurtą su vaisiais vartosiu smile.gif . Svarbu , kad maistas būtų įvairus : vaisia , daržovės , mėsa ( nors tik krūtinėlę vištienos valgau , todėl reikėtų keletą riešutukų užkrimst) , žuvis , pieno produktai. Galima įvairiai sugalvot. Paprasta... Dar pabandysiu tas Jadvygos žoles pavartoti , tai gal ir rezultatas geras bus . Ši dieta nėra drastiška , organizmo nealina , o man to ir reikia. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2009 01 12, 15:57)
1. Svarbiaus principai - valgyti maistą be druskos , cukraus ir riebalų . Druska  ,žinau , virškinimą stabdo .
2. Na o šiandien pvz. valgiau tuno salotas ( tunas , pekino kopūsto keli lapai , pomidoras, agurkas , mėlynojo svogūno dar įpjaustau). Skanu , sotu ir nekaloringa. Vakare turbūt natūralų liesą jogurtą su vaisiais vartosiu smile.gif .

1. be druskos negalėčiau, o cukraus tai jau l. seniai nei į kavą, nei arbatą nededu.
2. Man regis per mažai maisto dienai g.gif Kad paskui dvigubai kilai nesugrįžtų g.gif
Atsakyti
Aš irgi į arbatą bei kavą cukraus nededu ( o ankčiau tik saldintą ir gerdavau) dabar net neskanu . Druska irgi pripratimo reikalas , taigi norui esant ,galima atprasti mirksiukas.gif . O dėl maisto tai šiandie pusryčius pramiegojau blush2.gif . Būna daug grastiškesių dietų negu ši , kad ir mano minėtoji siubytė . blink.gif niekad jos nepamiršiu biggrin.gif
Papildyta:
Ai ,beje ,dėl kilų . Su šia dieta numečiau 14 , grįžo 4 kg
Atsakyti