aciu uz palaikyma
, nors dar nedaug numeciau 7kilogramus . Buvau cia pasidavus kuriam laikui , nes kaime su kugeliais uzpuole
tai cia tokia ziauri nuodeme buvo. Dar baisiai poreikis visokiems batonams ir bulkutems, tai kellogs perku pakramsnot vakarais ,siandie kaip tik ryziu kose su darzovem valgiau, labai skaniai buvo.
7 kg visai nemažai, sėkmės tau visokeriopos
taip, tikrai daug...sveikinu
as dar tik viena numecau, vis norisi man kokio sokolado, bent pora gabaleliu... bet bent jau vakarais nebevalgau
as dar tik viena numecau, vis norisi man kokio sokolado, bent pora gabaleliu... bet bent jau vakarais nebevalgau
Sekmes merginos laikantis dietos. Manau, kad tikrai pavyks. As irgi bandau numesti svorio, bet vis koki vakara "nuodeme" padarau ir nekrenta nors tu ka, bet va siandien prisiskaiciau istoriju, tai valios atsirado. Laikysiuos! Jokiu riebalu nereikalingu ar saldumynu, renkuos sveika maista
psichokokias priezastis?
sveika, šaunuolė,kad ryžaisi
maitinausi panašiai kaip tu ir tikrai pasiekiau, gan gerų rezultatų
ir svoris negrįžo apie porą metų tikrai, tik šią žiemą laabai mažai judėjau ir daaug valgiau ir priaugau kilogramų
o Kiek planuojate suvartoti kalorijų per dieną?Ar neskaičiuojate?
maitinausi panašiai kaip tu ir tikrai pasiekiau, gan gerų rezultatų
o Kiek planuojate suvartoti kalorijų per dieną?Ar neskaičiuojate?
O kiek dabar straipsnio autore numete kg
. Stiprybes ir valios tau
QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2009 03 30, 15:37)
aciu uz palaikyma
, nors dar nedaug numeciau 7kilogramus . Buvau cia pasidavus kuriam laikui , nes kaime su kugeliais uzpuole
tai cia tokia ziauri nuodeme buvo. Dar baisiai poreikis visokiems batonams ir bulkutems, tai kellogs perku pakramsnot vakarais ,siandie kaip tik ryziu kose su darzovem valgiau, labai skaniai buvo. 
as i tokias "kugelines" dienas ramiai stengiuosi reaguoti ir sau sakau kad tai netgi gerai svoriometimui, atseit viena kita persivalgymo diena netgi pagreitina medziagu apykaita. zinoma jei ne per daznai
saunuole
o kugelis nera jau toks didelis priesas, jeigu bus be riebiu grietinrs ir spirguciu padazu
o kugelis nera jau toks didelis priesas, jeigu bus be riebiu grietinrs ir spirguciu padazu
QUOTE(lauroone @ 2009 05 08, 07:00)
saunuole
Ir žinoma svarbu kiekis ir laikas kada jis suvalgomas
Pasiskaiciau cia forume ir vakar buvau atsidariusi si puslapi. http://www.mirimanova.ru/
Ten tiek nuotrauku, gal ir tikrai tos Mirimanovos maitinimo programa gera?
Idomu butu paskaityti jos knyga. O gal kur matet kur nors Lietuvoje pirkti?
Ten tiek nuotrauku, gal ir tikrai tos Mirimanovos maitinimo programa gera?
Idomu butu paskaityti jos knyga. O gal kur matet kur nors Lietuvoje pirkti?