Įkraunama...
Įkraunama...

nebaigta kiaulaitės istorija

aciu uz palaikyma smile.gif , nors dar nedaug numeciau 7kilogramus . Buvau cia pasidavus kuriam laikui , nes kaime su kugeliais uzpuole unsure.gif tai cia tokia ziauri nuodeme buvo. Dar baisiai poreikis visokiems batonams ir bulkutems, tai kellogs perku pakramsnot vakarais ,siandie kaip tik ryziu kose su darzovem valgiau, labai skaniai buvo. smile.gif
Atsakyti
7 kg visai nemažai, sėkmės tau visokeriopos smile.gif
Atsakyti
taip, tikrai daug...sveikinu 4u.gif

as dar tik viena numecau, vis norisi man kokio sokolado, bent pora gabaleliu... bet bent jau vakarais nebevalgau schmoll.gif
Atsakyti

Vysnaite, o jeigu pabandytum dar ir paziureti i psichosomatines savo virsvosrio priezastis?
Atsakyti
Sekmes merginos laikantis dietos. Manau, kad tikrai pavyks. As irgi bandau numesti svorio, bet vis koki vakara "nuodeme" padarau ir nekrenta nors tu ka, bet va siandien prisiskaiciau istoriju, tai valios atsirado. Laikysiuos! Jokiu riebalu nereikalingu ar saldumynu, renkuos sveika maista smile.gif
Atsakyti
psichokokias priezastis? g.gif
Atsakyti
sveika, šaunuolė,kad ryžaisi thumbup.gif
maitinausi panašiai kaip tu ir tikrai pasiekiau, gan gerų rezultatų smile.gif ir svoris negrįžo apie porą metų tikrai, tik šią žiemą laabai mažai judėjau ir daaug valgiau ir priaugau kilogramų verysad.gif
o Kiek planuojate suvartoti kalorijų per dieną?Ar neskaičiuojate?
Atsakyti
O kiek dabar straipsnio autore numete kg rolleyes.gif . Stiprybes ir valios tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2009 03 30, 15:37)
aciu uz palaikyma smile.gif  , nors dar nedaug numeciau 7kilogramus . Buvau cia pasidavus kuriam laikui , nes kaime su kugeliais uzpuole unsure.gif  tai cia tokia ziauri nuodeme buvo. Dar baisiai  poreikis  visokiems batonams ir bulkutems, tai kellogs perku pakramsnot vakarais ,siandie kaip tik ryziu kose su darzovem valgiau, labai skaniai buvo. smile.gif

as i tokias "kugelines" dienas ramiai stengiuosi reaguoti ir sau sakau kad tai netgi gerai svoriometimui, atseit viena kita persivalgymo diena netgi pagreitina medziagu apykaita. zinoma jei ne per daznai ax.gif bet siaip tai as nusprendziau bandyti keisti poziuri i maista, nes iki sioll man maistas tai kaip geriausiais atlygis uz sunkus darbus,depresijas,neturejima ka veikti, netgi sunku sporta doh.gif
Atsakyti
saunuole 4u.gif

o kugelis nera jau toks didelis priesas, jeigu bus be riebiu grietinrs ir spirguciu padazu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauroone @ 2009 05 08, 07:00)
saunuole  4u.gif

o kugelis nera jau toks didelis priesas, jeigu bus be riebiu grietinrs ir spirguciu padazu  mirksiukas.gif

Ir žinoma svarbu kiekis ir laikas kada jis suvalgomas smile.gif
Atsakyti
Pasiskaiciau cia forume ir vakar buvau atsidariusi si puslapi. http://www.mirimanova.ru/
Ten tiek nuotrauku, gal ir tikrai tos Mirimanovos maitinimo programa gera? g.gif
Idomu butu paskaityti jos knyga. O gal kur matet kur nors Lietuvoje pirkti?
Atsakyti