mano nuo 2.5 men ismiega visa nakti
nu mes , kai buvom mazesnes visa nakti sihmiegodavom.... kartais pabusdavo, bet ji pas mane lovoj miegodavo, tai apsiziodavo papa, pavalgydavo, ir toliau miegodavo...ash kai kada net nepabusdavau...dabar mum 11 menesiu... tai keliasi 2 kart per nakti... nu ne tai kad atsikelia ir neturi ka veikt...nepradeda dukti.... bet pradeda vartytis, per miegus verkt....tai buteli ikishu i burna...pageria bishki...ir toliau miega... taip kad man tenka pabust tik vienai minutei, kol buteliuka sutaisau...taip kad nera taip blogai... eina miegot 22val, tai pabunda atsigert 4 val, o paskui kokia7-8...ir tada miega iki 11..
taip kad turiu laiko ishsimiegot:) bet jauchiu ji keliasi ne del to kad alkana, bet jauchiu kad ja troshkina, nes pas mane namie kazko tas oras labai labai sausas.... ash irgi visad prabundu su ishdziuvusia burna:) nu bet tikekimes, kad greitu laiku ish vis nesikels naktimis:) tada galesiu ishsimiegot dviem minutem ilgiau:)

o manoji, tai valgo ir valgo, mums jau 5 men. beveeik, nakti tai kas pora val. o diena, kas valanda
tai vis prie papo prilipus, vienu tarpu miegojo nuo 12 iki 4, dabar vel daznai bunda, gal del to, kad salia miegam, bet ji jautri labai, tai soskes neikisi, dar labiau supyksta, tai taip ir augam:)

mano irgi dar sunkiai išmiega visą naktį. dabar noriu atpratint nuo nakt. maitinimo, dar maitinu pati, tai visai miega neramiai.

Oi kaip aš laukiu kada išmiegos visą naktį. Dabar kjeliasi kas tris valanadas, bet dažnai būna ir kas dvi arba kas valandą. Skaičiau knygoje, kad nuo šešių mėnesių jau gali išmiegoti visą naktį. Na tai labai aš tų šešių laukiu.
Jau kaip man to miego naktį trūksta, tai net negaliu apsakyti. Nuo to ir kg krenta.

Jau kaip man to miego naktį trūksta, tai net negaliu apsakyti. Nuo to ir kg krenta.
Nuo 3 mėn.mes pradėjom gerai miegot.
na manajai jau trys menesiukai beveik, o keltis tik karta reikia, nors maitinu tik misinukais. cia kaip koks vaikas

o pas mus atvirksciai, kai buvo maziukas
visa nakti, o nuo 4 menesio pradejo naktineti, keltis valgyti, pati niekada nekeldavau
kam be reikalo trikdyti mazyli

Maniskis irgi keldavos kas dvi,kas tris val.,tad gerai,kad maitinau,tai tik ikisdavau papy ir miegu.Bet va nuo penkto men.besikelia 1karteli,nu retais atvejais dukart.Vakare 20h dar duodu koseles,tai bevalgo kokia 2h,3h.
manoji irgi nemiega visos nakties, ir dar valgo misinuką, nors už kelių dienelių jau metukai, bandziau duoti arbatytes tai ojojo kokios dudos buna, jau taip oreciau viena nakti kad a issimiegot

QUOTE(karra @ 2006 12 31, 09:31)
manishkis 2.5 men. staiga pradejo miegot normaliai visa nakti nuo 22-24 iki 7-9 (aisku gerai issizaidus, ismaudzius, primaitinus ir apkaishius). po puses menesio trukusio naktinio pilvuko putimo su kelimosi kas 2 vel periodo. aisku pasijutau kaip rojuje po pirmos tokios nakties.. bet. pieno ishkart pradejo mazheti.
mamos, kaip jus sprendet shia problema? ar nesusiduret?
mastau, gal ash per anksti is vaiko noriu tokio ilgo miego, gal per anksti teks pereit ant mishinuku
...
mamos, kaip jus sprendet shia problema? ar nesusiduret?

mastau, gal ash per anksti is vaiko noriu tokio ilgo miego, gal per anksti teks pereit ant mishinuku

Pas mus tas pats - kai kartą išmiegojo visą naktį, ryte man krutis vos nesprogo, o paskui pastebėjau, kad pieno pradėjo mažėti, nes matyt suveikė dėsnis - jei nieks negeria, tai jo tiek ir nereikia

Mes irgi ~3 men imiegodavome visą naktį, paskui nuo 4 mėn. pradėjo lįsti antys ir viskas, keliasi dažniausiai kartą pavalgyti, bet būna, kad tik apie 7 ryte atsikelia, pavalgo ir toliau parpia iki 10 val. Beje, miegot eina ~12 val. Niekaip negaliu pakeisti šio režimo, anksčiau niekaip neužmiega. Gal kas ką patars?