Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie miegą 3tema

Mano maziui uz savaiteles 4menesiukai o vis dar nakti kelesi kas 2-2.5 valandos labai retai buna 3-4 valandos doh.gif O kaip noreciau kad nors puse nakties nesikeltu. Kaip as pavydziu kuriu maziukai ismiega visa naktele wub.gif thumbup.gif Oapie koki kelima galibuti ce kalba tik dziauktis reike kad miega dada ir mama pasiilsejus ir geresne savijauta ir vaikui geriau kai mamyte geros nuotaikos o jie labai jaucia kokios tu nuotaikos mirksiukas.gif
Atsakyti
mano mažutė išmiega iki 5-7 ryto nuo 11-12 thumbup.gif Ir taip kažkur nuo 2 mėn. Iš pradžių pasijuto kad pienuko sumažėjo bet po to vėl viskas atsistojo į savo vėžes svarbu išlaukti ir nesupanikuoti schmoll.gif Kartais nakti prabunda ir anksčiau, bet apvertus ant kito šoniuko ir įdavus tutuką užmiega tai manau dar nėra labai alkana blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
pirma menesi kelesi kas 3h valgyt, o jau nuo antro menesio ismiegodavo visa nakti smile.gif tokius vaikus galima kad ir is karto 5 auginti lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image

kai buvome visai mazytes tai keldavomes nakti kas 3val.dabar mums jau 10men.ir keliasi 1 arba 2 kartus per nakti.galvojau kad dukryte bus ramesne uz vyresneli sunu ir naktimis leis miegoti,bet klydau.visi jie asmenybes ir kaip nori taip sokdina tevelius. lotuliukas.gif o kelti vaiko, kad pavalgytu nereiketu pasidziaukit vaiko saldziu miegeliu. bigsmile.gif
Atsakyti
mano vyrutis nebesikeldavo nakti nuo 5 su puse men thumbup.gif
Atsakyti
Mes taip gerai pradejom miegot nuo 3 men.Uzmiegam po 22 val.ir iki pat ryto 8-9 val.
Atsakyti
manau,kad jei vaikutis pats nesikelia valgyti, tikrai nereiktų jo kelti.. ax.gif

Išvis - baltai pavydžiu mamytėms, kurių vaikučiai taip puikiai miega. mums jau 7,5mėn., bet miegas labai nepastovus,kartais keliamės ''tik'' du kartus, kartais kas pusvalandį.bet ne dėl valgymo,nes siūlomo mišinuko neima naktį prabudus.. tik atsigeriam kartais arbatytės. o šiaip gal ją dantų dygimas vargina, kas čia žino... g.gif svajoju apie tą laiką, kada pradės visą naktį be prabudimų išmiegoti.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(karra @ 2006 12 30, 08:29)
Mamos! help...
Nuo kada nustojot zadint maitinimui savo mazylius nakti?

Papildyta:
QUOTE(karra @ 2006 12 30, 08:29)
Mamos! help...

sveikos mamytes,mums 3,5 men dukrytes naktimis niekada nekeldavau,pavalgydavome 22val o prabusdavo 5 ar net 7 ir taip nuo gimimo. smile.gif Manau kai ji isalksta pati atsikelia,ir dar mes miegame atskirame kambaryje nuo teveliu,taigi duodu savo tevelems laiko paisdykauti blush2.gif visom sekmes biggrin.gif
Atsakyti
nuo 1 mėnesio išmiega visą naktį... dabar tai nuo 21iki 9-10val wub.gif o iki mėnesio kėlėsi 3val pavalgyt...
Atsakyti
O maniske tai nuo gimimo iki kokiu 5 menesiuku ismiegodavo visa nakti nevalgiusi (nuo 22.30 iki 6.00 val) o dabar va kazkodel keltis naktimis pradejo blink.gif Galvojau gal mano pienuko jai maza, bet kad ji nevalgo beveik atsikelusi g.gif
Neseniai zurnale perskaiciau vienos gydytojos komntara, kad vyresni vaikuciai daznai pradeda keltis nakti ne todel, kad valgyti nori, bet del to kad pajaustu mama ir nurimtu. Per diena jie jau patiria daug visokiu nauju ivykiu ir nakti pabunda del to...
Na, tikiuosi greitai baigsis sitas etapas, nes taip budavo gerai visiems miegoti visa nakti... tongue.gif
Atsakyti
Na nuo 11mėn maniškis jau naktimis nesikelia, kas man buvo labai netikėta , nes su pirmuoju vargau iki 1metų ir 8 mėnesių.
Atsakyti
QUOTE(karra @ 2006 12 30, 07:29)
Mamos! help...

O aš jo niekada ir nežadinu, jis pats atsikelia kada tik jam reikia wub.gif
Atsakyti