Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie miegą 3tema

Mano zuikis pakankamai anksti pradeda blaškytis, bet kadangi miega su manim kartu, tai taip ir prasnūduriuoja iki kokių 8-9 val. Jei šalia nebūtų manęs, tai ko gero ir 6 val. būtų pasiryžęs keltis doh.gif .
Atsakyti
as irgi pastebejau, kad dukryte ilgiau miega, jei as kabary bunu. kai tik iseinu is kambario, tai ir ji netrukus nubunda.
Atsakyti
nuo antro menesio keliasi nuo 10h thumbup.gif
Atsakyti
Mano vyturiukas kuo toliau tuo anksčiau ėmė keltis verysad.gif Užmiega apie 22.30-23.00, apie 6.00-7.00 užkanda ir dar nusnūsta iki 8.00. Aš maitindama išsibudinu ir vos tik užmiegu, tai 2.gif netrukus ima žadinti verysad.gif Ką padarysi, gal vėliau ilgėliau miegos, bet mažai tikėtina schmoll.gif
Atsakyti
mes tokio amziaus budamos meigodavom iki 10-12 val, o eidavom irgi miegoti apie 12 val, bet dabar jau kelintas rytas keliasi apie 7.30, o as bunu tada vaiduoklis, nes per nakti dar kelias n kartu, aisku paskui vel ji uzmiega po kokiu poros ar triju valandu, o as jau nebe schmoll.gif
Atsakyti
jop as irgi pripratus buvau 24val gut,keltis 10val...
deja mazius sminga jau 22(o man dar nesinori) ir kelias 7 verysad.gif
Atsakyti
Būdamas 7 mėn. mažiukas miegodavo ryte iki 9-9,30 - tai man džiaugsmo buvo, nes esu pelėda ir ryte laabai noriu pamiegot ax.gif , o va dabar pradėjo keltis vis anksčiau, dažniausiai apie 7 val., tai ir man tenka budintis. Jis gudrutis po valandėlės vėl snaudžia, o aš jau nebegulu.
Atsakyti
mano mergičkai 7 mėn. Jau koks mėnuo kaip kelias prieš 8 , o dar naktį kelias valgyt 4-5 kartus. Tai miegelio norisi man labai doh.gif
Atsakyti
Na maniškei šnd kaip tik septyni mėnesiai. Pastaruoju metu miegodavo iki 8,30-9,00, o daba kažkas pasidarė, jau trečia diena keliasi 7,00. Tai nors visą naktį miegotų... O dabar keliasi du kartus. Na būna vienąkart, bet retai.
Atsakyti
QUOTE(ingere @ 2006 04 10, 22:01)
Sveikutės tongue.gif

Mano mažylė eina labi anksti miegoti vacation1.gif, dažniausiai 20 val., o keliasi siaubiakas wacko.gif 5 ryto. Visą laiką taip mėgdavau rytais pamiegoti, o dabar jau pripratau prie to ankstyvo atsikėlimo, gaila, kad tik nevisada išeina pačiai nueiti taip anksti miegoti g.gif
Papildyta:
Be to dieną taip pat esame nemiegalės, miegame tik vieną kartą didis.gif

Čia tai ir pasiseke jums biggrin.gif Mums rytoj 7 men ir grafikas dabar toks: 20,00- 20,30 užmiegam, o pabundam 7,30- 8,00 Bet jinai tiliai sau žaidžia lovyteje. Kai jai atsibosto tai pradeda dainuoti ir tada mus su vyru žadina biggrin.gif Ir diena 2-3 kartus išmiega bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(natasonok @ 2007 03 07, 22:15)
Čia tai ir pasiseke jums biggrin.gif  Mums rytoj 7 men ir grafikas dabar toks: 20,00- 20,30 užmiegam, o pabundam 7,30- 8,00 Bet jinai tiliai sau žaidžia lovyteje. Kai jai atsibosto tai pradeda dainuoti ir tada mus su vyru žadina biggrin.gif  Ir diena 2-3 kartus išmiega bigsmile.gif

manau pasisekė ir jums biggrin.gif
mes tai gulam 22-22,30 ir pabundam apie 7 val, pavalgo ir po to kartais vėl užmiega, o kartais nebe smile.gif
Papildyta:
nors mums dar tik 6 ir kelios dienelės lotuliukas.gif
Atsakyti
Mes einam miegucio 23-24 val., ismiegame iki 8-9 val., pavalgome misinuko ir dar pamiegame iki 11 val. Miego sociai, kartais net jauciuosi persimiegojusi.
Atsakyti