Mano zuikis pakankamai anksti pradeda blaškytis, bet kadangi miega su manim kartu, tai taip ir prasnūduriuoja iki kokių 8-9 val. Jei šalia nebūtų manęs, tai ko gero ir 6 val. būtų pasiryžęs keltis
.

as irgi pastebejau, kad dukryte ilgiau miega, jei as kabary bunu. kai tik iseinu is kambario, tai ir ji netrukus nubunda.
nuo antro menesio keliasi nuo 10h

Mano vyturiukas kuo toliau tuo anksčiau ėmė keltis
Užmiega apie 22.30-23.00, apie 6.00-7.00 užkanda ir dar nusnūsta iki 8.00. Aš maitindama išsibudinu ir vos tik užmiegu, tai
netrukus ima žadinti
Ką padarysi, gal vėliau ilgėliau miegos, bet mažai tikėtina

jop as irgi pripratus buvau 24val gut,keltis 10val...
deja mazius sminga jau 22(o man dar nesinori) ir kelias 7
deja mazius sminga jau 22(o man dar nesinori) ir kelias 7

Būdamas 7 mėn. mažiukas miegodavo ryte iki 9-9,30 - tai man džiaugsmo buvo, nes esu pelėda ir ryte laabai noriu pamiegot
, o va dabar pradėjo keltis vis anksčiau, dažniausiai apie 7 val., tai ir man tenka budintis. Jis gudrutis po valandėlės vėl snaudžia, o aš jau nebegulu.

mano mergičkai 7 mėn. Jau koks mėnuo kaip kelias prieš 8 , o dar naktį kelias valgyt 4-5 kartus. Tai miegelio norisi man labai

Na maniškei šnd kaip tik septyni mėnesiai. Pastaruoju metu miegodavo iki 8,30-9,00, o daba kažkas pasidarė, jau trečia diena keliasi 7,00. Tai nors visą naktį miegotų... O dabar keliasi du kartus. Na būna vienąkart, bet retai.
QUOTE(ingere @ 2006 04 10, 22:01)
Sveikutės
Mano mažylė eina labi anksti miegoti
, dažniausiai 20 val., o keliasi siaubiakas
5 ryto. Visą laiką taip mėgdavau rytais pamiegoti, o dabar jau pripratau prie to ankstyvo atsikėlimo, gaila, kad tik nevisada išeina pačiai nueiti taip anksti miegoti 
Papildyta:
Be to dieną taip pat esame nemiegalės, miegame tik vieną kartą

Mano mažylė eina labi anksti miegoti

Papildyta:
Be to dieną taip pat esame nemiegalės, miegame tik vieną kartą

Čia tai ir pasiseke jums

QUOTE(natasonok @ 2007 03 07, 22:15)
Čia tai ir pasiseke jums
Mums rytoj 7 men ir grafikas dabar toks: 20,00- 20,30 užmiegam, o pabundam 7,30- 8,00 Bet jinai tiliai sau žaidžia lovyteje. Kai jai atsibosto tai pradeda dainuoti ir tada mus su vyru žadina
Ir diena 2-3 kartus išmiega 

manau pasisekė ir jums

mes tai gulam 22-22,30 ir pabundam apie 7 val, pavalgo ir po to kartais vėl užmiega, o kartais nebe

Papildyta:
nors mums dar tik 6 ir kelios dienelės

Mes einam miegucio 23-24 val., ismiegame iki 8-9 val., pavalgome misinuko ir dar pamiegame iki 11 val. Miego sociai, kartais net jauciuosi persimiegojusi.