Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie miegą 3tema

sveikos mamytės 4u.gif
Gal kas gali pasakyti aš jau visai pasimečiau, nesuprantu ar čia mano mažei pilvukas skauda, ar ji tiesiog taip neramiai miega unsure.gif Diena miega normaliai nei raitos, nei vartosi, o naktį antroje nakties pusėje prasideda, kojomis spardosi, vartosi, bet ji miega nei verkia nei stena g.gif Aš galvojau kad čia jai pilvukas skauda, pamasažuoju o ji vistiek spardosi, paskui trumpam nurimsta ir vėl viskas iš naujo, kartais duodu MP pavalgo ir nurimsta, bet po kiek laiko vėl prasideda. Bet svarbiausiai galvočiau kad pilvas skauda, bet jei pabunda tai šypsosi iki ausų patenkinta nei spardosi nei kas jai skauda. lotuliukas.gif Tai ir nesuprantu ką daryt kai ji taip miega?
O dar noriu paklausti ar jūsų leliukai kai užmiega nosį trina? manoji tiesiog vis bando tą nosytę paslepti kur nors, tai savo rankomis vis veiduką trina, ant nosies uždeda delniuką ir miega taip, arba man po pąžastim vis bando paslepti, net nosis raudona kartais. Ar čia normalu? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(je_lenka @ 2007 05 03, 12:03)
sveikos mamytės  4u.gif
Gal kas gali pasakyti aš jau visai pasimečiau, nesuprantu ar čia mano mažei pilvukas skauda, ar ji tiesiog taip neramiai miega  unsure.gif  Diena miega normaliai nei raitos, nei vartosi, o naktį antroje nakties pusėje prasideda, kojomis spardosi, vartosi, bet ji miega nei verkia nei stena  g.gif  Aš galvojau kad čia jai pilvukas skauda, pamasažuoju o ji vistiek spardosi, paskui trumpam nurimsta ir vėl viskas iš naujo, kartais duodu MP pavalgo ir nurimsta, bet po kiek laiko vėl prasideda. Bet svarbiausiai galvočiau kad pilvas skauda, bet jei pabunda tai šypsosi iki ausų patenkinta nei spardosi nei kas jai skauda.    lotuliukas.gif  Tai ir nesuprantu ką daryt kai ji taip miega?
O dar noriu paklausti ar jūsų leliukai kai užmiega nosį trina? manoji tiesiog vis bando tą nosytę paslepti kur nors, tai savo rankomis vis veiduką trina, ant nosies uždeda delniuką ir miega taip, arba man po pąžastim vis bando paslepti, net nosis raudona kartais. Ar čia normalu?  blink.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif , o gal jai tiesiog atsibosta ramiai miegot lotuliukas.gif nu nezinau, mums jau 10 men., bet miega irgi neramiai, gal del dantu, nemanau kad jai ka skaudetu, jei jau pilvukas, tai tikrai ji tau nesisypsotu lotuliukas.gif
Atsakyti
Dukrytė, sakyčiau, miega ramiai. Nerimauja tada, kai valgyti nori (naktį valgo neprabududsi). Tačiau ji baisiai vartosi, spardosi, pastaruoju metu miega tik ant pilvo. Ir, sakyčiau, šliaužia g.gif , jai taip gaunasi, kad vartosi vartosi ir nuo čiužinio nuslenka (kartu miega), o lovytėj įsiremia galvyte į rėmą.
Atsakyti
ai ir aš manau kad jei skaudėtų pilvukas tai nesišypsotų cool.gif O dėl dantukų tai kažkaip maniau kad dar ankstoka gi tik 2,5 mėnesių mums g.gif o gal unsure.gif šiaip kumštis dažnai į burnytę keliauja, bet vaikučiai gi dažnai kumštį čiulpia rolleyes.gif
Mano dukrytę irgi valgo nepabusdama, o jei ir pabunda tai kol valgo užmiega, bet gi negaliu sakyti kad vartosi dėl to kad valgyti nori, pati liežūvių išstumia ir daugiau nebeįkiši nors tu ką. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(je_lenka @ 2007 05 03, 12:35)
ai ir aš manau kad jei skaudėtų pilvukas tai nesišypsotų  cool.gif  O dėl dantukų tai kažkaip maniau kad dar ankstoka gi tik 2,5 mėnesių mums  g.gif  o gal  unsure.gif  šiaip kumštis dažnai į burnytę keliauja, bet vaikučiai gi dažnai kumštį čiulpia  rolleyes.gif
Mano dukrytę irgi valgo nepabusdama, o jei ir pabunda tai kol valgo užmiega, bet gi  negaliu sakyti kad vartosi dėl to kad valgyti nori, pati liežūvių išstumia ir daugiau nebeįkiši nors tu ką.  lotuliukas.gif

na, jei kasnakt taip, bandyk ikist VIBURCOL zvakute - jie homeopatiniai vaistai, juk ka noret, auga mazyliai, kiti net diena su naktim sumaiso, susitvarkys viskas ir miegos pupa mirksiukas.gif
Atsakyti
je lenka,cia dar ne problema,viskas pries aky.Maniskei greit 9 menesiai,o naktim nemiega ramiai visa ta laika,ir nepergyvenu,o laukiu kol isaugs.Sekmes tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(monikagreimiene @ 2007 05 03, 12:37)
na, jei kasnakt taip, bandyk ikist VIBURCOL zvakute - jie homeopatiniai vaistai, juk ka noret, auga mazyliai, kiti net diena su naktim sumaiso, susitvarkys viskas ir miegos pupa mirksiukas.gif

ačiū gal tikrai reikia bent kartą pabandyt, žiūrėsiu ar padės, nes kitaip pati baisiai neišsimiegu, tai maitinu kas 2,5-3 val. tai ji spardosi ir nerami, taip ir naktinėju jau antrą mėnesį doh.gif
Sandruliukas čia tu manę pradžiūginai doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo je_lenka: 03 gegužės 2007 - 11:46
QUOTE(je_lenka @ 2007 05 03, 12:45)
ačiū gal tikrai reikia bent kartą pabandyt, žiūrėsiu ar padės, nes kitaip pati baisiai neišsimiegu, tai maitinu kas 2,5-3 val. tai ji spardosi ir nerami, taip ir naktinėju jau antrą mėnesį  doh.gif
Sandruliukas čia tu manę pradžiūginai  doh.gif  doh.gif  doh.gif

maniskiam irgi tuoj bus 8 men., bet neturejau nuo pat jo gimimo ramios nakties, na gal viena kita. Naktimis vis vartosi, kuiciasi, stena. Tai soskyte jam ikisu, tai ant soniuko paverciu...Irgi laukiu, kol "isaugs"...Sekmes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dangutė @ 2007 05 04, 08:50)
maniskiam irgi tuoj bus 8 men., bet neturejau nuo pat jo gimimo ramios nakties, na gal viena kita. Naktimis vis vartosi, kuiciasi, stena. Tai soskyte jam ikisu, tai ant soniuko paverciu...Irgi laukiu, kol "isaugs"...Sekmes  biggrin.gif

oi kaip gerai,kad ne mano vienos sitaip vartosi,stena.as vis nerimauju kas jai darosi unsure.gif
Atsakyti
man tai viburcol nepadejo schmoll.gif . manau,teks laukt kol isaugs cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Jacobs @ 2007 05 05, 16:38)
man tai viburcol nepadejo schmoll.gif . manau,teks laukt kol isaugs cool.gif

Mano mažutei ir nepadėjo Viburkol žvakutės, aš nusprendžiau, kad ji taip neramiai miega ir tiek. Ji aktyvi labai todėl ir naktį nerami
Atsakyti
Mums viburcol irgi nepadedavo, buvo atvirkstinis variantas.
Atsakyti