mums 4.5men, tai mes vis dar einame miegoti gan daznai - kas 1.5-2h, ir ismiegam, jei niekas nesutrukdo po 1h, kartais istempiame ir iki 2.5. tikiuosi, kad dar ilgai mano mazoji taip daznai, ir taip ilgai miegos

mums 5 men. miega 3 kartus diena, po 2-3 val.
Mano mazyle ismiega visa nakti jau nuo 2,5menesio. Uzmiega 22val keliasi apie 8-9val.

Mano pupuliukas irgi ismiega visa nakti jau nuo kokiu 3 menesiu. Uzmiega kokia 20-21 val, pabunda kaip zadintuvas 5:30 - 6:00
maniskis nuo pat gimomo mazai miega diena, o naktim 3k.valgo.
mano dukryte per diena numiega kokius trys kartus ir ismiega nemaziau valandos.nakti keliasi 1-2kartus valgyti(kartais arbatytes uztenka atsigerti).gal per diena lelius negauna pakankamai demesio,tai nakti jo issireikalauja.
Mes ismiegam nuo 4 men

musu mazylis ismiega visa nakti be valgymu nuo 5men

Kazkur nuo 1men miegojo nuo 23 iki8-9 ryto be prabudimu... gaila, bet tie laikai baigesi kazkur nuo 7men naktys tapo neramios
dabar dar ir stojasi keturiom, verkia...nezinau kas cia nutiko... tikiuosi ne ilgam

tik dabar, 14 mėnesių, pradėjo be pabudimų iki ryto miegot
bet dar daug dantukų neišdygę.. viskas vėl gali aukštyn kojom apsiverst.

QUOTE(Paukšte @ 2008 06 03, 19:12)

Vidutiniškai kas naktį keliuos apie 6-8 kartus... Sunku. Pavargau.
Pas mumi ir buvo tas pas, nors dar ir dabar kartais taip buna.Mum jau 9 men, ir kai suzinojau kad vel laukiuosi teko mazinti maitinimu sk.Diena tas gavosi kazkaip naturaliai, o vat nakti maniau kad greiciau man stogas nuvaziuos nei ji atpras valgyt.Bet nusprendziau tvirtai, nes kitais rizikuociau antro leliuko sveikata.Tai va pirmiausia ka padarem su vyru tai kas vakara pries uzmigdant stengiames kad ji sociai pavalgytu kieto maistelio.Po to pape ir darom liulia.Na tiksliau bandom daryti.ji savo lovytej kalbasi mus bando i zaidimus itraukt, bet mudu nesileidziam, stengiames kiek galima nekalbinti, nezaisti.Aisku nesulaukus demesio pardeda verkti, bet ir tada ramiai stengiames per daug pagal ja nesokineti.Pirma sav budavo siaubas, verkimai, nakti keldavosi kas 30min, jei isikasdavo papa tai minimum pora val nepaleisdavo graziuoju, kele isterijas.Bet po sav suprato kad niekas kaip ji nori nedarys pradejo rimti, dabar jau buna kad tik 3 kartus pavalgyti atsikelia.Ir mum cia jau oasiekimas.Aisku ne visos naktys idealios, bet laikui begant turetume ir visai nebeatsikelti.