Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie miegą 3tema

Ogo, nu mums tada pasisekė, pfu pfu pfu, kad neprisikalbėčiau doh.gif , maniškė pradžioj apie 4kartus keldavosi valgyti, o dabar jai 6,5mėn tai tik du beliko mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(indruška @ 2008 06 19, 18:59)
Ogo, nu mums tada pasisekė, pfu pfu pfu, kad neprisikalbėčiau doh.gif , maniškė pradžioj apie 4kartus keldavosi valgyti, o dabar jai 6,5mėn tai tik du beliko  mirksiukas.gif

Bet šiaip čia priklauso labai nuo to ar vaikiukas MP maitinamas ar mišinuku, pastarasis sunkiau virškinamas, tai vaikiukas ilgiau sotus jaučiasi rolleyes.gif . Mes MP valgom ir labai tuo džiaugiamės mirksiukas.gif ir net naktį keltis dėl to nesunku mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes nuo mėnesio iki 7,5 keldavoms 1 syk pavalgyt o 7,5 jau nesikeliam thumbup.gif
Atsakyti
mes nuo pat gimimo iki dabar (beveik 8 men) ne karto neismiegojom visos nakties doh.gif schmoll.gif
pirmais men isvis ejom miegot vos ne paryciais blink.gif , dabar maziausiai keliasi 2 kartus, o taip ir 3 ir daugiau. ka daryt nzn, tikiuos ateis dienele kai miegos visa nakti ax.gif
Atsakyti
kazkaipissigandau paskaicius paskutiniu mamyciu pasisakymus . gal mano mergytei kas negerai ? mums 3 savaitese . ir mes ismiegam visa nakti . na ,apie kokia 11 vakare uzmigam ir atsikeliam tik puse 7 .uz kokio pusvalandzio vel uzmiega truputi uzkandusi iki kokiu 10 , puses 11 . ar viskas gerai ?
blink.gif
Atsakyti
mums jau 3 mėnesiai, bet keliamės kas 2-3 val. valgyti, buna ir taip, kad išmiegam net 4-5 val. bet taip labai retai nutinka, gal porą kartų į mėnesį.
Atsakyti
QUOTE(glucha @ 2008 06 20, 13:54)
kazkaipissigandau paskaicius paskutiniu mamyciu pasisakymus . gal mano mergytei kas negerai ? mums 3 savaitese . ir mes ismiegam visa nakti . na ,apie kokia 11 vakare uzmigam ir atsikeliam tik puse 7 .uz kokio pusvalandzio vel uzmiega truputi uzkandusi iki kokiu 10 , puses 11 . ar viskas gerai ?
blink.gif

kodėl iš kart - negerai? turit ramų vaiką, juk yra ir tokių smile.gif mano mergaitė visą naktį pradėjo miegot tik nuo trijų metų, galvojau nuprotėsiu nuo miego trūkumo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(glucha @ 2008 06 20, 13:54)
blink.gif

viskas gerai smile.gif mano mazyle taip pat pirmais menesiais miegodavo neprabusdama, taciau tokiais atvejais pirma savaite vaikiukus patariama kelti ne reciau kas 4 valandas, o iki menesio dar reiketu neleisti miegoti ilgiau nei 6
priezastys dvi: mazyliu skrandukai turi pratintis pamazu daryti ilgesnes pertraukas, o antra - tai reikalinga, kad pas mamyte pienukas gamintusi, nes pirma menesi visas gamybos procesas dar nera nusistoves,ir pienelis gali dingti

aisku, cia tik rekomendacijos, bet mes keldavome (tiksliau miegancia pridedavau prie kruties, pazisdavo ir toliau miegodavo) wink.gif
Atsakyti
Cia su tuo ismiegojimu kiekvienam vaikuciui skirtingai mirksiukas.gif Vienas nuo gimimo ismiega visa nakti, kitas ir triju metu keliasi naktimis doh.gif
Mano sunelis pirma menesi nakti valgydavo kas 2-2,5 val blink.gif Antra menesi jau tarpai pailgejo iki 3-3,5 val. O suejus trims menesiams puikiausiai ismiegodavo iki 6 ryto nenubusdamas thumbup.gif
Tik dabar jau pora savaiciu kaip pradejo nubudineti po kelis kartus, tai duodu arbateles, ciulptuka ir vel miega. Manau, kad tokio neramaus miegelio kaltininkai - besikalantys dantukai g.gif
Atsakyti
QUOTE(glucha @ 2008 06 20, 14:54)
blink.gif

Viskas gerai,linkiu kad taip butu visada. Mano vaikas irgi ismiegodavo apie 8 val. be prabudimu iki 4men.,bet paskui kazkas pasidare, ir nuo kokios 2val.nakties prabunda ir prabunda. Ir svarbiausia neaisku ko, nes nevalgo prabudes jeigu duodu. Vandenuko atsigeria ir vel zirzia. Suverciu kalte ant dantuku, nes jau turim du. Mums dabar 7men. Viliuosi dantukams prasikalus miegelis susitvarkys.
Atsakyti
QUOTE(Kristele @ 2008 06 22, 22:36)
Cia su tuo ismiegojimu kiekvienam vaikuciui skirtingai mirksiukas.gif Vienas nuo gimimo ismiega visa nakti, kitas ir triju metu keliasi naktimis doh.gif
Mano sunelis pirma menesi nakti valgydavo kas 2-2,5 val  blink.gif Antra menesi jau tarpai pailgejo iki 3-3,5 val. O suejus trims menesiams puikiausiai ismiegodavo iki 6 ryto nenubusdamas  thumbup.gif
Tik dabar jau pora savaiciu kaip pradejo nubudineti po kelis kartus, tai duodu arbateles, ciulptuka ir vel miega. Manau, kad tokio neramaus miegelio kaltininkai - besikalantys dantukai  g.gif

na musu pupa akeldavosi viena, du kartus, o dabar jau dvi savaites kaip keliasi kas 2val ar net dazniau. o sianakt beveik be miego. ir nieko nuostabaus, mes jau du dantukus turime, ir trecias lenda, del kurio ir taip daznai tenka nubusti tongue.gif
Atsakyti
Visą nakti išmiega nuo 7,5 mėn rolleyes.gif mes su vyru atsidžiaugt negalim lotuliukas.gif
Atsakyti
Temos neseku, bet zinau, kad iki menesio ar iki 3men reikia vaika butinai zadint ir maitint kas 3val. Veliau jau kaip jis nores. As taip ir dariau, nes dar gime neisnesiotas tai nieko daugiau ir neveike tik miegojo ir miegojo diena nakti visa pirma menesi, o tas maitinimas kas 3-4val.labai svarbus naujagimiui. Po to jau paaugo ir pats pradejo keltis ir keltis naktimis kas 2-3val. doh.gif kai suejo 8men nusprendziau, kad gana, kai atsikeldavo, vyras uzmigdydavo (aisku buvo dideliu riksmu ypac pirma nakti)tada prasidejo teveliui bemieges naktys ax.gif bet jau nuo 3 nakties tik pabusdavo is iprocio ir vel snausdavo ir taip iprato ismiegot nakti ir valgyt tik diena biggrin.gif
Atsakyti