Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie miegą 3tema

QUOTE(edka @ 2005 02 28, 09:44)
Ar vaikiukas dauga miega 6 men? g.gif

Stai mes tuoj sulauksime sesiu menesiuku, o miegam dienom kaip papuola, tik aisku phu phu phu naktimis miegam neblogai. Vakare pavalgo 22val. ir bevalgant uzmiega, taip ramiai ismiega iki 5-6 val. tada mamos pienelis ir dar uzmiega iki 8 val., na o tada keliamas ir zaidziam 4u.gif , 10-10:30val. pusryciai ir puse valandos miego, na o visa kita dienos dalis pagal nuotaika tease.gif, jeigu iseinam i lauka, tai lauke dar koki pusvalandi nusnaudzia, po pietu 14val. taip iki 19val. gali ir nebemiegoti, tada jau buna labai irzli, bet miegot vis tiek nenori, tai reikia imtis visokiu gudrybiu, kad kokiam pusvalandziui nugnyptum vacation1.gif
Atsakyti
Vaje, kaip panasu i mus!!! Tik mes naktim keliames labai daznai ( o sianakt net su zaisliukais lovytej pradejom zaist 4val.ryte... tongue.gif ) 3-4 kartai po pusvalandi diena... smile.gif
Atsakyti
mano sunus per diena miega kokius 4 kartus po 20min-isviso kokias keturias valandas.keliasi kartais netgi penkta ryto! sad.gif valgo keturis,kartais penkis kartus per nakti.eina miegoti 21val.bandziau pakoreguoti pati rezima-nieko nesigavo,jis vistiek savo schmoll.gif
Atsakyti
ZUJKELI, o gal cia koks zodijako zenklas del tokio vaiku budo kaltas? smile.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dew drop @ 2005 01 03, 17:25)
Mums jau tuoj 6 menesiai, einam miegoti 2 - 3 val. nakties, o keliames panasiai 12 dienos. Per ta laika valgom 1-2 kartus, o po to diena dar miegam3-4 kartus po kokia valanda. Rezimo jokio, viskas priklauso nuo virsininkes noru  sad.gif  sad.gif
Ir taip jau 3 menesiai naktinejam  doh.gif  doh.gif

UZUOJAUTA sad.gif MANO TAI ANGELIUKAS TIKRAS biggrin.gif MUMS JAU TUOJ 7MENESIAI.NUO 3MEN NAKTIM NESIKELIA biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif MIEGOT EINAM 23VAL.PABUNDA 8 ATSIGERE PIENELIO IR NEPATIKESIT 9 VEL SMINGA smile.gif IKI 10.30,PASKUIJ ZAIDZIAM ,VALGOM IR SAUNAM I LAUKA.TAI NEPAJUSIU KAIP VAIKAS UZAUGS smile.gif UOSVIENE SAKO,KAD MANO cool.gif TOKS PAT GERAS BUVO,O DRAUGES SUNELIS VISAI MIEGOT NEMEGSTA,KAIP JI PATI SAKO,KAD NEMIEGOJO JAU METUS IR 3MENESIUS cry.gif cry.gif cry.gif (CIA JOS VAIKUI TIEK)STIPRYBES sad.gif
Atsakyti
betsi->maniski mergele,tai turetu buti sventasis biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif sianakt keliausi kokius 20kartu turbut,kokius sesis is ju maitinau cry.gif varciau ant soniuko ir pamiegojau kokia 3 valandas cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
o ar normalu,kad 6 men vaikutis miega daugiau nei budamas 5? drauges sunelis pradejo miegoti kas 2val po2-1,5 val diena
Atsakyti
mano pyplius nuo penkių mėnesių pradėjo beveik visai nemiegoti naktimis. dar dieną kažkaip sugebu kontroliuoti šį procesą, o naktį...kai pačiai miego norisi, o tas mažas bjaurybė nemiega. dabar kažkokia mada jam užėjo trečią valandą nakties atsibunda ir būtinai nori pažaisti...žaidžia gal valandą ir pabandyk jį vėl migdyti...ojojoj cry.gif . pati tai jau neatsimenu kada miegojau, nes nuo pervargimo smegeninė nebeišsijungia doh.gif
Atsakyti
Mes miegam beveik visa nakti nuo 01:00 iki 09:00 ar 10:00 bet diena nusnaudzia max po 1 valanda pora kart per diena
Atsakyti
MANO MAŽIUKAS VALGO KAS 3 VAL. O MIEGA TAI LABAI DAUG. PRABUNDA APIE 8 VAL. VALANDŽIUKĖ TRUNKA, KOL PERSIRENGIAME, NUSIPRAUSIAME, PO TO MIEGA 1-2VAL. PAVALGOME, VĖL VALANDŽIUKE PAŽAIDŽIAME IR T.T. PIETŲ MIEGA 2-3 VAL. PO TO VĖL VALANDŽIUKĖ- VALANDĖLĖ MIEGO. PAVAKARY PASNAUDŽIA PUSVALANDUKĄ. GULTIS EINA APIE 10 VAL. NAKTĮ KELIASI DU KARTUS. smile.gif
Atsakyti
Sveikutės,mano Gerdutė dieną nelabai nori miegoti.Lauke apie 12val.miega apie 1-1.5val.Man atrodo,kad tokio amžiaus vaikas turėtų miegoti dar kartą.Vakare apie16-17val.bandau migdyti,nes jau trina akutes ir matosi,kad pavargus.Bet įsivirauja skandalas.Nors migdau vežimėlyje praeina 0.5val. kol užmigdau,kad pamiegotų 0.5val.Tik lauke geriau.Parašykite kiek jūsų vaikučiai kartų miega,kaip migdot?

Viskas apie miegą vienoje temoje

1 tema

2 tema
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rustė: 26 gruodžio 2008 - 18:38
Mes irgi is tu kur mazai miegam diena sad.gif Bet mano mergyte is vis buna dienu kai miega tik 0.5h. O ar lauke ar namie jai nera skirtumo vis tiek miega trumpai ir tik viena karta. Buna kartais tokiustebuklu, kad ismiega 2h, bet tai buna labai jau retai... As net gydytojos klausiau kodel taip, tai ji man sake cia toks vaikas ir nieko nepakeisi.
Atsakyti