Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie miegą 3tema

Jo , mano mazius irgi panasiia. Diena miega keleta kartu, bet labai trumpai. Dazniausiaia 15 - 20 m,in, ir tai kartais ant ranku., O jeigu pamiega pusvalandi ar valanda tai stebuklas! o ir nemiegodamas dazniausiai zyzia arba rekia.nakti irgi daznai keliasi ,tiesiog toks nemiegiukas
Atsakyti
mano mažutė būna dienų kai po truputką miegą, o būna, kad pabūdrauja valandą ir vėl snaudžia, ją LABAi ramina , kai dainuoju lopšines a-a-a puap ar savos kūrybos apie žvaigdeles, dangaus vėjas. mirksiukas.gif pabandykit ir jūs, mamos 4u.gif taip pat padeda pasivaikščiojimai po kambarius prieš miegą ax.gif
Atsakyti
Būna dienų, kad tepamiega po pusvalandį ar valandą porą kartų per dieną, o kitomis dienomis ir trejetą valandėlių ar net ilgiau numinga vyrutis. Dėl naktinio miego negalim skųstis - ankščiau tik kartą ar du keldavosi užkąsti, dabar dažniau pabunda ir kiek ankščiau keliasi ryte, tai sakau, gal dantukai dygsta.
Atsakyti
o mes nuo pat 1 mėnesiuko valgom tiek naktį tiek dieną kas 2 valandas, tikras stebuklas būna jei vaikas naktį išmiega tris valandas, aš jau kartais naktį prabundu, ir nebesuprantu ar jis ką tik užmigęs suverkė ar jau laikas valgyti, užtai svoris krenta labai greitai, dabar va laukiu kol sueis 6 mėnesiai, kai pradėsiu košytes duoti, tai sakau nors į kokią kirpyklą galėsiu nueit. bo dabar niekaip, 2 valandos praėjo ir kakarynę paleidžia taip, kad niekas nenutildys lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Taip maniskis ir kada nori tada miega rolleyes.gif , na bet paskutiniu metu kaz kas baisaus naktim verysad.gif , kas pusvalandi, nors pavalgo 21.00 o paskui tik apie 4h arba 5h verysad.gif , ka daryti neismanau g.gif
Atsakyti
Mano mergyte diena miega kartais pusvalandi, kartais valanda, ir taip kokius tris kartus.
Na o nakciai miegoti einame 11 valanda ir keliames ryte 9-9.30 rolleyes.gif

Tai va koks geras mano 2.gif
Atsakyti
maniškė miega diena du tris kartus po pusvalandį,ilgiau niekaip neištempia doh.gif doh.gif naktįvalgo kas 2,5val ir nuo kokiu 06.30-07,30,būna labas rytas ,mama doh.gif doh.gif kartais,bet labai retai iki devynių pamiega,tada pas mus būna šventė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linciuxx @ 2006 02 16, 19:13)
maniškė miega diena du tris kartus po pusvalandį,ilgiau niekaip neištempia doh.gif  doh.gif naktįvalgo kas 2,5val ir nuo kokiu 06.30-07,30,būna labas rytas ,mama doh.gif  doh.gif kartais,bet labai retai iki devynių pamiega,tada pas mus būna šventė mirksiukas.gif

Pabandyk ja veliau guldyti nakciai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pumkius @ 2006 02 16, 23:59)
Pabandyk ja veliau guldyti nakciai  bigsmile.gif

nelabai išeis,nes ji 21,30jau pradeda zirzalioti,ir akytes trinti
Atsakyti
manajam jau 5men be vienos dienos, miegu nesiskundziam thumbup.gif miegam nuo 10-11 iki 7:30nes tevelis prikele su laikrodzio skambuciu, bet uzvalgom MP ir miegal toliau iki9-10 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ladybird20 @ 2006 02 17, 22:29)
manajam jau 5men be vienos dienos, miegu nesiskundziam thumbup.gif miegam nuo 10-11 iki 7:30nes tevelis prikele su laikrodzio skambuciu, bet uzvalgom MP ir miegal toliau iki9-10 biggrin.gif

maniškė jau nuo 2 mėn. nesikėlė naktim,net valgyt nereikėjo.dabar einam gult 22 val.o 7 ryto žadinu kad pavalgytu ir vėl miega iki 10 val.Jei nekeliu tai išmiega iki 9 val.aš dar vyresni vedu į darželį tai kai mažyle pamaitinu,kaškaip ramiau.va taip .o diena irgi miega 3 val.dar kartais buna pasnaudžia.geras leliukas(kolkas) bigsmile.gif
Atsakyti
nuo 2 iki 4 menesiu miegojo nuo 10-11val iki ryto 9val, bet kelis kart kai tevelis kelesi i darba 7:30 prizadindavo, tai ir priprato keltis kaip laikrodukas g.gif
Atsakyti