Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, 3 tema

LM kojytes thumbup.gif Pas mane tokio raumens su ziburiu nerasi.Tu cia itempus koja esi ar tik lengvai pastacius?
Atsakyti
Ačiū 4u.gif , bet pas mane, kaip ir pras KRISTAL, aiškiai matosi tas "buciukas" virš kelių. Todėl ir sakau - gal jis nėra esminis kojų grožyje, gal tiesiog sportas sportas ir dar kartą sportas - ir kojų reljefas išryškėja ir tada net "buciukai" nemaišo biggrin.gif

ANDRUTI, ne, neįtempus - yra tie raumenys pas mane išsivystę nuo sporto, net stabdau su "step'u", kurį dievinu - kad dar daugiau nesivystytų.

Atsakyti
QUOTE(Lady Marmalade @ 2009 02 07, 14:13)
Ačiū  4u.gif , bet pas mane, kaip ir pras KRISTAL, aiškiai matosi tas "buciukas" virš kelių. Todėl ir sakau - gal jis nėra esminis kojų grožyje, gal tiesiog sportas sportas ir dar kartą sportas - ir kojų reljefas išryškėja ir tada net "buciukai" nemaišo  biggrin.gif

ANDRUTI, ne, neįtempus - yra tie raumenys pas mane išsivystę nuo sporto, net stabdau su "step'u", kurį dievinu - kad dar daugiau nesivystytų.

Taip ir maniau ,kad neitempus esi,o raumenukas oho koks uzsportuotas,maniskis net itemptas toks nebutu .
Einu buciuko iesot..nelabai suprantu apie ka kalba.
Atsakyti
QUOTE(ANDRUTIS @ 2009 02 07, 16:29)
Einu buciuko iesot..nelabai suprantu apie ka kalba.

Pažiūrėk - pas mane virš kelio kairio smile.gif

Atsakyti
LM tie buciukai vos matomi biggrin.gif
be ju nesveikai atrodys koja mirksiukas.gif

Man Jennifer Aniston figuryte labai patinka,
pas ja ir matos tie buciukai,bet vaizdo visikai negadina

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vanesa @ 2009 02 07, 14:39)
LM tie buciukai vos matomi  biggrin.gif
be ju nesveikai atrodys koja  mirksiukas.gif

Man Jennifer Aniston figuryte labai patinka,
pas ja ir matos tie buciukai,bet vaizdo visikai negadina

user posted image

aha..pas Ariston manoti..bet pas LM schmoll.gif .Mano keliai per daug kauleti tai irgi schmoll.gif
Atsakyti
Man Aniston vienas iš pavyzdžių, kai pasidarius nemažai plastinių op., neatrodo "lėlė" smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Lady Marmalade @ 2009 02 07, 13:25)

Is kur man tokias kojas tureti doh.gif
Atsakyti
Man plastines op yra tik korekcija
Jei buvai lele,tai tave padailins kaip lele
Jei buvai normali,tapsi " daili normali " ax.gif
Atsakyti
Pasiziurejau i LM, ejau vel savo kojas fotkinti, bet kad nieko grazesnio nepamaciau. ax.gif
Velniai zino ka cia daryti, ar bandyti sportuoti, ar dietintis, ar siurbti, va tik labai bijau tu duobiu verysad.gif , idomu ar gali daktaras pasakyti, kokia tikimybe kad susidarys duobes? Siaip mano visas leskam tvarkyti reikia, jei taip suspaudi oda, tai celiulitas doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif , tai tikriausiia yra didele tikimybe kad liks duobes g.gif
Papildyta:
Gavau T.A. emeila : tautrimas.astrauskas@plastinechirurgija.com 4u.gif
Atsakyti
Dar keliu pasivaidenti unsure.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Nu ir taip ir taip ziuriu, norisi tas vietas sumazinti ax.gif , tai gal reiketu siurbti daug daugiau. Laukiu dabar ka T.A. atsakys.
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2009 02 07, 17:45)
Velniai zino ka cia daryti, ar bandyti sportuoti, ar dietintis, ar siurbti, va tik labai bijau tu duobiu verysad.gif , idomu ar gali daktaras pasakyti, kokia tikimybe kad susidarys duobes? Siaip mano visas leskam tvarkyti reikia, jei taip suspaudi oda, tai celiulitas doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif , tai tikriausiia yra didele tikimybe kad liks duobes g.gif

Dailios tavo kojytės, tavo vietoje nemėtyčiau pinigų ir sveikatos narkozėm nesigadinčiau - geriau sportas ar minus ten keli kg, jei labai nori.
Celiulito tau nepanaikins siurbimu, tik dar labiau gali jis paryškėti doh.gif
Tikrai tavo vietoje nesisiurbčiau, bet spręsti tau smile.gif

Atsakyti