LM kojytes
Pas mane tokio raumens su ziburiu nerasi.Tu cia itempus koja esi ar tik lengvai pastacius?

Ačiū
, bet pas mane, kaip ir pras KRISTAL, aiškiai matosi tas "buciukas" virš kelių. Todėl ir sakau - gal jis nėra esminis kojų grožyje, gal tiesiog sportas sportas ir dar kartą sportas - ir kojų reljefas išryškėja ir tada net "buciukai" nemaišo
ANDRUTI, ne, neįtempus - yra tie raumenys pas mane išsivystę nuo sporto, net stabdau su "step'u", kurį dievinu - kad dar daugiau nesivystytų.

ANDRUTI, ne, neįtempus - yra tie raumenys pas mane išsivystę nuo sporto, net stabdau su "step'u", kurį dievinu - kad dar daugiau nesivystytų.
QUOTE(Lady Marmalade @ 2009 02 07, 14:13)
Ačiū
, bet pas mane, kaip ir pras KRISTAL, aiškiai matosi tas "buciukas" virš kelių. Todėl ir sakau - gal jis nėra esminis kojų grožyje, gal tiesiog sportas sportas ir dar kartą sportas - ir kojų reljefas išryškėja ir tada net "buciukai" nemaišo

Taip ir maniau ,kad neitempus esi,o raumenukas oho koks uzsportuotas,maniskis net itemptas toks nebutu .
Einu buciuko iesot..nelabai suprantu apie ka kalba.
QUOTE(ANDRUTIS @ 2009 02 07, 16:29)
Pažiūrėk - pas mane virš kelio kairio

LM tie buciukai vos matomi
be ju nesveikai atrodys koja
Man Jennifer Aniston figuryte labai patinka,
pas ja ir matos tie buciukai,bet vaizdo visikai negadina

QUOTE(Vanesa @ 2009 02 07, 14:39)
LM tie buciukai vos matomi

aha..pas Ariston manoti..bet pas LM

Man plastines op yra tik korekcija
Jei buvai lele,tai tave padailins kaip lele
Jei buvai normali,tapsi " daili normali "
Jei buvai lele,tai tave padailins kaip lele
Jei buvai normali,tapsi " daili normali "

Pasiziurejau i LM, ejau vel savo kojas fotkinti, bet kad nieko grazesnio nepamaciau.
Velniai zino ka cia daryti, ar bandyti sportuoti, ar dietintis, ar siurbti, va tik labai bijau tu duobiu
, idomu ar gali daktaras pasakyti, kokia tikimybe kad susidarys duobes? Siaip mano visas leskam tvarkyti reikia, jei taip suspaudi oda, tai celiulitas
, tai tikriausiia yra didele tikimybe kad liks duobes 
Papildyta:
Gavau T.A. emeila : tautrimas.astrauskas@plastinechirurgija.com

Velniai zino ka cia daryti, ar bandyti sportuoti, ar dietintis, ar siurbti, va tik labai bijau tu duobiu

Papildyta:
Gavau T.A. emeila : tautrimas.astrauskas@plastinechirurgija.com

Dar keliu pasivaidenti

Nu ir taip ir taip ziuriu, norisi tas vietas sumazinti
, tai gal reiketu siurbti daug daugiau. Laukiu dabar ka T.A. atsakys.

Nu ir taip ir taip ziuriu, norisi tas vietas sumazinti

QUOTE(KristiTal @ 2009 02 07, 17:45)
, idomu ar gali daktaras pasakyti, kokia tikimybe kad susidarys duobes? Siaip mano visas leskam tvarkyti reikia, jei taip suspaudi oda, tai celiulitas
, tai tikriausiia yra didele tikimybe kad liks duobes 

Dailios tavo kojytės, tavo vietoje nemėtyčiau pinigų ir sveikatos narkozėm nesigadinčiau - geriau sportas ar minus ten keli kg, jei labai nori.
Celiulito tau nepanaikins siurbimu, tik dar labiau gali jis paryškėti

Tikrai tavo vietoje nesisiurbčiau, bet spręsti tau