Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, 3 tema

QUOTE(Lady Marmalade @ 2009 02 07, 16:46)
Dailios tavo kojytės, tavo vietoje nemėtyčiau pinigų ir sveikatos narkozėm nesigadinčiau - geriau sportas ar minus ten keli kg, jei labai nori.
Celiulito tau nepanaikins siurbimu, tik dar labiau gali jis paryškėti  doh.gif
Tikrai tavo vietoje nesisiurbčiau, bet spręsti tau smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Marmalade @ 2009 02 07, 14:58)
Man Aniston vienas iš pavyzdžių, kai pasidarius nemažai plastinių op., neatrodo "lėlė" smile.gif

man labai patinka aniston,bet pirma kart girdziu kad ji dares op.o ka ji pasidarius?
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2009 02 07, 18:42)
man labai patinka aniston,bet pirma kart girdziu kad ji dares op.o ka ji pasidarius?

as speju,kad tik veidui,ka nors ax.gif nes labai jaunai atrodo,veidas be raukslyciu,
o jau 40-ies sulauke
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2009 02 07, 20:42)

QUOTE(Vanesa @ 2009 02 07, 20:44)
as speju,kad tik veidui,ka nors  ax.gif nes labai jaunai atrodo,veidas be raukslyciu,
o jau 40-ies sulauke

Na, tikiuosi, ANDRUTIS neprieštaraus, jei įdėsiu:

PASAULIO ŽVAIGŽDŽIŲ PLASTINĖS OPERACIJOS

(psw - cirugia)

ANISTON - Nr.61. Kelti akių vokai, nosies plastika, aišku, dabar dar ir raukšlelių užpildai visokie.
Kūnui - krūtų didinimas smile.gif
Čia tiek iš akivaizdžių, o ką ji darosi "kad niekas nepastebėtų" - tik ji pati žino. Juk nerašo forume taip, kaip mes ir nesiskelbia tongue.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lady Marmalade: 07 vasario 2009 - 18:53
zodz ...man pavydu tokiu koju prisiziurejus ax.gif Kristital, gal i vaikiskus dzinsus lendi...netycia biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ANDRUTIS @ 2009 02 07, 15:08)
LM kojytes  thumbup.gif  Pas mane tokio raumens su ziburiu nerasi.Tu cia itempus koja esi ar tik lengvai pastacius?

pas mane ta vieta kieta, bet ne tokia, kaip pas LM ax.gif bet noriu taip bigsmile.gif reiks padirbet verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Lady Marmalade @ 2009 02 07, 17:46)
Dailios tavo kojytės, tavo vietoje nemėtyčiau pinigų ir sveikatos narkozėm nesigadinčiau - geriau sportas ar minus ten keli kg, jei labai nori.
Celiulito tau nepanaikins siurbimu, tik dar labiau gali jis paryškėti  doh.gif
Tikrai tavo vietoje nesisiurbčiau, bet spręsti tau smile.gif

celiulitas yra paodzio problema, nusiurbimas nepanaikina celiulito unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Montvilė @ 2009 02 07, 19:44)
zodz ...man pavydu tokiu koju prisiziurejus ax.gif Kristital, gal i vaikiskus dzinsus lendi...netycia biggrin.gif

blink.gif ne nu Montviliuk tu kartais sukalbi.Pavydu jai matai..eik i veidrodi pasiziurek .
Atsakyti
QUOTE(ANDRUTIS @ 2009 02 07, 20:49)
blink.gif  ne nu Montviliuk tu kartais sukalbi.Pavydu jai matai..eik i veidrodi pasiziurek .

ne ne unsure.gif sian lindau i dzinsus - o plesia per visus galus doh.gif nepatenkinta savim...
Atsakyti
QUOTE(Lady Marmalade @ 2009 02 07, 18:51)
Na, tikiuosi, ANDRUTIS neprieštaraus, jei įdėsiu:

PASAULIO ŽVAIGŽDŽIŲ PLASTINĖS OPERACIJOS

(psw - cirugia)

ANISTON - Nr.61. Kelti akių vokai, nosies plastika, aišku, dabar dar ir raukšlelių užpildai visokie.
Kūnui - krūtų didinimas smile.gif
Čia tiek iš akivaizdžių, o ką ji darosi "kad niekas nepastebėtų" - tik ji pati žino. Juk nerašo forume taip, kaip mes ir nesiskelbia  tongue.gif

kaip skirtingai ANISTON atrodo,sviesiais plaukais foto zymiai jaunesne,akys dideles,labai grazi,o kur tamsi is vis negraziai
Atsakyti
QUOTE(Montvilė @ 2009 02 07, 20:07)
ne ne unsure.gif  sian lindau i dzinsus - o plesia per visus galus  doh.gif nepatenkinta savim...

dzinsus per mazus nusipirkai ,pabandyk numeriu didesnius ..pamatysi,jausis geriau.Neitikinsi,nebuciau macius ,galetum pasakot.
Atsakyti
Aha, aš irgi Montvile netikiu - jau tokia ji man coliukė wub.gif Montvile, gal irgi džinsus sūnelio ir savo supainiojai biggrin.gif
Mano skoniui kojytės ne tik užsportuotos gražios gali būti - dar labai dailios lieknos, su išsiovusiais keliukais, be jokių raumenukų pvz. wub.gif

Papildyta:
QUOTE(pandutė @ 2009 02 07, 23:23)
kaip skirtingai ANISTON atrodo,sviesiais plaukais foto zymiai jaunesne,akys dideles,labai grazi,o kur tamsi is vis negraziai

Vokai gi kelti, kur jau nebus didelės tongue.gif

Atsakyti
sveikos smile.gif
LM kojytes wub.gif vsio reikia ir man i sporto sale lekti, o tai doh.gif
Atsakyti
LM- kokios kojytes rolleyes.gif thumbup.gif Labai grazus raumenukas blauzdos wub.gif Jauciu, is priekio irgi nerealiai atrodo bigsmile.gif O as savo blauzdu nemegstu- noreciau plonesniu, kazi nesiurbia? biggrin.gif
Atsakyti