Įkraunama...
Įkraunama...

Šimtalapis

Su tokiom gražiom foto mane į neviltį varot doh.gif Sakiau gyvenime nebekepsiu, nes pirmas nlb gavos, bet kuo daugiau čia paskaitinėju, tuo vėl šio skanėsto labai noriu doh.gif Lėksiu pirkt skardą (šį kartą tiesiu kepimo popierių rolleyes.gif ) sviesto dėsiu per pusę su EVE margarinu, nes aną kart kai dėjau tirką sviestą man jo tikrai per daug buvo ir kepant mažinsiu kepimo temp. ir laiką, nes man atrodo kad per karšta buvo g.gif Dar niekaip nepergudrauju savo naujos orkaitės doh.gif
Vieną kartą kepant mielinį pyragą buvau įjungus ventiliatorių, tai kepinys kad išsipūtė blink.gif , bet greit viršus apdegė doh.gif , tai net nebežinau su tom programom ax.gif Gal šeimininkės pasidalins kokioje programoje kepa elektrinėse orkaitės ir nuo apačios ant kelinto bėgelio dedat kepinį 4u.gif

dijanele, man tai labiau vyniotinis, nei šimtalapis, nes lyg aguonos per visus sluoksnius? rolleyes.gif
Atsakyti
As tai kepu ant funkcijos virsus-apacia, ant viduriniojo lygio (pas mane 5 lygiai yra). Bet is tikro kaip daryt nezinau g.gif
Atsakyti
O aš jau aguonų nusipirkau:)
KAip noriu, bet kepsiu vasario 14 dienai.
Iki tol pasižadėjau sau jokių saldūmynų nevalgyti:)
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2009 01 20, 13:30)
O aš jau aguonų nusipirkau:)
KAip noriu, bet kepsiu vasario 14 dienai.
Iki tol pasižadėjau sau jokių saldūmynų nevalgyti:)

Gera pradzia - puse darbo biggrin.gif

As gal ryt kepsiu, jei dukrytes sveikata pasitaisys...
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2009 01 20, 14:56)
Gera pradzia - puse darbo biggrin.gif

As gal ryt kepsiu, jei dukrytes sveikata pasitaisys...

O gal dukrytei padėtų kaip vaistukai TAVO 5ASIS Jubiliejinis, pats pačiausias ŠIMTALAPIS 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2009 01 20, 14:29)
O gal dukrytei padėtų kaip vaistukai TAVO 5ASIS Jubiliejinis, pats pačiausias ŠIMTALAPIS 4u.gif

Nezinau, gal ir padetu biggrin.gif bet vargse kazko nevalgo net saldumynu... unsure.gif
Atsakyti
As kepu ant 2 arba 3 lygio, ziurint kokioje skardoje, jeifu gilioje - tai ant 3, jei lygioje - 2. Ventiliatoriu jungiu tuomet, kada kepinys buna didelis, pvz. simtalapis is visos normos (2X cipciuko recepto). smile.gif
Atsakyti
užsiminkiau, dabar kildinu bigsmile.gif
Atsakyti
Prisiskaičiau jūsų ir iškepiau ir aš. Tik bėda neperskaičiau pradžioj pirmos temos, tai iš kart padariau porą klaidu doh.gif
Aišku įdėjau į laisvą formą, tai sviestas plaukiojo sau, bet po to paverčiau truputį formą ir beveik visas susigėrė. Dar susukau ne taip doh.gif t.y. gavosi trumpas ir storas lotuliukas.gif Tai įverst buvo oi oi problema, niu bet susitvarkiau.
Skonis gavosi super, vaizdą dar reiks tobulint lotuliukas.gif
Ačiū Cipciukui už receptą ir tokius gerus aprašymus thumbup.gif Kepsiančiom pirmą kartą, siųlau paskaityt pirmą temą, ten labai daug informacijos thumbup.gif
Atsakyti
Nezinau kas man gausis iskepus sita pyraga, bet 5 kartas, ir vistiek s.... Tampyt lakstus pradejau kuo greiciau, kad neperkiltu, ale vistiek nesitampe, o tik plyso mad.gif beje mieles neputojo kazkodel, nors dariau kaip reikia viska, ir sviezios mieles buvo. Ant pacio galo, vos tos teslos neismeciau, nes baiges kantrybe su tuo tampymu. Paemiau iskociojau, ir siek tiek patampiau, ir vel plyso, brudai mad.gif jei DAR KARTA DARYCIAU, tai imciau 550D miltus. Tarpkitko, kodel ant Karalisku miltu parasyta, kad mieliniams kepiniams rekomenduojama 405C miltai? O ne 405 D? Zodziu nesutverta as simtalapiams daryti, kaip Neramuole beze biggrin.gif o gal vistik jai vakar gavosi? g.gif Kad tik pavyktu man iskept ta simtalapi user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugegele23: 21 sausio 2009 - 09:33
Ale jau kad pagruzdinau lotuliukas.gif bet karameles nera mad.gif o pirmais kartais tai gaudavosi net saldainiai, kai atsaldavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2009 01 21, 09:28)
jei DAR KARTA DARYCIAU, tai imciau 550D miltus. Tarpkitko, kodel ant Karalisku miltu parasyta, kad mieliniams kepiniams rekomenduojama 405C miltai? O ne 405 D?

Laikau kumščius, kad tik gautųsi tau lotuliukas.gif Aš visur naudoju 550D miltus "Optima Linija" topsecret.gif vis pamirštu nusipirkt 405D doh.gif Bet ir su tais man ir biskvitai geri ir bandelės ir šimtalapis hihihi.gif Bet vien iš smalsumo nusipirksiu tų 405D lotuliukas.gif
Bet tu ir ankstyva doh.gif vieversys lotuliukas.gif o aš rytais visiškai nedarbinga blush2.gif o vakare galiu kalnus nuverst lotuliukas.gif Laukiu fotkių blush2.gif
Atsakyti