Su tokiom gražiom foto mane į neviltį varot

Sakiau gyvenime nebekepsiu, nes pirmas nlb gavos, bet kuo daugiau čia paskaitinėju, tuo vėl šio skanėsto labai noriu

Lėksiu pirkt skardą (šį kartą tiesiu kepimo popierių

) sviesto dėsiu per pusę su EVE margarinu, nes aną kart kai dėjau tirką sviestą man jo tikrai per daug buvo ir kepant mažinsiu kepimo temp. ir laiką, nes man atrodo kad per karšta buvo

Dar niekaip nepergudrauju savo naujos orkaitės
Vieną kartą kepant mielinį pyragą buvau įjungus ventiliatorių, tai kepinys kad išsipūtė

, bet greit viršus apdegė

, tai net nebežinau su tom programom

Gal šeimininkės pasidalins kokioje programoje kepa elektrinėse orkaitės ir nuo apačios ant kelinto bėgelio dedat kepinį
dijanele, man tai labiau vyniotinis, nei šimtalapis, nes lyg aguonos per visus sluoksnius?