QUOTE(witalyli @ 2009 04 07, 14:01)
Mergaitės, norėjau paklaust.. noriu velykoms kept šimtalapį,jei aš jį išsikepsiu penktadienį ar iki sekmadienio jis man neapdžius

ar vistik geriau kept šeštadienį
as kepsiu penktadieni, neprapjautas neturetu apdziuti
QUOTE(Gilute @ 2009 04 07, 14:53)
As ir taip galvoju... bet kodel tesla kieta? miltu dedu net maziau nei recepte, paskutini karta dar pieno slakeliu daugiau ipyliau... Galvojau, kad ji cia turi tokia kieta buti...
zinok pastebejau nuo kaiusiniu ir net nuo to kaip juos isplaki daug kas priklauso: kuo mazesni kiausiniai - tuo maziau miltu reiks, be to... idomu kuo matuoji miltus, nes as tai turiu toki matuokli kuriame suzymeta tarkim 200 gr miltu ir 200 gr cukraus labai labai skiriasi. mano drauge taip buvo netiksliai atsimatavus
QUOTE(ruta88 @ 2009 04 07, 15:02)
ar šimtalapi butina minkyti rankomis ar galima ir miksteriu
manyciau reiktu rankomis. tuos parduotuvinius tikriausiai minko ne rankomis tai skonis nuo naminiu skiriasi kaip diena ir naktis