Įkraunama...
Įkraunama...

Kavos aparatai - 3

QUOTE(Doubleface @ 2010 10 27, 20:30)

O siaip aparatas valymo, nukalkinimo ir t.t. siaip sau nepraso, sitoj vietoj taupyti nereiketu smile.gif nes po to gali labai brangiai remontas kainuoti doh.gif

Neabejotinai. Mano drauge, nepaisydama aparato noru nusikalkinti, sugadino ji nepataisomai.
Atsakyti
Ka tik Nusipirkom Delonghi 4000 aparatą. Dabar nežinau kokią kavą reikia pirkti kad kava butų skani ir pats skonis butų netoks kaip paprastai užplikoma... verysad.gif
Nes dabar iš maltos kavos (Chicco Doro), tai skonis beveik nieko nesiskiria nuo paprastai užplikamos. g.gif
Instrukcijoje parašyta kad reikia expresso pirkti...
Gal galite patarti kokia kava pirkti, na kad nebutu per daug brangi...
Atsakyti
QUOTE(evio @ 2010 10 30, 11:09)
Ka tik Nusipirkom Delonghi 4000 aparatą. Dabar nežinau kokią kavą reikia pirkti kad kava butų skani ir pats skonis butų netoks kaip paprastai užplikoma... verysad.gif
Nes dabar iš maltos kavos (Chicco Doro), tai skonis beveik nieko nesiskiria nuo paprastai užplikamos.  g.gif

Mes perkame topocentre Caffe Vergnano pupeles. Kaina pagal rusi gali buti nuo 40 iki 90 litu uz kilograma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azazella: 30 spalio 2010 - 10:21
QUOTE(evio @ 2010 10 30, 11:09)
Nes dabar iš maltos kavos (Chicco Doro), tai skonis beveik nieko nesiskiria nuo paprastai užplikamos.  g.gif

Aš naudoji šitą, perku pupeles ir malu su tam kavos aparatas skirta kavamale 4u.gif Man ji labai skani 4u.gif

http://www.kavos.lt/...807D4F12CE.html
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2010 10 30, 11:49)
Aš naudoji šitą, perku pupeles ir malu su tam kavos aparatas skirta kavamale  4u.gif  Man ji labai skani  4u.gif 

http://www.kavos.lt/...807D4F12CE.html

Kokia jos kaina?
Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2010 10 27, 20:59)
manau, kad pagal isvirtu puodeliu skaiciu 4u.gif manes praso mazdaug kas menesi, bet nevisada jo prasymu paisau smile.gif

per diena isgeriam 3-4 puodelius ax.gif nemanau, kad daug cia. vanduo labai geras. arbatinuka vandeniui virinti naudoju 1,5 m. ir dar neesu valius, nes yra kaip naujas.
Gal tikrai uzstatyta funkcija, kad "kietas vanduo" g.gif eisiu skaityt instrukcija

QUOTE(evio @ 2010 10 30, 12:09)

Mes perkam sveriamas pupeles is SKIRO, tu parduotuveliu yra Norfos centruose. kava labai labai skani. Kg kaina apie 40 lt.
Dabar nusipirkau kazkokia is OGMIOS centro pabandyt. sake skani. Kg kaina 40 lt irgi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jūros*gėrybė: 30 spalio 2010 - 14:11
QUOTE(Azazella @ 2010 10 30, 14:04)
Kokia jos kaina?

Aš ją perku per darbą (dirbu kavinėje), tai ji man pigiau atseina ax.gif O tikros kainos reik internete paieškot, lyg ir akciją jai buvo kažkokia 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės - gal galit man paprastai pasakyti, kuo skiriasi kavavirės (automatai),kurių kaina vienų nuo 300 lt. kitų iki 1500 lt............... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2010 11 06, 19:34)
Mergaitės - gal galit man paprastai pasakyti, kuo skiriasi kavavirės (automatai),kurių kaina vienų nuo 300 lt. kitų iki 1500 lt............... 4u.gif

automatiniu kavaviriu uz 300lt nebuna blink.gif 4u.gif
Atsakyti
Kiek teko naudotis, tai DELONGHI geriausias man 4u.gif
Atsakyti
Mes turim Jura imresa, jau du metai. Tfu tfu tfu viskas liuks, nieko nenutiko, veikia puikiai, kava begalo skani wink.gif
Atsakyti
Gal padėsit ir man apsispręsti ax.gif Renkuosi tarp neautomatinių Saeco Nina Bar, Nina Cappuccino ir Nina. Dar kaip variantą svarstau Delonghi EC 270. Kurį patartumėt?
Atsakyti