Įkraunama...
Įkraunama...

Kavos aparatai - 3

QUOTE(kristina.nesvarbu033 @ 2010 12 10, 16:42)
Nusipirkau Ena3 už 1889lt thumbup.gif iš topo centro. Nu kol aš ji pajungiau pagal visas instrukcijas tai.... doh.gif Late kavos tai jis negamina, reikia dasipirkt ta kapučinatoriu, nes tas antgalis tai nieko neišplaka doh.gif arba aš nemoku g.gif  nu bet nežinau ar imanoma ten ka išmokt, jeigu neišplaka g.gif Beje pasiulykit kokia kava reikia pirkti, nes turejau itališkos Sagefredo ekspresso tai šlykšti.... doh.gif

išplaka išplaka tik šiek tiek įgūdžių reikia.
Kavą kiek visur band-iau, tai geriausia yra tose pačiose parduotuvėse, kur aparatais prekiauja arba čia
kavos bankas
Atsakyti
QUOTE(kristina.nesvarbu033 @ 2010 12 10, 16:42)
Nusipirkau Ena3 už 1889lt thumbup.gif iš topo centro. Nu kol aš ji pajungiau pagal visas instrukcijas tai.... doh.gif Late kavos tai jis negamina, reikia dasipirkt ta kapučinatoriu, nes tas antgalis tai nieko neišplaka doh.gif arba aš nemoku g.gif  nu bet nežinau ar imanoma ten ka išmokt, jeigu neišplaka g.gif Beje pasiulykit kokia kava reikia pirkti, nes turejau itališkos Sagefredo ekspresso tai šlykšti.... doh.gif

Nereikia nieko dasipirkineti, puikiai ir tas antgalis isplaka puta, igusit su laiku, man irgi is pradziu nelabai kokia puta pavykdavo pasidaryti, bet paskui ismokau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2010 12 10, 18:33)
oho  bigsmile.gif ..... o tai kaip pavyko tokia kaina gauti? Mes pries nepilna savaite dviem simtais daugiau mokejome....  blink.gif o piena pirk Mu (as imu 2,5 proc, bet sako 3,2 geriau issiplaka)  atsaldyta  ipilk i puodeli ir sukinek pavertus puodeli, labai gerai isplaka..... ir kava pirkome topo centre arabica, visai skani...

pirkinys tai geras....  thumbup.gif

šiandien musu kaime atsidare topo centras, tai viskam dave nuolaidas thumbup.gif , tokias kokias išsitrauki, tai tai ištraukiau tik 10proc. lotuliukas.gif nu bet kai suma nemaža, tai nuolaida vis tik gavosi thumbup.gif , o aparatas jura buvo tik vienas pirkti verysad.gif
Dekui kas rekomendavot kava 4u.gif Reiks išbandyt ir atsirinkt geriausia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Doubleface @ 2010 12 09, 21:33)
O kur ENA 7 radot? Kiek zinau Lietuvos rinkai jis nebus is viso siulomas. ENA 9 tikrai geras aparatas, paprastas valdymas ir prieziura - galima keisti filtrus, nereikia daryti nukalkinimu. Delonghi sitas irgi neblogas variantas.

na nusprendziau pirkti Jura ENA9 ONE TOUCH,tai cia del tu filtru nereiks daryti nukalkinimo?ar kaip cia?
Atsakyti
QUOTE(gyciokas @ 2010 12 10, 20:23)
na nusprendziau pirkti Jura ENA9 ONE TOUCH,tai cia del tu filtru nereiks daryti nukalkinimo?ar kaip cia?

Arba keiciasi filtrai, arba darosi nukalkinimas - cia tam, kad aparatas neuzkalketu. Dar yra valymas su tablete, kad kava skani butu, reikia daryt kas kokius 2 kg kavos.
Atsakyti
QUOTE(Doubleface @ 2010 12 10, 19:51)
Arba keiciasi filtrai, arba darosi nukalkinimas - cia tam, kad aparatas neuzkalketu. Dar yra valymas su tablete, kad kava skani butu, reikia daryt kas kokius 2 kg kavos.

o tai aparatas pats pranesa kada keisti filtra,o del to valymo tablete irgi pats aparatas ispeja kad reik valyti?ar cia tablete naudojama savo nuoziura jam nereikalaujant?sorry uz bukus klausimus,bet neturejau iki siol kavos aparato smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gyciokas @ 2010 12 10, 20:08)
o tai aparatas pats pranesa kada keisti filtra,o del to valymo tablete irgi pats aparatas ispeja kad reik valyti?ar cia tablete naudojama savo nuoziura jam nereikalaujant?sorry uz bukus klausimus,bet neturejau iki siol kavos aparato smile.gif

praneša ir kada valyt ir kada keist filtrą 4u.gif
Atsakyti
šiandien nusipirkau puodelį pieno putai daryti iš gariūnų,kainavo 15lt toks nedidukas labai mielas rankai.Bandžiau daryti putas ir pavyko.
Na, o kas liečia kavos-kapučino aparatus tai galima ir naują nusipirkti už 130lt,aš nusipirkau parvežtą iš anglijos kuris buvo ekspozicijoje 15 bar
Jei ką domins galėsiu duoti kontaktus žmogaus kuris veža kavos ir kitokius aparatus
Atsakyti
yra labai geras pieno putų plaktuvas LM 145 LATTEMENTO. Elektrinis puodelis, kuriame pienas ir pašildomas, ir suplakamas iki standžios putos. Manau tai puikus priedas prie kavos aparato kapučino bei latte kavai pasigaminti.
Atsakyti
sveikos supermamos smile.gif gal galetut informuoti koki piena pirkti latte kavai daryti,skaiciau kad siulot kazkoki mu,bet pas mane tokio nera nes as Svedijoje gyvenu....reikia konkreciau koks riebumas,su laktoze ar be jos ir t.t ar gal koks specelus buna?late darysiu su Jura ENA9 ONE TOUCH...aci u is anksto uz info mielosios notworthy.gif notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(gyciokas @ 2010 12 12, 13:53)
sveikos supermamos  smile.gif  gal galetut informuoti koki piena pirkti latte kavai daryti,skaiciau kad siulot kazkoki mu,bet pas mane tokio nera nes as Svedijoje gyvenu....reikia konkreciau koks riebumas,su laktoze ar be jos ir t.t ar gal koks specelus buna?late darysiu su Jura ENA9 ONE TOUCH...aci u is anksto uz info mielosios notworthy.gif  notworthy.gif

sako iš riebesnio geriau susiplaka, bet mann plakasi ir iš 1%. O ir šiaip man nepapuolė toks pienas, kad puta nesiplaktų. Apie laktozę nežinau, būna su pamažintu jos kiekiu, tai tokio nebandžiau
Atsakyti
QUOTE(ylang @ 2010 11 25, 17:58)
Kokia čia tokia neskani kava? Parašyk, kaip vadinasi, kad žinočiau, ant kokios "neužsiraut"  biggrin.gif

Gal paveluotai atsakau, bet...
Is 16 siulomu Nespresso kapsuliu, viena kavos rusis man nepatiko, tai butu espresso "Indriya" (zalios kapsules)

Atsakyti