Įkraunama...
Įkraunama...

Kavos aparatai - 3

QUOTE(annushka @ 2009 10 14, 10:18)
Mergaites, kokius salonus galite rekomenduoti ?
Eisiu rinkt informacija  bigsmile.gif

Aš buvau dviejuose, o su vienais kalbėjau telefonu. Yra salonas Čiurlionio gatvėje, o kitas Baltrušaičio ( už Senukų) įsivesk į google, rasi tikslius adresus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irutėlė @ 2009 10 14, 17:54)
Aš buvau dviejuose, o su vienais kalbėjau telefonu. Yra salonas Čiurlionio gatvėje, o kitas Baltrušaičio ( už Senukų) įsivesk į google, rasi tikslius adresus 4u.gif

Aciu 4u.gif
Tai kaip supratau, savo zaisliuka nupirkai Ciurliono gatveje ? thumbup.gif
Eisiu ir as ir dovanu reikalausiu rolleyes.gif
Viska raportuosiu wink.gif
Atsakyti
sveikutes, norejau paklausti gal kas turi Zespresso kavos aparata, ar vertas demesio?
Atsakyti
QUOTE(atenesiuke @ 2009 10 15, 10:18)
sveikutes, norejau paklausti gal kas turi Zespresso kavos aparata, ar vertas demesio?

Skaičiau ką tik kaip vienas žmogelis apskaičiavo jo kainą, aišku nežinau kiek teisybės bet parašyta taip: jei perki 40 kavos pakuočių tai jų kaina išeina 1680 lt kavos aparato 281 lt , jis yra kapsulinis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedruliuke: 15 spalio 2009 - 09:58
QUOTE(annushka @ 2009 10 15, 09:13)
Aciu  4u.gif
Tai kaip supratau, savo zaisliuka nupirkai Ciurliono gatveje ?  thumbup.gif 
Eisiu ir as ir dovanu reikalausiu  rolleyes.gif
Viska raportuosiu wink.gif

Nea, pirkau, Baltrušaičio ( Čiurlionio nedavė dovanų blush2.gif ) 4u.gif Bijau kad nebūtų reklama ( firma "laikas kavai")
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irutėlė: 15 spalio 2009 - 10:13
QUOTE(Irutėlė @ 2009 10 15, 11:10)
Nea, pirkau, Baltrušaičio ( Čiurlionio nedavė dovanų  blush2.gif ) 4u.gif Bijau kad nebūtų reklama ( firma "laikas kavai")

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irutėlė @ 2009 10 15, 11:10)
Nea, pirkau, Baltrušaičio ( Čiurlionio nedavė dovanų  blush2.gif ) 4u.gif Bijau kad nebūtų reklama ( firma "laikas kavai")

Matyt nemokėjai prašyti lotuliukas.gif bet kiek pažįstami sakė kurie pirko tai kavos dovanu tai tikrai duoda, tai manau jei dar ko būtų paprašę irgi būtų gavę thumbup.gif nors ką gali žinoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruliuke @ 2009 10 15, 12:26)
Matyt nemokėjai prašyti  lotuliukas.gif bet kiek pažįstami sakė kurie pirko tai kavos dovanu tai tikrai duoda, tai manau jei dar ko būtų paprašę irgi būtų gavę  thumbup.gif  nors ką gali žinoti  4u.gif

gal ir taip bet ten kur pirkau labai patiko vyrukas su mergina bigsmile.gif Aš būčiau gal net ir brangesnį pirkus, bet jie man ne tik kad nepiršo, bet ir atkalbėjo nuo jo, sakė, kad namuose tokio net nereikia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Irutėlė @ 2009 10 15, 12:56)
gal ir taip bet ten kur pirkau labai patiko vyrukas su mergina bigsmile.gif  Aš būčiau gal net ir brangesnį pirkus, bet jie man ne tik kad nepiršo, bet ir atkalbėjo nuo jo, sakė, kad namuose tokio net nereikia bigsmile.gif

Gerai kad pardavėjai šiais laikais negalvoja kaip įkišti brangią prekę,o sugeba patarti thumbup.gif man tokie patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruliuke @ 2009 10 15, 16:11)
Gerai kad pardavėjai šiais laikais negalvoja kaip įkišti brangią prekę,o sugeba patarti  thumbup.gif  man tokie patinka  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gal kas turite tokį modeliuką?
http://www.applianci...xmall-steam.jpg
Atsakyti
skaniausia kava man is aparato DeLonghi MAGNIFICA.geriau tokia pacia kava per kita aparata,kosmaras doh.gif atrodo kava ta pati bet aparatai skirtingi ir daug ka reiskia mirksiukas.gif
Atsakyti