Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelė antrai vestuvių dienai

Apklausa: Kokios spalvos suknele rinkotes (ar zadate rinktis) antrai savo vestuviu dienai? (283 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
as dar nezinau kokia bus mano sukne, bet noriu iki keliu ir kokius ruzavos ar alyvines, o gal tarpinio varianto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bfv403 @ 2009 02 13, 22:26)
Mano suknele antrai dienai tai tokia bus tokia:

http://image01.otto...._dg/2266570.jpg

labai daili 4u.gif
Atsakyti
o as siuvausi antrai dienai,buvo paprasta,bet neprasta wub.gif
http://public.fotki....picture068.html
Atsakyti
QUOTE(almituke_ @ 2009 03 02, 18:49)
o as siuvausi antrai dienai,buvo paprasta,bet neprasta wub.gif
http://public.fotki....picture068.html

grazi suknele. Man labai patiko thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif gaila mano vestuves bus tik viena diena .. smile.gif
Atsakyti
As zadu detis mamos vestuvine suknele smile.gif antrai dienai. Ji tekejo antra karta ir buvo su paprasta, zydra suknele, pasiuta is silko. Tokia miela, trumpa, ant plonu sleikuciu biggrin.gif
Atsakyti
O ka manot apie juoda suknele antrai dienai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kleopatraaa @ 2009 03 12, 15:15)
O ka manot apie juoda suknele antrai dienai? smile.gif

as visgi uz sviesius drabuzelius 4u.gif Juk tu busi nuotaka smile.gif Be to, nori nenori kita diena paprastai siek tiek matosi nuovargio zymes ir tamsus rubas tai tik pabrezia... aisku, pasirinkimas tavo, bet as balsuoju uz sviesias spalvas 4u.gif
Atsakyti
man irgi vestuves su juoda spalva neasocijuojasi schmoll.gif As galvoju apie balta suknele antrai dienai, tik kad antrai dienai rinksiuos trumpa smile.gif
Atsakyti
aš tikuosi kad per mūsų vestuves antrą dieną bus karšta - o visų rūbai m\bus maudimkės smile.gif
kam čia dar galvą sukti dėl dar vienos suknelės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ana-banana @ 2009 03 15, 19:08)
aš tikuosi kad per mūsų vestuves antrą dieną bus karšta - o visų rūbai m\bus maudimkės smile.gif
kam čia dar galvą sukti dėl dar vienos suknelės biggrin.gif

Na pas mus bus antra diena ir kursime pirtyje toje pacioje sodyboje kur ir pirma diena... ten yra ezeras is po pirties issimaudyti didele grazi sodyba... kaip manote ar man reikia antrai dienai sukneles? jei ne ka galeciau uzsideti kad vis del to matytusi jog AS tapau -iene? wub.gif

-------------------------------------------------------------------------------
user posted image
Atsakyti
[quote=monika_19,2009 03 17, 01:15]Na pas mus bus antra diena ir kursime pirtyje toje pacioje sodyboje kur ir pirma diena... ten yra ezeras is po pirties issimaudyti didele grazi sodyba... kaip manote ar man reikia antrai dienai sukneles? jei ne ka galeciau uzsideti kad vis del to matytusi jog AS tapau -iene?  wub.gif

as buvau dvejose vestuvese, kur antra diena buvo kuriama pirtis. Antra diena abi nuotakos devejo suknele/ sijoneli ir nei viena nejo i pirti.... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruciux85: 17 kovo 2009 - 08:35
as buvau dvejose vestuvese, kur antra diena buvo kuriama pirtis. Antra diena abi nuotakos devejo suknele/ sijoneli ir nei viena nejo i pirti.... smile.gif
[/quote]

pačios kaltos smile.gif aš kolkas tikrai planuoju -linksmintis su visais (pirtyje, ezere, visur).
nebent savijauta neleistų , bet kažkaip man tas neaktualu.

Kvietimuose būtinai užrašysim, kad antros dienos tema Pliažas, žaidimai, pirtis - linksmybės gamtoje!!
Atsakyti