Kaip aciu jums visoms. ..
Man suknele tiesiog super...ja issirinkau greiciau nei vestuvine
QUOTE(hegs @ 2010 04 26, 15:06)
Tikrai esu maciusi sita suknele nuomos salone. Tik neatsimenu kuriame......
Sveikos
aš vakar jau pasiėmiau iš siuvėjos savo suknelę metrikacijai (nes eisim anksčiau) ir antrai dienai
man ji
gavosi. Pati sugalvojau modeliuką, nuėjau su idėja pas siuvėją ir štai, kas gavosi
[attachmentid=197434]
[attachmentid=197435]
[attachmentid=197436]
laukiu nesulaukiu, kada pasipuošiu
aš vakar jau pasiėmiau iš siuvėjos savo suknelę metrikacijai (nes eisim anksčiau) ir antrai dienai
man ji
[attachmentid=197434]
[attachmentid=197435]
[attachmentid=197436]
QUOTE(iena @ 2010 04 28, 09:05)
Sveikos
man ji
gavosi. Pati sugalvojau modeliuką, nuėjau su idėja pas siuvėją ir štai, kas gavosi
man ji
labai jau elegantiska ir grazi
QUOTE(iena @ 2010 04 28, 11:05)
man ji
man ji
Labai daili suknele
QUOTE(iena @ 2010 04 28, 11:05)
Sveikos
man ji
man ji
koks grozis
QUOTE(anciukas7 @ 2010 04 28, 13:33)
Nors pas mus antros dienos nebus, na gal tik su artimiausiais draugais keliais ar tevelaiis, tai aš norėčiau kažko panašaus - trumpos balsos suknelės, tik gal ilgom rankovėm, nes vis gi žiema bus per mano vestuves:)
oi labai ačiū mergaitės už pagyrimus
aš norėjau paprastos, bet ne prastos, tai štai, kas gavosi
ji atlasinė ir gifiūro juostelės
QUOTE(Hottea @ 2010 04 28, 13:13)
ji atlasinė ir gifiūro juostelės
prikeliu tema
QUOTE(pantera83 @ 2010 10 15, 12:27)
labai jau tikrai apmirus temute... visos taip susirupinusios pirmaja dienele, kad apie antraja net negalvoja...
NA, gerai pagyvinsiu truputi numirusia tama
Mes antra diena su draugais varysim i sodyba (bet ten interjeras siuolaikiskas, ne kaip kaime), o pirma diena pas mus grynai oficiali su baznycia ir tevais bei sesem/broliais kavineje
Tai va, antra diena as rengsiuos raudona (aptempta) suknele iki keliu, o MB prie manes prisiderins su savo juodais marskiniais ir raudonu kaklaraisciu
Buvom rugseji mano puskes vestuvese taip apsirenge ir tikrai labai graziai atrodeme, komplimentu sulaukem
Na va, pasimaiviau

Papildyta:
Va, idesiu nuotraukele
Mes antra diena su draugais varysim i sodyba (bet ten interjeras siuolaikiskas, ne kaip kaime), o pirma diena pas mus grynai oficiali su baznycia ir tevais bei sesem/broliais kavineje
Tai va, antra diena as rengsiuos raudona (aptempta) suknele iki keliu, o MB prie manes prisiderins su savo juodais marskiniais ir raudonu kaklaraisciu
Papildyta:
Va, idesiu nuotraukele