Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelė antrai vestuvių dienai

Apklausa: Kokios spalvos suknele rinkotes (ar zadate rinktis) antrai savo vestuviu dienai? (283 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(rallaa @ 2008 04 03, 13:07)
Musu vestuves truks 2 dienas kaimo sodyboje, niekaip nesugalvoju ka apsirengti antra diena: ar paprastais rubais, ar puosnesniai?

pas mumis tas pats ax.gif as tai irgi suku galva ka antra diena apsirengti g.gif
Atsakyti
Pas mus irgi dvi dienas kaimo turizmo sodyboje. Antra diena nusprendziu rengtis suknute...
Atsakyti
as tai va ir galvoju antra dienele apsirengti balta suknute nors pradziai maciau yra graziu modeliuku , bet va turiu radusi viena modeliuka ir apsisprendziau , kad geriausiai bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rosena @ 2008 04 16, 23:04)
as  tai va  ir galvoju antra dienele apsirengti  balta suknute nors pradziai  maciau yra graziu modeliuku , bet va turiu radusi viena modeliuka  ir apsisprendziau , kad geriausiai bus smile.gif

as tai ior baltai planuoju, bet ne peroficialiai o taip lengvai tikuosi ir oras bus liux thumbup.gif
Kad ir kazka tokio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(l-onely @ 2008 04 16, 23:52)
as tai ior baltai planuoju, bet ne peroficialiai o taip lengvai tikuosi ir oras bus liux  thumbup.gif
Kad ir kazka tokio  smile.gif

grazi labai suknyte smile.gif
Atsakyti
aš tai antrą dieną rengsiuos va šitą grožį, tikiuosi kad spės nunert iki šventės...
o MB tai net nežinau, gal kokias šviesias kelnes ir maikutę arba marškinius...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(drakosa @ 2008 04 17, 15:14)
aš tai antrą dieną rengsiuos va šitą grožį, tikiuosi kad spės nunert iki šventės...
o MB tai net nežinau, gal kokias šviesias kelnes ir maikutę arba marškinius...
user posted image

ooooooooooo sudetingas rastas , bet tikiu , kad labai grazei atrodys ant taves smile.gif
Atsakyti
as tai noreciau kazko panasaus, svesim kaimo turizmo sodyboj, tai manau zaismingai atrodyciau su tokia suknele, bet deja lietuvoj nieko panasaus nera doh.gif
Atsakyti
ta nerta suknelė super... aš tai siūnuosi antrai dienai.. jau medžiagą turiu, švelniai violetinė...kai turėsiu jau tada pasidalinsiu... 4u.gif
Atsakyti
as norejau antrai dienai juodos sukneles,bet vyras uzprotestavo.buvau radus grazia ,kukliai elegantiska.ja dar buciau kur nors uzsidejus,o ne i spinta nugrudus po vestuviu
Atsakyti
aš tai kažkokią panačią tik ne juodą...
Atsakyti
As rengsiuosi tokia, tik balta user posted image
Atsakyti