Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelė antrai vestuvių dienai

Apklausa: Kokios spalvos suknele rinkotes (ar zadate rinktis) antrai savo vestuviu dienai? (283 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(rosmarina_ @ 2008 06 01, 22:00)

as apie tokia galvoju,tik svesesnes spalvytes wub.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
user posted image
Antra vestuviu diena svesime pas tevus sodyboj, galvoju apsirengti vasariska linksma suknute, bet mama sako, kad kaip nuotakai reikia puosnesnes, tai ne suabejojau dabar. Zvilgterkit merginos ir pasakykit ka galvojat, ar kaip nuotakai ne per paprasta suknute antrai dienai?
Atsakyti
QUOTE(evesunny @ 2008 06 02, 13:03)
user posted image
Antra vestuviu diena svesime pas tevus sodyboj, galvoju apsirengti vasariska linksma suknute, bet mama sako, kad kaip nuotakai reikia puosnesnes, tai ne suabejojau dabar. Zvilgterkit merginos ir pasakykit ka galvojat, ar kaip nuotakai ne per paprasta suknute antrai dienai?

Man asmeniskai tai ji grazi. man paciai tokios patinka ir man tokios tinka. Kaip i sodyba tai manau labai tinka smile.gif As pati sau buciau kazka panasaus pirkusi, bet svesiu viezbuti, tai net nezinau kaip man daryt.. rolleyes.gif
Atsakyti
Man irgi ji thumbup.gif
O cia mano apranga, na, aisku be makiazo ir sukuosenos blush2.gif
Tik matosi dar auskariukai -bumbuliukai biggrin.gif

http://public.fotki....antradiena.html

Laukiu komentaru, kokie jie bebutu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peachy_sheila @ 2008 06 02, 14:37)
Man irgi ji  thumbup.gif
O cia mano apranga, na, aisku be makiazo ir sukuosenos  blush2.gif
Tik matosi dar auskariukai -bumbuliukai  biggrin.gif

Laukiu komentaru, kokie jie bebutu  mirksiukas.gif

thumbup.gif super duper, manau kad antra diena nuotaka gali atsipalaiduoti ir taip pat smagiai praleisti laika, o tokia zaisminga ir lengva suknyte tik pades tai padaryti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Peachy_sheila @ 2008 06 02, 13:37)
Man irgi ji  thumbup.gif
O cia mano apranga, na, aisku be makiazo ir sukuosenos  blush2.gif
Tik matosi dar auskariukai -bumbuliukai  biggrin.gif

Laukiu komentaru, kokie jie bebutu  mirksiukas.gif

man tai ji grazi labai , be zodziu as net thumbup.gif man tokios sukneles visokios ryskios tai silpnybe wub.gif jauciu imsiu ir as pati kazka tokio ryskaus nusipirksiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(@zemuoge@ @ 2008 06 02, 14:55)
man tai ji grazi labai , be zodziu as net  thumbup.gif  man tokios sukneles visokios ryskios tai silpnybe  wub.gif  jauciu imsiu ir as pati kazka tokio ryskaus nusipirksiu  biggrin.gif

man irgi super tokia suknute thumbup.gif
as dar irgi nezinau ka rengsiuosi antra diena smile.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz puikius atsiliepimus thumbup.gif
Atsakyti
grazios sukneles jusu....... verysad.gif , as noriu taip pat sukneles, bet as noriu trumpos auksciau keliu, ir n i e k u r as nerandu doh.gif doh.gif doh.gif verysad.gif , dabar visos iki keliu ar zemiau, o tokios sukneles mane labai sendina, kas pamato sako fui fui..... schmoll.gif , tai galvoju jei nerasiu sukneles, pirksiu balta ar sviesu , lengva kostiumeli su kelnem. kaip jus manot ar nekvailai atrodyciau. g.gif
Atsakyti
as irgi niekaip neradnu sukneles antrai dienai, jau baigiu visas parduotuves persimatuoti, vienos per daug puosnios ir labiau pamergines atrodo, o kitos visai paprastos kaip plezines.. doh.gif
net nzn ka daryti.. jau buvau nusprendus su sviesiu geletu sijonu buti, bet kai apsirengus pasirodziau MB tai ispeike, mane, sake cia taip i darba o ne i vestuves.. unsure.gif
tai dabar net nzn ka daryti, o laiko ne per daugiausia liko...
reikes dar persikosti per akropoli
Atsakyti
as tai ir ieskojau visur antrai dienai sukneles,atrodo ir neisranki bet tokios kokios noriu neradau schmoll.gif ,tai nusprendziau siutis,jau siu siuveja sutariau... thumbup.gif stai toki modeliuka siusiuosi,sita suknele man labai patiko wub.gif ,tik spalvytes niekaip medziagos neisirenku g.gif
Atsakyti
Rosmarina, panasia(spalva kitokia, bet ideja tokia pat ir bent is foto atrodo ir medziaga panasi) nusipirkau Kaune Urme
http://public.fotki....uknele/aag.html

Ir labai nebrangiai sumokejau. Ten graziu vasariniu suknyciu uzveze, tik reikia gerai pasivaikscioti ir pasiknaisioti, kad is daugybes "pliaziniu" idomesniu ir sventiskesniu atrastum smile.gif
Atsakyti