pvz. koldunai, ar apsimoka daryti paciai? blynai?
Gal galetumete isvardinti gyvenimo patikrintus pigius patiekalus?
pvz. koldunai, ar apsimoka daryti paciai? blynai?
pvz. koldunai, ar apsimoka daryti paciai? blynai?
QUOTE(fuksė @ 2009 08 05, 19:45)
Gal galetumete isvardinti gyvenimo patikrintus pigius patiekalus?
pvz. koldunai, ar apsimoka daryti paciai? blynai?
pvz. koldunai, ar apsimoka daryti paciai? blynai?
Koldūnų negaminu - tik ruošiuosi, bet neabejoju, kad apsimoka ir skonis nepalyginamas su pirktiniais. Prakštiškai tik mėsa kainuoja, miltai, vanduo, visa kita - mizeris. O iš 1 kg mėsos nemažai koldūnų galima išraityt
Blynai - taip, įvairių konfigūracijų
Labai pigus maistas-balandeliai
QUOTE(fuksė @ 2009 08 05, 19:45)
Gal galetumete isvardinti gyvenimo patikrintus pigius patiekalus?
pvz. koldunai, ar apsimoka daryti paciai? blynai?
pvz. koldunai, ar apsimoka daryti paciai? blynai?
Pvz žemaičių blynus laaaaabai apsimoka gamint.
Kuo daugiau padarai vienu "prisėdimu" tuo labiau apsimoka.
Bulves išverdi, mėsą išverd ir sumali, suklijuoji tuos blynus, sukiši į šaldiklį, ir valgai po to pusę metų
Neapsimoka vien tik dėl figūros. O piniginei praktiškai įtakos nedaro.
Is cukinijos gaminu nebrangu patiekala-didele cukinija supjaustau storais griezineliais,nulupu ir isimu seklas,dedu i skarda,gaunasi tokie lyg ir dubeneliai. i juos dedu farso sumaisyto su apvirtais ryziais,prieskoniais ir kepu. baigiant kepti galima uzbarstyti tarkuoto surio.labai tinka su vistienos farsu.
Mano firminis patiekalas ir pigus ir skanus. Gal kas ir bus rašę, visos temos neperskaičiau. Taigi:
vištų odelių, o jos tikrai pigios, 1 kg apie 2 lt. Ištrini druska, pipirais, česnaku.
Ruoši įdarą: puse mėsos faršo, pusė virtų ryžių, na maždaug, kiek tuo momentu mėsos turim. Pakepinam morkas. Sudedam. Įmušam kiaušinį, nors dedu aš jį irgi ne visada. Viskas. Vynioji į odeles ir į orkaitę.
Galima apdėti dar bulvėm.
vištų odelių, o jos tikrai pigios, 1 kg apie 2 lt. Ištrini druska, pipirais, česnaku.
Ruoši įdarą: puse mėsos faršo, pusė virtų ryžių, na maždaug, kiek tuo momentu mėsos turim. Pakepinam morkas. Sudedam. Įmušam kiaušinį, nors dedu aš jį irgi ne visada. Viskas. Vynioji į odeles ir į orkaitę.
Galima apdėti dar bulvėm.
supjaustau cukiniją griežinėliais (nuluptą be sėklų) pabarstau prieskoniais, kaip nuotaika, tokie ir prieskoniai, kartais vištienos naudoju, kartais, paprastai česnaką su pipirais. pamarinuoju kokią valandėlę, o po to kepu pamirkytus tešloje. Kartais tešlą užmaišau su alum.
QUOTE(Auges @ 2009 08 05, 22:16)
Pvz žemaičių blynus laaaaabai apsimoka gamint.
Kuo daugiau padarai vienu "prisėdimu" tuo labiau apsimoka.
Bulves išverdi, mėsą išverd ir sumali, suklijuoji tuos blynus, sukiši į šaldiklį, ir valgai po to pusę metų
Neapsimoka vien tik dėl figūros. O piniginei praktiškai įtakos nedaro.
Kuo daugiau padarai vienu "prisėdimu" tuo labiau apsimoka.
Bulves išverdi, mėsą išverd ir sumali, suklijuoji tuos blynus, sukiši į šaldiklį, ir valgai po to pusę metų
Neapsimoka vien tik dėl figūros. O piniginei praktiškai įtakos nedaro.
apsimoka aš visada vienu prisėdimu trim kartam padarau kaip nieko, o ir kuldunu taip paaukoju kelia gera valandas bet užtai nereikia bėgti pirkti 3 koldunū už 10 lt, kai išsitraukti gali iš kameros namie
miltiniai blynai irgi nėra brangu, juos galima tik su padažu o galima ir su idaru kažkur buvo jau rašyta kiek visokiu idaru galima pridėti
QUOTE(Auges @ 2009 08 05, 22:16)
Pvz žemaičių blynus laaaaabai apsimoka gamint.
Kuo daugiau padarai vienu "prisėdimu" tuo labiau apsimoka.
Bulves išverdi, mėsą išverd ir sumali, suklijuoji tuos blynus, sukiši į šaldiklį, ir valgai po to pusę metų
Neapsimoka vien tik dėl figūros. O piniginei praktiškai įtakos nedaro.
Kuo daugiau padarai vienu "prisėdimu" tuo labiau apsimoka.
Bulves išverdi, mėsą išverd ir sumali, suklijuoji tuos blynus, sukiši į šaldiklį, ir valgai po to pusę metų
Neapsimoka vien tik dėl figūros. O piniginei praktiškai įtakos nedaro.
Dariau - 1 karta...ui....
Papildyta:
QUOTE(Rugiaveideee @ 2009 08 05, 23:08)
Mano firminis patiekalas ir pigus ir skanus. Gal kas ir bus rašę, visos temos neperskaičiau. Taigi:
vištų odelių, o jos tikrai pigios, 1 kg apie 2 lt. Ištrini druska, pipirais, česnaku.
Ruoši įdarą: puse mėsos faršo, pusė virtų ryžių, na maždaug, kiek tuo momentu mėsos turim. Pakepinam morkas. Sudedam. Įmušam kiaušinį, nors dedu aš jį irgi ne visada. Viskas. Vynioji į odeles ir į orkaitę.
Galima apdėti dar bulvėm.
vištų odelių, o jos tikrai pigios, 1 kg apie 2 lt. Ištrini druska, pipirais, česnaku.
Ruoši įdarą: puse mėsos faršo, pusė virtų ryžių, na maždaug, kiek tuo momentu mėsos turim. Pakepinam morkas. Sudedam. Įmušam kiaušinį, nors dedu aš jį irgi ne visada. Viskas. Vynioji į odeles ir į orkaitę.
Galima apdėti dar bulvėm.
Keptos vistu odeles ne maistas, bet nuodas. Internetas mirga....nuo info apie tokius dalykus. Metu laukan tokius dalykus.
Papildyta:
QUOTE(mergaiciumama @ 2009 08 05, 23:00)
Is cukinijos gaminu nebrangu patiekala-didele cukinija supjaustau storais griezineliais,nulupu ir isimu seklas,dedu i skarda,gaunasi tokie lyg ir dubeneliai. i juos dedu farso sumaisyto su apvirtais ryziais,prieskoniais ir kepu. baigiant kepti galima uzbarstyti tarkuoto surio.labai tinka su vistienos farsu.
Susidomejau....
kiek laiko reikia kepti ir kokioje temper.?
QUOTE(Sophi @ 2009 08 05, 19:17)
kalio permanganato tirpale
QUOTE(karra @ 2009 08 05, 19:19)
na nzn... pries pora savaiciu maximoj kaip tik uz vnt 2.49 kaina buvo tokios liesutes, o vakar as turguj pirkau tokia grazia ne puse versio bet i viena keptuve troskinimui netilpo - mokejau 1.10 (2 lt uz kg). maximines paprastai apie 330 g buna.
o man tos mažos skanesnės, nes jose sėklos beveik neišsivysčiusios.
QUOTE(vilite @ 2009 08 05, 23:28)
apsimoka aš visada vienu prisėdimu trim kartam padarau kaip nieko, o ir kuldunu taip paaukoju kelia gera valandas bet užtai nereikia bėgti pirkti 3 koldunū už 10 lt, kai išsitraukti gali iš kameros namie
miltiniai blynai irgi nėra brangu, juos galima tik su padažu o galima ir su idaru kažkur buvo jau rašyta kiek visokiu idaru galima pridėti
miltiniai blynai irgi nėra brangu, juos galima tik su padažu o galima ir su idaru kažkur buvo jau rašyta kiek visokiu idaru galima pridėti
o kaip šaldot koldūnus? mano mama tai sudėdavo ant medinės lentelės ir į kamerą įkišdavo, bet aš tiek lentelių neturiu, kad galėčiau kameroj laikyt
blynai įvairiems skoniams ir kišenėms
QUOTE(fuksė @ 2009 08 06, 07:21)
Keptos vistu odeles ne maistas, bet nuodas. Internetas mirga....nuo info apie tokius dalykus. Metu laukan tokius dalykus.
dėl interneto mirgėjimo nežinau, bet žinau, kad visas š... kaupiasi vištos riebaluose. tai juos stengiuosi visada nupjaustyti. odelės irgi to riebalo nemažai turi. valgau odeles tik tada, kai vištą kepu orkaitėj ant butelio, tada tų riebalų nebelieka.
QUOTE(fuksė @ 2009 08 05, 19:45)
pvz. koldunai, ar apsimoka daryti paciai?
apsimoka žiauriai
QUOTE(prieblanda @ 2009 08 06, 08:08)
bet aš tiek lentelių neturiu, kad galėčiau kameroj laikyt 
as i skardą įdedu kepimo popieriaus ir sušaldau.. tada jau sušalusius sudedu į dėžutę... ir jie jau nesulimpa
koldunai, balandeliai, iv. blynai.... kas dar?







