QUOTE(Auges @ 2009 08 05, 22:16)
Pvz žemaičių blynus laaaaabai apsimoka gamint.
Kuo daugiau padarai vienu "prisėdimu" tuo labiau apsimoka.
Bulves išverdi, mėsą išverd ir sumali, suklijuoji tuos blynus, sukiši į šaldiklį, ir valgai po to pusę metų
Neapsimoka vien tik dėl figūros. O piniginei praktiškai įtakos nedaro.
Dariau - 1 karta...ui....

prie ranku ta kose limpa, o keptuveje kazkodel subliusko pats blynas, sone pasimate farsas. Vienzo...neisejo, gal imestumete talkava recepta, bandyciau. Itariu, i kose reikia prideti ....?
Papildyta:
QUOTE(Rugiaveideee @ 2009 08 05, 23:08)
Mano firminis patiekalas ir pigus ir skanus. Gal kas ir bus rašę, visos temos neperskaičiau. Taigi:
vištų odelių, o jos tikrai pigios, 1 kg apie 2 lt. Ištrini druska, pipirais, česnaku.
Ruoši įdarą: puse mėsos faršo, pusė virtų ryžių, na maždaug, kiek tuo momentu mėsos turim. Pakepinam morkas. Sudedam. Įmušam kiaušinį, nors dedu aš jį irgi ne visada. Viskas. Vynioji į odeles ir į orkaitę.
Galima apdėti dar bulvėm.
Keptos vistu odeles ne maistas, bet nuodas. Internetas mirga....nuo info apie tokius dalykus. Metu laukan tokius dalykus.
Papildyta:
QUOTE(mergaiciumama @ 2009 08 05, 23:00)
Is cukinijos gaminu nebrangu patiekala-didele cukinija supjaustau storais griezineliais,nulupu ir isimu seklas,dedu i skarda,gaunasi tokie lyg ir dubeneliai. i juos dedu farso sumaisyto su apvirtais ryziais,prieskoniais ir kepu. baigiant kepti galima uzbarstyti tarkuoto surio.labai tinka su vistienos farsu.
Susidomejau....
kiek laiko reikia kepti ir kokioje temper.?