QUOTE(akvilyte @ 2009 08 06, 12:04)
o
jei neturi kaimo ir viską reik susipirkt tai ne taip jau ir pigu... ir išvis ką jūs skaitot pigu?? ty kiek litųasmeniui per dieną yra pigu???
aš va dabar su sūnum pietauju iš kirvio
pasildizau jam vakarykstes bulvių košes.. pasivaipė ir nuėjo.. tada emiau tą košę, įmušiau kiaušą, miltų.. prieskonių ir iškepiau blynus

tris supucino su grietine
na jei saltibarsciai brangu

tai nezinau kas yra pigu
nieko negaunu is kaimo viska perku -
karta i menesiu pora prisimarinuoju burokeliu - perku kokius kg po 1.29 ar pan. isvirus sutarkavus durskyte actas etc... apie 5-6 stilainius visada gaunasi jei ne daugiau...
agurkai... 2lt kig (dabar jau 1.40 turgui) ir tai atsiminkime tik 1-2 reik i bliuda.
svogunai - pavasari ant palanges, o dabar - pigiau grybo. megstu pirkt sviezius po nedaug turguj uz ziupsneli MAX 50 cnt.
krapai.. ir dabar pigu turguj net jei darzo neturi v- o veliau i kamero ir vargo visus metus nematai. kas dar?..
kefyras (imu pati pigiausia 1.75 shiaip ar taip kefyra seimyna megsta)
o vardant riebumo ipylus vandens pagardinu pora geru saukstu grietines (man taip skaniausia)
Viskas.
ir pigu ir sveika ir SOTU. susveitus bliuda, kartais net antro (patiekalo)nebesinori
Papildyta:
QUOTE(eglegle @ 2009 08 06, 12:32)
Laba,
žemaičių blynus darau irgi panašiai pagal vienos supermamytės receptą, visada puikiai išeina. Taigi išvirtas ir sumaltas bulves dubenyje suploju, kad išeitų lygus blynas. Tada tą blyną dalinu į keturias dalis, vieną dalį išimu, padedu ant likusios bulvių masės, o į tuščią vietą įdedu tiek krakmolo, kiek vietos užėmė išimtoji dalis. Įdedu kiaušinį (visą arba tik trynį), druskos, išminkau, tada įdaro ir kepu. Visada išeina ir niekas nesubyra. Iš tos pačios tešlos kartais išverdu mažas bandutes, cepelinus, kartais iškepu visai be jokio įdaro - kaip kada norisi.
aciu uz recepta

butinai pabandysiu