Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip iš kirvio košę išvirti....

QUOTE(Sophi @ 2009 08 09, 13:14)
Miltiniai man neprisigeria, bet va cukinijos, baklažanai baisiai siurbia riebalą unsure.gif

Kai per riebu padedu ant vienkartinio rankšluostuko- sugeria riebalus ax.gif
Atsakyti
Na cia as gal ne apie ,,kirvi", bet kaip manote, ar visokie konservavimai, na ziemai, ar apsimoka terliotis? g.gif Darzo nuosavo neturime.
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2009 08 09, 20:06)
Na cia as gal ne apie ,,kirvi", bet kaip manote, ar visokie konservavimai, na ziemai, ar apsimoka terliotis?  g.gif Darzo nuosavo neturime.

Apsimoka, jei ''neiššaudys'' kokie agurkai, ir jei daryti kokias salotas - morkų, kopūstų, pomidorų, cukinijų- net labai apsimoka.
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2009 08 09, 20:26)
Apsimoka, jei ''neiššaudys'' kokie agurkai, ir jei daryti kokias  salotas - morkų, kopūstų, pomidorų, cukinijų- net labai apsimoka.

vaje, agurku nedaryciau tikrai, o stai misraines gera ideja. kur laikomi sitokie gaminiai? itariu neturesiu, kur laikyt, rusio neturime. g.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 08 09, 12:15)

iš mamos daržo parsivilkau kalną cukinijų, tai bandysiu su blenderiu sutrinti ir blynus kepti.

Salotos saknu- troškintos su morkom, česnakais, pomidorais, pomidorų padažu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2009 08 09, 19:53)
jau iskepta smile.gif labai patiko, tik paprastu zirniu neturejau, dejau avinzirnius, tai jie nesuvire, o isliko birus, ne kose.  bigsmile.gif  mb labai suzavetas, o ir darbo mazai 4u.gif

apie avinžirnius niekada nepagalvojau bigsmile.gif dėkui už idėją 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2009 08 09, 20:31)
vaje, agurku nedaryciau tikrai, o stai misraines gera ideja. kur laikomi sitokie gaminiai? itariu neturesiu, kur laikyt, rusio neturime. g.gif

Reik laikyti šaltai , rūsy, garaže ir pan.
Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2009 08 09, 19:53)
jau iskepta smile.gif labai patiko, tik paprastu zirniu neturejau, dejau avinzirnius, tai jie nesuvire, o isliko birus, ne kose.  bigsmile.gif  mb labai suzavetas, o ir darbo mazai 4u.gif


o kokią mėsą naudojot? ax.gif
šitam patiekalui turbūt tinka žalia mėsa, nebūtinai rūkyta? unsure.gif


vakar iš džiovintų obuolių išviriau kompotą - pirmą kartą gyvenime didis.gif skanu smile.gif bet mamos gal 3 kartus klausiau kaip virt lotuliukas.gif menkai išmanau maisto gamybos technologijas, tai jei man proceso detaliai niekas nepaaiškina, net paprastus receptus sugebu sugadint doh.gif blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 08 10, 08:07)
o kokią mėsą naudojot?  ax.gif
šitam patiekalui turbūt tinka žalia mėsa, nebūtinai rūkyta?  unsure.gif

TIK žalia mirksiukas.gif karką jei naudosit - irgi pirkit žalią smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SilRa @ 2009 08 10, 08:36)
TIK žalia mirksiukas.gif karką jei naudosit - irgi pirkit žalią smile.gif



tikrai taip 4u.gif uzteko dviem dienom, ir tai nepabaigem doh.gif avinzirniu buvo puskilis, pabaigoje uzpyliau keptais svoguniukais, tai dar gavosi ala zirniai su spirguciais, tai turejo dideli pasisekima biggrin.gif
aciu uz recepta 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milaaa: 10 rugpjūčio 2009 - 18:08
Na jau taip prisisvajojau tos lasisos kotletukus kepti! Nulekiau- radau as ta farsa... nu bet man zinokit nezinau g.gif - tokiu visokiu ir juodu dalykeliu matesi, man toks vaizdas, kad ten sumalta viskas, kas tik galima ir negalima... Pabugau. Aisku, atitirptu, pasimatytu labiau koks tas farsas unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 10 rugpjūčio 2009 - 18:58
QUOTE(Diva:) @ 2009 08 10, 19:57)
Na jau taip prisisvajojau tos lasisos kotletukus kepti! Nulekiau- radau as ta farsa... nu bet man zinokit nezinau g.gif - tokiu visokiu ir juodu dalykeliu matesi, man toks vaizdas, kad ten sumalta viskas, kas tik galima ir negalima... Pabugau. Aisku, atitirptu, pasimatytu labiau koks tas farsas unsure.gif

Manęs irgi nesužavėjo tie juoduliai, o va tas "Totoriškas" jau gražesnis pažiūrėt, bet ir kaina kita ax.gif
Atsakyti