QUOTE(angi @ 2009 08 18, 13:22)
, o su skrandukais nemoku elgtis
aš tai prie alaus darau.. apverdu, tada supjaustau juostelėm ir pamarinuoju su daaaug sojos ir česnako.. niamu niamu
QUOTE(fuksė @ 2009 08 18, 14:04)
tema ne apie tai.. kas ką nori tas tą valgo...
QUOTE(Fanatikute @ 2009 08 18, 16:34)
Kazkur pasiskaiciau apie kotletukus
O daromi is zaliu kopustu, morku, svogunu, jei turi nors lasa mesytes, tai isvis liuks
O pagardinimui dejau kiausini, cesnako, druskos, pipiro, majonezo sauksta....Siek tiek miltu ir manu
Tik dabar neatsimenu ar i keptuve kreciau kaip blyna ar kaip kotletuka dejau
Visus produktus sutarkavau ir gavos kaip farsas
Tikiuos aiskiai parasiau
O skonis zinokit net nepasakysi, kad is darzoviu padarytas
reiks pamėgint
o su ta galva tai hmmm.. nu nebent gal šaltienai
mažu reiks kada pamėgint
QUOTE(Forget The Pain @ 2009 08 18, 16:40)
Iš bulvių:
tokios pikantiškos, kaip baruose, kad duoda
man niekada nesiškepa jos
nors pas drauges esu valgiau.. niekaip nesuprantu kodel man jis neiškepa