Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip iš kirvio košę išvirti....

QUOTE(vaival @ 2009 02 19, 18:03)
Supjaustau svogūnus, juos kiek pakepinu su šlakeliu aliejaus, truputį įpilu bulijono ir sudedu nurakinėtą mėsytę. Troškinu kokias 5-7 min (pagal skonį gali prieskonių įberti). Tiekiu su: grikiais, makaronais, bulvėmis ir t.t. Gero apetito ax.gif

As makaronams irgi kazka panasaus darau, tik i ta kepinta mesyte dar pievagrybiu idedu, marinuotu pomidoru be odeliu ir pacio marinato dar ipilu, nes mums astriau patinka smile.gif
Atsakyti
aš darau su grietine, kelis šaukštus grietinės pilu ant pakepintų svogūnų, skiedžiu vandeniu, sudedu tas mėsos nuograužas, o jeigu dar pievagrybis po ranka...
Atsakyti
Bent jau man tai labai skanus ir visai nebrangus dalykas yra troskintos su bulvemis ar arkaiteje keptos kalakutu uodegeles. Turguj kilogramas kainuoja kazkur tik 4-5 lt smile.gif
Atsakyti
pasidalinsiu pigiu patiekalu. Reikia 0,5 kg žuvies, ją pabarstau prieskoniais ir druska, pavolioju miltuose ir apkelu iš abiejų pusių, bet nesukepinu, tik kol truputį paruduoja, tada ją sudedu į puodą ir užpilu pienu, užkaičiu, 2 didesnes morkas sutarkuoju ir pakepinu aliejuje kuriame kepė žuvis, kai morkos apkepa įpjaustau 1 didelį svogūną, tada visą šią masę sudedu ant verdančios žuvies, patroškinu kokį 10-15 minučių, kol pienas sutirštėja, tada įdedu 3-4 šaukštus (su kaupu) grietinės. ir patiekalas gatavas, su bulvėm labai skanu. Pasidaro labai greitai, o ir išeina nemažas puodas, iškart nesuvalgom, lieka pašildymui.
P.S. Vietoj pieno kartais naudoju vandenį (kai tingiu į pardę eit) dar tiesa naudoju Saudos prieskonius žuviai.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2009 02 20, 16:24)
pasidalinsiu pigiu patiekalu. Reikia 0,5 kg žuvies, ją pabarstau prieskoniais ir druska, pavolioju miltuose ir apkelu iš abiejų pusių, bet nesukepinu, tik kol truputį paruduoja, tada ją sudedu į puodą ir užpilu pienu, užkaičiu, 2 didesnes morkas sutarkuoju ir pakepinu aliejuje kuriame kepė žuvis, kai morkos apkepa įpjaustau 1 didelį svogūną, tada visą šią masę sudedu ant verdančios žuvies, patroškinu kokį 10-15 minučių, kol pienas sutirštėja, tada įdedu 3-4 šaukštus (su kaupu) grietinės. ir patiekalas gatavas, su bulvėm labai skanu. Pasidaro labai greitai, o ir išeina nemažas puodas, iškart nesuvalgom, lieka pašildymui.
P.S. Vietoj pieno kartais naudoju vandenį (kai tingiu į pardę eit) dar tiesa naudoju Saudos prieskonius žuviai.

Labai skaniai skamba, reikėtų pabandyti, tik aš labiausiai bijau susvilinti pieną. Kiek sykių dariau, tik jį ir susvilindavau...ajajaj
Atsakyti
QUOTE(liniote @ 2009 02 20, 13:19)
Bent jau man tai labai skanus ir visai nebrangus dalykas yra troskintos su bulvemis ar arkaiteje keptos kalakutu uodegeles. Turguj kilogramas kainuoja kazkur tik 4-5 lt smile.gif

blink.gif wub.gif uojjjjjj, labai skanu, aciu uz minti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergelė-širdelė: 21 vasario 2009 - 11:21
QUOTE(torpeda @ 2009 02 20, 15:59)
[size=1][/size]

Labai skaniai skamba, reikėtų pabandyti, tik aš labiausiai bijau susvilinti pieną. Kiek sykių dariau, tik jį ir susvilindavau...ajajaj

O kodėl jis turėtų svilti, jo reikia pilti tiek, kad apsemtų žuvį, o paskui juk viską maišai.
Atsakyti
QUOTE(liniote @ 2009 02 20, 13:19)

Vištų uodegėlės tai riebokos, o kaip kalakutų?
Atsakyti
Riebokos jos ir man,bet kaip sakant dėl skonio nesiginčyjama....mano vyriokas pasičepsėdamas valgo,o aš žiūrėt negaliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Babaužienė @ 2009 02 21, 19:37)
Riebokos jos ir man,bet kaip sakant dėl skonio nesiginčyjama....mano vyriokas pasičepsėdamas valgo,o aš žiūrėt negaliu biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif man jos irgi per riebios.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2009 02 20, 15:24)
pasidalinsiu pigiu patiekalu. 

bigsmile.gif nu kaip skanei surasyta reiks butinai isbandyt g.gif bet cia turbut nesvarbu kokia zuvi ?
Atsakyti
QUOTE(vaidamile @ 2009 02 22, 17:51)
bigsmile.gif nu kaip skanei surasyta reiks butinai isbandyt  g.gif  bet cia turbut nesvarbu kokia zuvi ?

svarbu, kad būtų be kaulų.
Atsakyti