Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip iš kirvio košę išvirti....

QUOTE(chocolove @ 2009 01 21, 00:02)
Noreciau papriestarauti truputi del to apsimokejimo... Mano mama vasara pirko puse kiaules, irgi mokejo 6lt/kg, bet, uzgaisus kelias val ismesinejant, atemus visas skuras, kaulus, apskaiciavus isejo, kad mesa kainavo apie 8lt/kg ar net daugiau, db nepamenu, taip kad sake daugiau nepirktu... schmoll.gif

Tai čia daug - 8 Lt/kg g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tisan @ 2009 01 20, 22:22)
nu ir ivertinima prasom parasyt misraines  blush2.gif  mano seimynai tai labai patinka  smile.gif

4u.gif labai skanu , aciu 4u.gif
QUOTE(Sophi @ 2009 01 21, 09:49)
Tai čia daug - 8 Lt/kg g.gif

Nu ia pigu tikrai, nes lašinukų tokia kaina. Jei žinočiau kur skerd-ia nediduką paršioką- pirkčiau.

Atsakyti
doh.gif skaitau skaitau ir niekaip nesuprantu kodėl čia taip dažnai sutinkamos pieniškos dešrelės g.gif nu nežinau.... man pvz jos per brangu cool.gif vyras tik nusiperka kartais.. pavalgyt iš jų be šansų.. naudos absoliučiai jokios doh.gif tai geriau vietoj to pakiuko kelis šimtus gramus faršo....

aš anksčiau darydavau kotletus.. ale kiek ten jų gaunas iš pusės kg.. tai dabar darau daug mažiukų rutuliukų... ir padažiuko.. tai žiūrėk ir ne vienam kartui iš to pačio kiekipo užtenka bigsmile.gif

dar dažnai nusiperku po kelias vištas... na kar ir šianiden... nusipirkau 5kias vištas... sumokėjau apie 50lt... namuose susipjausčiau ir susidėjau į šaldiklį porcijomis.. gavosi 10 maišiukų ir dar 4 rinkiniai sriubom ax.gif saky2iau visai padoriai rolleyes.gif pvz krūtinėlės atskitai a6 nei6drebinu nusipirkt, o darant tok5 varinatą tai daug tos krūtinėlės gaunas ax.gif faini kepsniukai....

ir labai pasijautė kai vietoj pusrytinių sumuštinių su neaiškios kilmės šlapianka pradėjom valgyt košes.. ir pigiau ri gerokai sveikiau.. ir šočiau tongue.gif

o dėl kiaulės tai kažkada ir mes pirkom.... anyta sunaudojo viską.. privirė visokių paštetų dešrų ir tt.. tai pamenu skaičiavau kad atsipirko vien karbonado, sprandinės ir dar kažkurios ten geresnės mėsos kaina.. na ta prasme tiek kiek ten jos gavos tai paėmus parduotuvines kainas visa kita gavos viršaus... bet daugiau nesigundau.. kažkaip nežinau,.. ar čia mano anyta nemoka užšaldyt ar kas vet man tai su prieskoniu ta mėsa kažkokia buvo....
ir dar bėda kad niekas neparduoda nedidelių paršiukų... apie 80-90kg.. visi virš 100 ir daugiau
Atsakyti
Na mes pirkome puse paršiuko 38 kg ax.gif ir mokėjome ne už gyva svor 6,80 lt
Ir tikrai labiau apsimoka nei parduotuvėje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kacius @ 2009 01 21, 20:25)
Na mes pirkome puse paršiuko 38 kg  ax.gif  ir mokėjome ne už gyva svor 6,80 lt
Ir tikrai labiau apsimoka nei parduotuvėje  smile.gif

kur pirkot??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2009 01 21, 19:56)
doh.gif skaitau skaitau ir  niekaip nesuprantu kodėl čia taip dažnai sutinkamos pieniškos dešrelės  g.gif  nu nežinau.... man pvz jos per brangu  cool.gif  vyras tik nusiperka kartais.. pavalgyt iš jų be šansų.. naudos absoliučiai jokios  doh.gif  tai geriau vietoj to pakiuko kelis šimtus gramus faršo....

Pirktinis faršas manęs neveža dar labiau nei pieniškos dešrelės schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2009 01 21, 21:38)
kur pirkot??? g.gif

Pirkome iš mėsinės. Radome vadybininką ale pažystama mirksiukas.gif
Tai mėsa reikėjo tik susipjaustyti
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 01 21, 20:55)
Pirktinis faršas manęs neveža dar labiau nei pieniškos dešrelės schmoll.gif

galima pačiai susimalt rolleyes.gif šianidne kaip tik mačiau apie 8-9lt/kg mėsa malimui... pamenu mama visada tokią pirkdavo.. o aš apsileidus, niekaip peiliuko mėsmalei nenusiperku doh.gif
QUOTE(kacius @ 2009 01 21, 21:50)
Pirkome iš mėsinės. Radome vadybininką ale pažystama mirksiukas.gif
Tai mėsa reikėjo tik susipjaustyti

nu va.... o ką paprastiem miertingiesiems daryt sad.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2009 01 21, 23:53)
galima pačiai susimalt  rolleyes.gif  šianidne kaip tik mačiau apie 8-9lt/kg mėsa malimui... pamenu mama visada tokią pirkdavo.. o aš apsileidus, niekaip peiliuko mėsmalei nenusiperku  doh.gif

nu va.... o ką paprastiem miertingiesiems daryt sad.gif

As net mesmales neturiu doh.gif
nu..ka mums daryt?

O an mama siandien- is pirktinio farso- pridae daaau koldunu , ir balandeliu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aige @ 2009 01 21, 23:01)
nu..ka mums daryt?

O an mama siandien- is pirktinio farso- pridae daaau koldunu , ir balandeliu  wub.gif

sOsyskų nevalgyt blush2.gif

o balandėliai bigsmile.gif gera mintis, reiks ir mumi kada pasidaryt.. pamenu prisidarydavau iš didelio kopūsto tai prisišaldydavau dar keliem kartam thumbup.gif

o ką su koldūnais darot??? šaldot g.gif
Atsakyti
QUOTE(chocolove @ 2009 01 21, 01:02)
Noreciau papriestarauti truputi del to apsimokejimo... Mano mama vasara pirko puse kiaules, irgi mokejo 6lt/kg, bet, uzgaisus kelias val ismesinejant, atemus visas skuras, kaulus, apskaiciavus isejo, kad mesa kainavo apie 8lt/kg ar net daugiau, db nepamenu, taip kad sake daugiau nepirktu... schmoll.gif

Nesutinku su tavim schmoll.gif Nebent nemokat panaudoti visos mėsytės g.gif Paprasčiausia karka turguj apie 8 lt kainuoja,tos pačios kepenys 7- 8 lt,pigiausi lašinukai 12- 14 lt,nebekalbu apie karbonadną,ar dar ką nors.Iš skūrų galimą labai skanių vyniotinių pasidaryti,idėjus į vidų faršo,virtų maltų kepenėlių,suvynuiti,surišti į pėdkelnę ir virti,dešrelių šviežių pasidarėm į šaldiklį,dabar kada nori gali išsivirti,skanumėlis su bulvėm.Tai tada galima sakyti,kad ir vakuoti neapsimoka,nes gaištasi laikas bigsmile.gif Visada dabar pirksiu 4u.gif
Atsakyti
sveikso taupuoles 4u.gif jungiuosi aps jsu nes doh.gif sunkiai einasi doh.gif
tai vat turiu toki receptuka virtinukai su bulviu kose lb skanu ax.gif
pasidarai viriniams tesla isisvedi bulviu koses i ta bulviu kose galiam spirgiuku idet prieskoniuku nu ko nori irdedi i virtiniu vidu ir verdi pasidarai padaziuka ar grietines ir valgai mano seimyna juos lb megsta thumbup.gif vyruas pamokino nes taip ji vaikystej mociute maitino lotuliukas.gif nu tai jie jam primena mociute ir skaniai juos valgo ax.gif
o as del pirkimo kiaules aisku akd apsimoka thumbup.gif tik as neturiu tiek vietos mesai doh.gif tai nepirkau dar nei karto doh.gif bet manau akd pigiau tikrai nei akd prekybso centruose ar turguje blush2.gif
Atsakyti