skaitau skaitau ir niekaip nesuprantu kodėl čia taip dažnai sutinkamos pieniškos dešrelės

nu nežinau.... man pvz jos per brangu

vyras tik nusiperka kartais.. pavalgyt iš jų be šansų.. naudos absoliučiai jokios

tai geriau vietoj to pakiuko kelis šimtus gramus faršo....
aš anksčiau darydavau kotletus.. ale kiek ten jų gaunas iš pusės kg.. tai dabar darau daug mažiukų rutuliukų... ir padažiuko.. tai žiūrėk ir ne vienam kartui iš to pačio kiekipo užtenka
dar dažnai nusiperku po kelias vištas... na kar ir šianiden... nusipirkau 5kias vištas... sumokėjau apie 50lt... namuose susipjausčiau ir susidėjau į šaldiklį porcijomis.. gavosi 10 maišiukų ir dar 4 rinkiniai sriubom

saky2iau visai padoriai

pvz krūtinėlės atskitai a6 nei6drebinu nusipirkt, o darant tok5 varinatą tai daug tos krūtinėlės gaunas

faini kepsniukai....
ir labai pasijautė kai vietoj pusrytinių sumuštinių su neaiškios kilmės šlapianka pradėjom valgyt košes.. ir pigiau ri gerokai sveikiau.. ir šočiau
o dėl kiaulės tai kažkada ir mes pirkom.... anyta sunaudojo viską.. privirė visokių paštetų dešrų ir tt.. tai pamenu skaičiavau kad atsipirko vien karbonado, sprandinės ir dar kažkurios ten geresnės mėsos kaina.. na ta prasme tiek kiek ten jos gavos tai paėmus parduotuvines kainas visa kita gavos viršaus... bet daugiau nesigundau.. kažkaip nežinau,.. ar čia mano anyta nemoka užšaldyt ar kas vet man tai su prieskoniu ta mėsa kažkokia buvo....
ir dar bėda kad niekas neparduoda nedidelių paršiukų... apie 80-90kg.. visi virš 100 ir daugiau