Įkraunama...
Įkraunama...

Ar dirbantis užsienyje vyras apgaudinėja žmoną?

Na as manu,kad galima susirasti ir LT kai nores,ir svetur... bus noras bus mergos
Atsakyti
Tai jau tikrai,jei nores,nueis kur nori ir su kuo nori...jei tik nores cool.gif Ir geriau nesukti sau galvos del to,nes tas nieko nepakeis schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Visada_laiminga @ 2009 09 29, 18:09)
Tai jau tikrai,jei nores,nueis kur nori ir su kuo nori...jei tik nores cool.gif Ir geriau nesukti sau galvos del to,nes tas nieko nepakeis schmoll.gif

jei vyras nores, jis visada nueis... nesustabdys niekas...
Atsakyti
QUOTE(grambolys @ 2009 09 16, 10:03)
Norit normalios šeimos tai kartu važiuokit į tą užsienį, gyvenkit kartu. O dabar sėdi Lietuvoj ir iš neturėjimo ką veikt kudakuoja eina jų vyras Anglijoj į kairę ar ne? Aišku eina, kaip jis neis jei žmonos nematė jau gerą pusmetį? Juk ten pilna tokių pat mergičkų, kurių draugai ir vyrai Lietuvoje likę. O ką jos šventos ir nieko nenori? Džiaukitės, kad litus siunčia jums ir planuoja ateitį kartu, o tai reiškia, kad šeima jam vis dar rūpi.
Lygiai taip pat vyras gali galvoti apie žmoną likusią Lietuvoje, bet dar nemačiau (ačiū dievui), kad tokią temą būtų vyras sukūręs.

cool.gif man buvo panasi situacija zmona isleidau su seserim i uzsieni padirbeti 3men. aisku pradzioje buvo sunku visokiu minciu kildavo galvojau ar istikima ten,bet kaip zmonos drauges pradejo mane lankyti ir guosti,netik valgyt paruoždavo,bet ir i lova kartu atsiguldavo tai zmonos itarinejimai pas mane ir baigesi,pagalvojau jei jau as tai daru ko ji prastesne.........
Atsakyti
QUOTE(Visada_laiminga @ 2009 09 29, 19:09)

Aišku, kad geriausia paguoda sau.... Juk aš nekalta, kam išleidau į užsienį.... jis kaltas, nes norėjo... biggrin.gif Norit pasakyti, kad jei šeimoj viskas gerai ir vyras ne iš tų, kur nori eiti, tai prabuvęs svetur kokius metelius kitus niekur neis? bigsmile.gif
Atsakyti
geriau nezinoti,gi tik paciai blogiau g.gif
user posted image
Atsakyti
Jei apgaudineja tai ne vyras.
Plius nevyras jei dirba uzsieni ir nesugeba zmonos ten nusivezt..Na ojei tai trumpa komandiruote tai grizt gali daznai ir tiek. Koki cia dar klausimai pas jus kvaili kyla..

Beprasmes diskusijos..

Atsakyti
Mano vyras dirba užsienyje, aš žinau, kad jis man ištikimas ir į šoną nieku gyvu neitų. O tie: Kaip pagauti?Kaip man jį susekti?Kaip užklupti, kad turi kitą? Man atrodo tai per daug vaikiška, juk pagaliau kada nors viskas ir taip paaiškės.
Atsakyti
Selma >juk pagaliau kada nors viskas ir taip paaiškės...
Kasaras > ...Kaip ir tau selma..Kaip ir tau..

Tai va..Cia reikejo prideti tava gala prie mano zinutes ir toks tatai baeris..Nes man pasirodei pernelyg pasitikinti savo antraja puse..Na aisku visokiu buna..Bet tokiu reta.
Atsakyti
QUOTE(Kasaras @ 2009 11 02, 00:09)
Selma >juk pagaliau kada nors viskas ir taip paaiškės...
Kasaras > ...Kaip ir tau selma..Kaip ir tau..

Tai va..Cia reikejo prideti tava gala prie mano zinutes ir toks tatai baeris..Nes man pasirodei pernelyg pasitikinti savo antraja puse..Na aisku visokiu buna..Bet tokiu reta.

Aš visu 100% pasitikiu savimi ir savo vyru. Jeigu kada nors įvyktų skyrybos, tai tikrai ne dėl neištikimybės tongue.gif
Atsakyti
Never, never say never wink.gif
Atsakyti
Sunku atsakyti i toki klausima. Gal tai nuo pacio vyro priklauso. Bet, manau, jei jau nusprendete ilga laika buti atskirai , skirtingose salyse, tai reikia tiesiog atsiriboti nuo tokiu minciu ir bandyt tiesiog pasitiketi. Nes vis vien juk nei patikrinsi nei ka, ir tik be reikalo uzsigrausi ir nervus sau suesi, jei tik leisi toms mintims apie jo neistikimybe tave valdyti...
Bent jau man taip atrodo. Nors gal kalbet lengva, kai pats nebuvai tokioj situacijoj.
Papildyta:
QUOTE(*Selma* @ 2009 11 02, 08:53)
Aš visu 100% pasitikiu savimi ir savo vyru. Jeigu kada nors įvyktų skyrybos, tai tikrai ne dėl neištikimybės  tongue.gif

Cia grynai mano mamos zodziai. Daug kartu gyvenime tai girdejau. Bet, kaip bebutu gaila, neistikimybe ivyko is tevo puses, nors ir sulaukus senatves, kai tikrai nieks nesitikejo nieko panasaus.
As jums netaikau to, tikrai. Tiesiog pasakiau, kaip buvo...
Atsakyti