Įkraunama...
Įkraunama...

Ar dirbantis užsienyje vyras apgaudinėja žmoną?

QUOTE(Vireja @ 2009 11 29, 20:33)
Žiūrint kokiam laikui tėtis išvažiuoja ten... Norit  šaukit, norit žudykit, bet  netikiu 99% , kad vyrai ten  išvykę būna ištikimi...

O tikite, kad žmonos, likusios Lietuvoje, būna ištikimos?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 11 29, 20:49)
O tikite, kad žmonos, likusios Lietuvoje, būna ištikimos?

Nukrypimai galimi kiek vienai pusei, tiek ir kitai. Pritariu Mediniui, pati puikiai pazistu viena, kurios vyras UK pingus kala, ir jai siuncia, o ji cia duodasi... Ir didziuojasi, kad "ne suo nesuloja"... Dar ir kaip suloja.
Siaip mano asmenine nuomone butu: jei vaziuoja - arba visi, arba ne vienas.... Nes dazniausiai, kiek rodo praktika, seimos po tokiu "uzdarbiu" issiskiria...
Atsakyti
QUOTE(Pretori @ 2009 11 29, 14:35)
...ypač, kai žmona viską skaito  mirksiukas.gif

Jis man kiekvieną dieną tai primena wub.gif O tokio išsireiškimo čia nesitikėjau, bet jis tik įrodė, kad ne visi vyrai kiaulės.
Atsakyti
Kadangi pati esu 100% istikima savo vyrui, tai pasitikiu ir juo.. bet gyvenimas toks nenuspejamas, kad garantuoti negaleciau nei uz vyra , juolab uz save.. ax.gif
Atsakyti
nelabai tikiu, 100% istikimybe, nes macius esu nemazai pavizdziu, kai vyrai dirbdami cia, turi viena merga cia nusistvere, o zmona - lietuvoje, gaunas poto santabarbara serialai
Atsakyti
Man tai labai juokingai skamba pačios temos pavadinimas. Tiek vyras, tiek moteris gali vienas kitam būti neištikimi ir kartu būdami Lietuvoje ar kitoj šaly. Taip pat po visų "nuotykių" kartu miegoti vienoje lovoje lyg niekur nieko. Išvada: norint tapti neištikimam atstumas nebūtinas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(*Selma* @ 2009 11 30, 19:58)
Man tai labai juokingai skamba pačios temos pavadinimas. Tiek vyras, tiek moteris gali vienas kitam būti neištikimi ir kartu būdami Lietuvoje ar kitoj šaly.

Taip tai tiesa. Sakykit, jei jūsų vyras išvažiuotų tarkim dešimčiai metų. Ar jūsų pasitikėjimas juo ir savimi liktų toks pat stiprus?
Atsakyti
QUOTE(Vireja @ 2009 11 29, 21:33)
Žiūrint kokiam laikui tėtis išvažiuoja ten... Norit  šaukit, norit žudykit, bet  netikiu 99% , kad vyrai ten  išvykę būna ištikimi... Na  nebent  išskirtinais  atvejais, kai vyrai galvoja ten  išvykę GAlvomis, o ne  kita kūno vieta  mirksiukas.gif

Bet juk vyrai taip negalvoja.. doh.gif lotuliukas.gif Dar variantas,patys pasitenkina smile.gif Ir tik nereikia lialia,tai daro 99 proc vyru,bet pripazista tik 1 proc tongue.gif Lygiai taip pat likusi moteris gali but neistikima,jokio skirtumo nera ir atstumas dar ne viskas. nors tai irgi kartais padaro savo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Realybe: 30 lapkričio 2009 - 21:34
QUOTE(Vireja @ 2009 11 29, 21:33)
Žiūrint kokiam laikui tėtis išvažiuoja ten... Norit  šaukit, norit žudykit, bet  netikiu 99% , kad vyrai ten  išvykę būna ištikimi... Na  nebent  išskirtinais  atvejais, kai vyrai galvoja ten  išvykę GAlvomis, o ne  kita kūno vieta  mirksiukas.gif

O kodel tu taip manai????Taip iseina, kad protingu vyru nebeturim???? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 11 30, 20:15)
Taip tai tiesa. Sakykit, jei jūsų vyras išvažiuotų tarkim dešimčiai metų. Ar jūsų pasitikėjimas juo ir savimi liktų toks pat stiprus?

Ta prasme 10 metų nesusitikt blink.gif blink.gif , čia tai ir už save nebeatsakau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 11 30, 21:15)

10metų nemažai, tačiau jei yra tarpai susitikimams ir pan., tada taip garantuota 100proc., bet jei be susitikimų, už save negarantuočiau, ką jau kalbėti apie vyrą tada..
Atsakyti
QUOTE(*Selma* @ 2009 11 30, 22:55)
10metų nemažai, tačiau jei yra tarpai susitikimams ir pan., tada taip garantuota 100proc., bet jei be susitikimų, už save negarantuočiau, ką jau kalbėti apie vyrą tada..

Tvarkoj, tą ir norėjau perskaityti. O dabar eikime laiku žemyn - devyni metai, aštuoni, septyni... trys, du, vieneri, pusmetis... Kur ta riba, kur dar garantuotumėt už save ir už vyrą? Ir kodėl ta riba būtent tokia?
Atsakyti