Nukrypimai galimi kiek vienai pusei, tiek ir kitai. Pritariu Mediniui, pati puikiai pazistu viena, kurios vyras UK pingus kala, ir jai siuncia, o ji cia duodasi... Ir didziuojasi, kad "ne suo nesuloja"... Dar ir kaip suloja.
Siaip mano asmenine nuomone butu: jei vaziuoja - arba visi, arba ne vienas.... Nes dazniausiai, kiek rodo praktika, seimos po tokiu "uzdarbiu" issiskiria...
Kolektyvinio darbo esmė: visada gali suversti kaltę kitam...
Kadangi pati esu 100% istikima savo vyrui, tai pasitikiu ir juo.. bet gyvenimas toks nenuspejamas, kad garantuoti negaleciau nei uz vyra , juolab uz save..
nelabai tikiu, 100% istikimybe, nes macius esu nemazai pavizdziu, kai vyrai dirbdami cia, turi viena merga cia nusistvere, o zmona - lietuvoje, gaunas poto santabarbara serialai
Man tai labai juokingai skamba pačios temos pavadinimas. Tiek vyras, tiek moteris gali vienas kitam būti neištikimi ir kartu būdami Lietuvoje ar kitoj šaly. Taip pat po visų "nuotykių" kartu miegoti vienoje lovoje lyg niekur nieko. Išvada: norint tapti neištikimam atstumas nebūtinas
Man tai labai juokingai skamba pačios temos pavadinimas. Tiek vyras, tiek moteris gali vienas kitam būti neištikimi ir kartu būdami Lietuvoje ar kitoj šaly.
Taip tai tiesa. Sakykit, jei jūsų vyras išvažiuotų tarkim dešimčiai metų. Ar jūsų pasitikėjimas juo ir savimi liktų toks pat stiprus?
Žiūrint kokiam laikui tėtis išvažiuoja ten... Norit šaukit, norit žudykit, bet netikiu 99% , kad vyrai ten išvykę būna ištikimi... Na nebent išskirtinais atvejais, kai vyrai galvoja ten išvykę GAlvomis, o ne kita kūno vieta
Bet juk vyrai taip negalvoja.. Dar variantas,patys pasitenkina Ir tik nereikia lialia,tai daro 99 proc vyru,bet pripazista tik 1 proc Lygiai taip pat likusi moteris gali but neistikima,jokio skirtumo nera ir atstumas dar ne viskas. nors tai irgi kartais padaro savo
Žiūrint kokiam laikui tėtis išvažiuoja ten... Norit šaukit, norit žudykit, bet netikiu 99% , kad vyrai ten išvykę būna ištikimi... Na nebent išskirtinais atvejais, kai vyrai galvoja ten išvykę GAlvomis, o ne kita kūno vieta
10metų nemažai, tačiau jei yra tarpai susitikimams ir pan., tada taip garantuota 100proc., bet jei be susitikimų, už save negarantuočiau, ką jau kalbėti apie vyrą tada..
10metų nemažai, tačiau jei yra tarpai susitikimams ir pan., tada taip garantuota 100proc., bet jei be susitikimų, už save negarantuočiau, ką jau kalbėti apie vyrą tada..
Tvarkoj, tą ir norėjau perskaityti. O dabar eikime laiku žemyn - devyni metai, aštuoni, septyni... trys, du, vieneri, pusmetis... Kur ta riba, kur dar garantuotumėt už save ir už vyrą? Ir kodėl ta riba būtent tokia?