Įkraunama...
Įkraunama...

Ar dirbantis užsienyje vyras apgaudinėja žmoną?

QUOTE(Medinis @ 2009 12 01, 00:37)
Tvarkoj, tą ir norėjau perskaityti. O dabar eikime laiku žemyn - devyni metai, aštuoni, septyni... trys, du, vieneri, pusmetis... Kur ta riba, kur dar garantuotumėt už save ir už vyrą? Ir kodėl ta riba būtent tokia?

Vat šiuo metu net negalėčiau nustatyti ribos, nes nemanau, kad ji išvis yra. Vėl gi pasikartosiu, jei yra tuose 10m. susitikimai, bendro laiko leidimai, tai kam išvis statyti kažkokias ribas. Gal tiek aš tiek mano vyras esam per daug pasitikintys vienas kitu ir abu vertinantys šeimą. Todėl kažkokių apgaudinėjimų negaliu įsivaizduoti. Man tai mistika.
Atsakyti
Negalite, tai negalite. Praeis keleri metai gal galėsite. Viskas kinta.
Atsakyti
na nzn, as tai negaleciau tai gyventi atskirai...
Atsakyti
QUOTE(Pretori @ 2009 11 29, 14:35)
...ypač, kai žmona viską skaito  mirksiukas.gif

Nors ir mano zmona cia nesilankytu vistiek mano nuomone liktu tokia pat tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Vireja @ 2009 11 29, 21:33)
Žiūrint kokiam laikui tėtis išvažiuoja ten... Norit  šaukit, norit žudykit, bet  netikiu 99% , kad vyrai ten  išvykę būna ištikimi... Na  nebent  išskirtinais  atvejais, kai vyrai galvoja ten  išvykę GAlvomis, o ne  kita kūno vieta  mirksiukas.gif

Tai taip iseina kad net uz savo vyra neatsakot kad isbutu istikimas??? Bet nereikia lyginti vyru kurie laksto paskui kitus sijonus su tais vyrais apie kuriuos nieko nezinot.Nes as tikrai nemanau kad visi vyrai isvykia uzdarbiauti puola apgaudineti zmonas...
Atsakyti
QUOTE(Tetis Evaldas @ 2009 12 01, 11:45)
Nes as tikrai nemanau kad visi vyrai isvykia uzdarbiauti puola apgaudineti zmonas...

Taigi išvykimo tikslas yra pinigus uždirbti, bet neapgaudinėti rolleyes.gif Jau vien tai, kad šeima bendrauja ilgą laiką per atstumą, mano manymu, gali sukelti rimtus nesutarimus tarp vyro ir žmonos. Gal ir prasidedančius nuo smulkmenų... Be to, į užsienį uždarbiauti lekia ir moterys, kurių pasiklausius atrodo, kad nelabai joms ir svarbu, ar jų kadrai turi šeimas kitoj šalyje ar ne. Ir nekalbu čia apie tuos lakstūnus, o apie normalius šeimos vyrus, kurie gana dažnai, po kokių didelių barnių pasijaučia vargšai ir lengvai pasiduoda bei leidžia paguosti save kokiai taip pat užsienyje uždarbiaujančiai moteriškaitei smile.gif Čia aprašiau tokią gana dažnai pasitaikančią situaciją bent jau mano aplinkoj ir pasitaikančią jau tarp nemažą laiko tarpą kartu nugyvenusių porų. Gal pas jaunas poras, kurios nespėjo nusiimti dar rožinių akinių yra kitaip, bet...
Atsakyti
Nu jai vyras leisis suviliojamas tai taip.Bet nemanau ar mylintis sema vyras puls ieskoti pazinciu ir leisis paguodzemas ar panasiai.Juk piktumu buna manau kiekvienoi seimoi karts nuo karto
Atsakyti
QUOTE(Tetis Evaldas @ 2009 12 01, 13:34)
Nu jai vyras leisis suviliojamas tai taip.Bet nemanau ar mylintis sema vyras puls ieskoti pazinciu ir leisis paguodzemas ar panasiai.Juk piktumu buna manau kiekvienoi seimoi karts nuo karto

Na matau, kad dar tų piktumų Jūsų šeimoj nėra ir linkiu, kad nebūtų 4u.gif Bent jau man gyvenimas atskirai ir susitikinėjimas kad ir per porą mėnesių kartą kitą, keltų didelę įtampą.... Emociškai stiprus vyras, gal nesileistų greitai "paguodžiamas", bent jau ne iš karto... Na po kokių metų intensyvaus paguodos siūlymo, manau, bet kuris leistųsi, nors tai gal būtų ir nebūtina.
Atsakyti
Bet jai pats vyras nenores tos paguodos tai jos ir nebus.Cia daug kas priklauso nuo pacio vyro ar jis nori to ar ne.
Atsakyti
QUOTE(Tetis Evaldas @ 2009 12 01, 16:38)
Bet jai pats vyras nenores tos paguodos tai jos ir nebus.Cia daug kas priklauso nuo pacio vyro ar jis nori to ar ne.

Norėjau pasakyti tą patį, nugvelbei mano mintį hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Tetis Evaldas @ 2009 12 01, 13:38)
Bet jai pats vyras nenores tos paguodos tai jos ir nebus.

o vyrai negalvoja ką tėviškėj veikia žmonos? juk jos taip pat gyvos, deja, vis. turbūt vyrui bū...nant su kita, nelabai svarbu su kuo jo žmona....irgi būna...ar jam nulinktų jei tokia mintis netyčia proceso metu šautų?aš čia be ironijos.
Atsakyti
QUOTE(zuzu @ 2009 12 01, 21:23)
...ar jam nulinktų jei tokia mintis netyčia proceso metu šautų?aš čia be ironijos.

Vyrai nedaro dviejų darbų vienu metu.
Atsakyti
QUOTE(zuzu @ 2009 12 01, 22:23)
o vyrai negalvoja ką tėviškėj veikia žmonos? juk jos taip pat gyvos, deja, vis. turbūt vyrui bū...nant su kita, nelabai svarbu su kuo jo žmona....irgi būna...ar jam nulinktų jei tokia mintis netyčia proceso metu šautų?aš čia be ironijos.

As manau jai zmona megsta palakstyt tai vyrui net nereik but isvykusem ji ir taip ras ko nori ir be didelio atstumo skyrtumo...
Atsakyti