QUOTE(Rūta Mėta @ 2012 02 11, 23:24)
Na, vyras gali būti tik kaip lytis, priešingos lyties atstovas, su kuriuo jūs būnate ar norite ar nenorite būti, seksualinis objektas aistroms patenkinti, laikinas susižavėjimo ir impulsų objektas, padaras, prieš kurį jūs stengiatės atrodyti kitokia, nei iš tiesų esate, dedate pastangas kad tą padarą sužavėti vienu tikslu- patenkinti savo aistrą, pažaisti meilę, pabandyti kažką rimtesnio išrutulioti, tą minutę gatava paaukoti visa, ką turite ir t.t.
Kita sąvoka- tai priešingos lyties atstovas, su kuriuo jus saisto daug rimtesni ryšiai, auginate bendrus palikuonis, kuriam paskambinate nesėkmės su pirmu individu atveju ir nesigėdijate atvirai pasipasakoti, kaip apsišūdinote, nes prieš patį poną Dievulį davėte įžadus būti ištikima, bet to mišių metu iš laimės ir dėl žiedo spindesio negirdėjote, kuris jus palaikys ir globos, kad ir kaip jums susisuks protelis. Kuris išvadins jus visais įvairiausiuose pasaulio kontingentuose egziatuojančių gyvulėlių pavadinimais, bet nurijęs širdgėlos gurkšnį už jūsų nuodėmes, atnes puodelį kavos į lovą kitą rytą po to, kai pateikėte jam skirybų dokumentus, prašydamas blaiviu protu pagalvoti apie traumuojamus vaikus ir pačios gerovę...
Galėčiau rašyti ilgai

Ar dar yra klausimų, kuo skiriasi vyras nuo vyro
Savoka kas yra vyras as zinau, tad nereikia taip jau abejoti mano intelekto gebejimais. Man buvo idomu, ka jus laikote mintyse rasydama "vyras".
Mjo... Turiu paantrinti MK, tikrai nemanau, jog tai unikalumas, man atrodo, jog tai yra norma. Mano vyras yra daugiabriaune asmenybe, musu santykiai ivairialypiai, mes esame meiluziai, tevai, draugai, kolegos, bendraminciai. Buvo musu gyvenime ir skyrybos, kaip nekeista is meiles, be barniu, draskymosi. Po skyrybu ejome papietauti.