Įkraunama...
Įkraunama...

Ar dirbantis užsienyje vyras apgaudinėja žmoną?

QUOTE(MK. @ 2012 02 11, 22:48)
dėl paryškinto oi pasiginčyti galima. Begalė moterų nenori, bet 'pareiga", reikia vyrą išlaikyti gi, ir gulasi... Lyg ir emancipuotos, savarankiškos, o va...

Tai trukt už vadžių- vėl nuo pradžių :lotuliukas Žiūrint, kas patalpinama į sąvoką "vyras" g.gif Jei tai kelių mėnesių nežinia į ką išsirutuliosiantis nuotykis su žaviu blondinu- tai viena. Jei tai 30 metų trunkanti santuoka ir jau anūkai ant galvos lipa- tai visai kas kita g.gif
Atsakyti
Prisiminiau, kad kažkada SM buvo tema "Ar baudžiate vyrą sekso badu?". Tai čia jau ne tik pareiga, bet ir ginklas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rūta Mėta @ 2012 02 11, 22:57)
Tai trukt už vadžių- vėl nuo pradžių :lotuliukas Žiūrint, kas patalpinama į sąvoką "vyras" g.gif Jei tai kelių mėnesių nežinia į ką išsirutuliosiantis nuotykis su žaviu blondinu- tai viena. Jei tai 30 metų trunkanti santuoka ir jau anūkai ant galvos lipa- tai visai kas kita g.gif

Jei galima placiau, apie viena ir apie kita. Koks skirtumas?
Ir dar, ka reiskia jusu minima savoka "vyras".
Papildyta:
QUOTE(Meškuolė @ 2012 02 11, 23:00)
Prisiminiau, kad kažkada SM buvo tema "Ar baudžiate vyrą sekso badu?". Tai čia jau ne tik pareiga, bet ir ginklas  biggrin.gif

Negerbiu tokiu zmoniu, kurie naudoja tokius ginklus t.y. daro savo kuna mainu objektu tikslui pasiekti.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2012 02 11, 22:03)

Negerbiu tokiu zmoniu, kurie naudoja tokius ginklus t.y. daro savo kuna mainu objektu tikslui pasiekti.

bet jei pripažįstat, kad galima seksą naudoti kaip manipuliavimo priemonę, tai galbūt galima daryti išvadą, kad vyrai be to negali. nes jei galėtų, gi nepamanipuliuosi.
Atsakyti
QUOTE(Meškuolė @ 2012 02 11, 23:05)
bet jei pripažįstat, kad galima seksą naudoti kaip manipuliavimo priemonę, tai galbūt galima daryti išvadą, kad vyrai be to negali. nes jei galėtų, gi nepamanipuliuosi.

Manipuliuoti galima visais ir bet kuo. Klausimas kitame, del ko, su kuo, ar tai moralu?

Prekyba, manipuliavimas kunu musu kluturoje laikomas amoraliu veiksmu ypac seimoje.

Is kitos puses, mes galime zmogu marinti badu, ar neduoti gerti, ir tuo manipuliuoti ji, bet ar tai gerai yra? Istresti is zmogaus tokiu budu norimo.

Zinot kame problema, jei seimoje taikomas toks budas, savo veiksmais moteris save veda i aklagatvi, nes vyras gali rasti visada alternatyva jai ir jos koziris praras verte.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 11 vasario 2012 - 22:12
QUOTE(Moonte @ 2012 02 11, 23:03)
Jei galima placiau, apie viena ir apie kita. Koks skirtumas?
Ir dar, ka reiskia jusu minima savoka "vyras".

Na, vyras gali būti tik kaip lytis, priešingos lyties atstovas, su kuriuo jūs būnate ar norite ar nenorite būti, seksualinis objektas aistroms patenkinti, laikinas susižavėjimo ir impulsų objektas, padaras, prieš kurį jūs stengiatės atrodyti kitokia, nei iš tiesų esate, dedate pastangas kad tą padarą sužavėti vienu tikslu- patenkinti savo aistrą, pažaisti meilę, pabandyti kažką rimtesnio išrutulioti, tą minutę gatava paaukoti visa, ką turite ir t.t.
Kita sąvoka- tai priešingos lyties atstovas, su kuriuo jus saisto daug rimtesni ryšiai, auginate bendrus palikuonis, kuriam paskambinate nesėkmės su pirmu individu atveju ir nesigėdijate atvirai pasipasakoti, kaip apsišūdinote, nes prieš patį poną Dievulį davėte įžadus būti ištikima, bet to mišių metu iš laimės ir dėl žiedo spindesio negirdėjote, kuris jus palaikys ir globos, kad ir kaip jums susisuks protelis. Kuris išvadins jus visais įvairiausiuose pasaulio kontingentuose egziatuojančių gyvulėlių pavadinimais, bet nurijęs širdgėlos gurkšnį už jūsų nuodėmes, atnes puodelį kavos į lovą kitą rytą po to, kai pateikėte jam skirybų dokumentus, prašydamas blaiviu protu pagalvoti apie traumuojamus vaikus ir pačios gerovę...
Galėčiau rašyti ilgai g.gif Ar dar yra klausimų, kuo skiriasi vyras nuo vyro g.gif
Atsakyti
Oi, variantai tik du? Nes aš su unikumu gyvenu tada turbūt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Meškuolė @ 2012 02 11, 23:00)
Prisiminiau, kad kažkada SM buvo tema "Ar baudžiate vyrą sekso badu?". Tai čia jau ne tik pareiga, bet ir ginklas  biggrin.gif

Tai ne ginklas, o didžiausia kvailystė, kokią tik gali iškrėst moteris savo vyrui lotuliukas.gif
Papildyta:
[I]
QUOTE(MK. @ 2012 02 11, 23:32)
Oi, variantai tik du? Nes aš su unikumu gyvenu tada turbūt  unsure.gif

na, jei pas jus du už vieno kainą, tai belieka pavydėti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rūta Mėta @ 2012 02 11, 23:24)
Na, vyras gali būti tik kaip lytis, priešingos lyties atstovas, su kuriuo jūs būnate ar norite ar nenorite būti, seksualinis objektas aistroms patenkinti, laikinas susižavėjimo ir impulsų objektas, padaras, prieš kurį jūs stengiatės atrodyti kitokia, nei iš tiesų esate, dedate pastangas kad tą padarą sužavėti  vienu tikslu- patenkinti savo aistrą, pažaisti meilę, pabandyti kažką rimtesnio išrutulioti, tą minutę gatava paaukoti visa, ką turite ir t.t.
Kita sąvoka- tai priešingos lyties atstovas, su kuriuo jus saisto daug rimtesni ryšiai, auginate bendrus palikuonis, kuriam paskambinate  nesėkmės su pirmu individu atveju ir nesigėdijate atvirai pasipasakoti, kaip apsišūdinote, nes prieš patį poną Dievulį davėte įžadus būti ištikima, bet to mišių metu iš laimės  ir dėl žiedo spindesio  negirdėjote, kuris jus palaikys ir globos, kad ir kaip jums susisuks protelis. Kuris išvadins jus visais įvairiausiuose pasaulio kontingentuose egziatuojančių gyvulėlių pavadinimais, bet nurijęs širdgėlos gurkšnį už jūsų nuodėmes, atnes puodelį kavos į lovą kitą rytą po to, kai pateikėte jam skirybų dokumentus, prašydamas blaiviu protu pagalvoti apie traumuojamus vaikus ir pačios gerovę...
Galėčiau rašyti ilgai g.gif Ar dar yra klausimų, kuo skiriasi vyras nuo vyro g.gif

Savoka kas yra vyras as zinau, tad nereikia taip jau abejoti mano intelekto gebejimais. Man buvo idomu, ka jus laikote mintyse rasydama "vyras". 4u.gif

Mjo... Turiu paantrinti MK, tikrai nemanau, jog tai unikalumas, man atrodo, jog tai yra norma. Mano vyras yra daugiabriaune asmenybe, musu santykiai ivairialypiai, mes esame meiluziai, tevai, draugai, kolegos, bendraminciai. Buvo musu gyvenime ir skyrybos, kaip nekeista is meiles, be barniu, draskymosi. Po skyrybu ejome papietauti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 11 vasario 2012 - 23:02
QUOTE(Moonte @ 2012 02 11, 20:58)
seimos kurios sukurtos pragmatizmo pagrindu. Va cia jau veikia kiti desniai, pareigu, prievoliu, teisiu, balansas. Bent jau statistika teigia, jog tokiu pagrindu santuokos patvaresnes, nes jose vadovaujamsi ne emodijom-jausmais, o protu.

Nezinau ar tai gerai ar blogai,bet as taip negaleciau(ijungti prota,o isjungti jausmus). Net neisivaizduoju kaip tureciau jaustis,kai mylimas zmogus paziuri i tave,o tu nieko nejauti,kojos nelinksta,galva nesvaigsta...va tada gal atsiranda TIK pareiga(visa kame),fui tai ne man schmoll.gif doh.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Neta& @ 2012 02 12, 02:20)
Nezinau ar tai gerai ar blogai,bet as taip negaleciau(ijungti prota,o isjungti jausmus). Net neisivaizduoju kaip tureciau jaustis,kai mylimas zmogus paziuri i tave,o tu nieko nejauti,kojos nelinksta,galva nesvaigsta...va tada gal atsiranda TIK pareiga(visa kame),fui tai ne man schmoll.gif  doh.gif  blink.gif

na vėl sunerimau. Kai jis į mane pažiūri, man kojos nelinksta ir galva nesvaigsta g.gif
Atsakyti
Neįsivaizduoju, kokia dalis moterų po nežinia kiek metų diena dienon trynimosi užpakaliais su vyru išsilydo vien nuo žvilgsnio.
Atsakyti