Įkraunama...
Įkraunama...

Ar dirbantis užsienyje vyras apgaudinėja žmoną?

O man labai idomu, negi vyrams nesmagu, kai moteris po sekso jauciasi laiminga ir buna geros nuotaikos? Negi nesmagu, kai ir partnerei suteikei malonumo, ir orgazmai neisvaidinti, o tikri. Juk tai stiprina rysi ir ta pati nora myletis dazniau.
Atsakyti
QUOTE(romaievamatilda @ 2012 02 12, 10:16)
O man labai idomu, negi vyrams nesmagu, kai moteris po sekso jauciasi laiminga ir buna geros nuotaikos? Negi nesmagu, kai ir partnerei suteikei malonumo, ir orgazmai neisvaidinti, o tikri. Juk tai stiprina rysi ir ta pati nora myletis dazniau.

o kodėl turėtų būti nesmagu? kur veda šis klausimas?
Atsakyti
Tikram vyrui tik dar maloniau daryti tai su moterim, kuri sprogsta jo rankose. O brūžint bejausmę mėsą, na ką aš žinau, turi būt nevilty visiškoj tas vyras..
Atsakyti
Nesuprantu, ko jūs čia be perstojo kalbat apie kažkokias bejausmes, frigidiškas moteris? Lyg kas sakytų, kad taip gyventi reikia.
Atsakyti
šiaip jau mes nukrypom nuo temos. smile.gif
Atsakyti
Tai kur čia nenukrypsi, kai tema kvaila. Klausimas, ar vyras eina į kairę ir kaip pagaut, yra pasekmė gilesnių problemų. Tai mes jau kaip ir aptarinėjame jas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meškuolė: 12 vasario 2012 - 10:35
QUOTE(Meškuolė @ 2012 02 12, 11:21)

Apie pareigas:)
Atsakyti
QUOTE(romaievamatilda @ 2012 02 12, 10:38)
Apie pareigas:)

Tai kad jau kaip ir išsiaiškinom, kad pareiga ne duoti, o norėti. Ir kad ne pareiga, o siekis.
Atsakyti
QUOTE(MK. @ 2012 02 12, 10:30)
šiaip jau mes nukrypom nuo temos. smile.gif

Kad ši tema praktiškai niekada nebuvo į temą ...
Atsakyti
QUOTE(Meškuolė @ 2012 02 12, 11:21)

Manyciau, todel nesmagu, jog situacija "matuoja" ant saves. Kaip supratau vedybos is isskaiciavimo-pragmatiskos ne visom cia priimtinos. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Meškuolė @ 2012 02 12, 11:40)
Tai kad jau kaip ir išsiaiškinom, kad pareiga ne duoti, o norėti. Ir kad ne pareiga, o siekis.

O jus galite save priversti jausti t.y. noreti jausti? Jei seima sukur pragmatizmo pagrindu, tuomet OK, bet jei jasumu, sorry, mano galva, tai neimanoma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 12 vasario 2012 - 12:11
QUOTE(MK. @ 2012 02 12, 09:49)
na vėl sunerimau. Kai jis į mane pažiūri, man kojos nelinksta ir galva nesvaigsta g.gif

Tiesiogiai supratai lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neta&: 12 vasario 2012 - 12:32
QUOTE(Moonte @ 2012 02 12, 12:08)
O jus galite save priversti jausti t.y. noreti jausti? Jei seima sukur pragmatizmo pagrindu, tuomet OK, bet jei jasumu, sorry, mano galva, tai neimanoma.

O tai ką daryt, jei nenori? Skirtis? Ar bandyti rasti būdų, kad tas noras atsirastų, ar priežasčių, kodėl jo nėra? O gal daugiau nesimylėti?
Atsakyti