Įkraunama...
Įkraunama...

Ar dirbantis užsienyje vyras apgaudinėja žmoną?

blush2.gif

O gal buna vyru, kuriems seksas nebutinas..?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luttuke: 19 sausio 2009 - 00:56
QUOTE(Luttuke @ 2009 01 19, 01:52)
blush2.gif

O gal buna vyru, kuriems seksas nebutinas..?

Būna...pilni kapai...
Atsakyti
Tai reziumuojant galima į klausimą atsakyti taip: Vyras, dirbantis užsienyje, žmoną apgaudinėja. Pagauti net nebūtina - ir taip aišku. Reikia su tuo susitaikyti arba kažką daryti, kad abu gyventų kartu.
Atsakyti
QUOTE(2xhush @ 2009 01 19, 13:15)
Tai reziumuojant galima į klausimą atsakyti taip: Vyras, dirbantis užsienyje, žmoną apgaudinėja. Pagauti net nebūtina - ir taip aišku. Reikia su tuo susitaikyti arba kažką daryti, kad abu gyventų kartu.

kiaušus nutraukt, rami ateitis garantuota...
Atsakyti
QUOTE(As_tik_as @ 2009 01 19, 10:54)

Pati zmona paskui leks nuo jo kaip akis isdegus.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(As_tik_as @ 2009 01 19, 12:54)

Kažkaip mano taiki natūra šito varianto nepakišo į galvą, bet kuo toliau mąstau, tuo labiau įsitikinu, kad tai - vienintelis teisingas sprendimas. Sakyčiau, prevenciškai reikėtų to imtis p. Gabijai777. Išsispręs visi klausimai.
Atsakyti
Aisku. kad taip mirksiukas.gif , o kam gaudyt g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(murzinyte @ 2009 01 16, 01:14)
Is dalies tai jusu tiesa... Panasioj situacijoj vienas vyras paklause kam jo zmona ji seka ; sako "kam tu taip darai? Nori issiskirti?" Is tiesu jei ne - kam ieskoti priezasciu, o jei taip, tai vel gi kodel ne is karto, nesnipinejant ?
g.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Jei nori išsiskirt - aiškinkis
Atsakyti
Cia kaip serijos, zmona zirzia vyrui, kad noretu isteketi, gana atseit jau kartu "nuodemej" gyventi. O vyras sako: "Kam zenytis, jei vistiek skirtis reiks". Zodziu laimingu pabaigu Supermamoj nebuna. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
mane tai apgaudinėja
Atsakyti

Na, apie Gabiją aš jau visai nekalbu. Man būtų gėda taip rašyti.
Gabija, aš ne mokytoja, aš - lietuvis.
Atsakyti
QUOTE(As_tik_as @ 2009 01 19, 09:38)
Būna...pilni kapai...

Nesamone,cia buvo tema skaiciau nepamenu,kad kaip sunku toms moterims su vyrais,kad nenori sekso ir gana ir taip jos ir taip bigsmile.gif bet kaip kelmai tipo pavarge tipo nenori ir t.t.yra tokiu vyru...ir gana. rolleyes.gif

O tau Gabija manau reikia psitiketi vyru bent kiek imanoma.Pas mus panasi situacija,gal tik dazniau matomes.Bet kai gyvenau ten taip pati maciau kad vyrams ten sunku be seimu,pavarge,velai grista,valgyt gaminasi,tvarkosi,su seimom per skype bendrauja.Ne visi vyrai vienodi,tikrai. 4u.gif

Atsakyti