Įkraunama...
Įkraunama...

Ar dirbantis užsienyje vyras apgaudinėja žmoną?

QUOTE(Mimuke @ 2009 01 15, 16:20)
biggrin.gif cia tuoj visi forumo vyrai puls tikrint ka ju brangiosios veikia vos tik grizusios is darbo biggrin.gif
ir neduok dieve nueis i dusa  lotuliukas.gif
o jei labiau pasidazys ar pasipuos, tai diagnoze aiski - meiluzis  doh.gif

Jei niekada to nedare, tai ir nedarys, o jei pradejo daryti, reikia susimastyti. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(murzinyte @ 2009 01 15, 14:38)

As pagal save galiu pasakyti, kad kai turejau meiluzi, gyvendama su exvyru, tikrai daugiau save prisiziurejau. Na bet jam , kelmui, itarimo nekeldavo tai, kad gryzusi is "susitikimo su drauge" eidavau i dusa...  g.gif

ka as zinau..as ir is po drauges ir is parduotuves parejus ir daznai einu i dusa,ar isvis issidrebt vonioj man lafa bigsmile.gif ..nu ir ka?? tipo meiluziu tuzinas lotuliukas.gif doh.gif ...
nu as ir sakau kas kaip kvepia tuo kitus tepa mirksiukas.gif

nuo kada moters higiena ir grozis pradejo reiksti kad yra meiluzis g.gif
nu nebent salia tokio mastymo zmogus..nu ka tada vaikstai neplauta galva ir suprakaitavusi..koks skirtumas,nusiprausi viesbutyje lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Gabija 7777 @ 2009 01 13, 01:14)
man tai net labai idomu? g.gif

"Ar vyras dirbantis užsienyje apgaudinėja žmoną?Kaip pagauti?"...Man tai net labai įdomu , ką darysite,kai pagausite?
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2009 01 15, 18:41)
ka as zinau..as ir is po drauges ir is parduotuves parejus ir daznai einu i dusa,ar isvis issidrebt vonioj man lafa  bigsmile.gif ..nu ir ka?? tipo meiluziu tuzinas  lotuliukas.gif  doh.gif ...
nu as ir sakau kas kaip kvepia tuo kitus tepa  mirksiukas.gif

Mano postas prasideda "As pagal save galiu pasakyti...." , niekur neminejau kad taip elgiasi visos blink.gif
Bile pisikabint... irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murzinyte: 15 sausio 2009 - 19:35
QUOTE(indrealex @ 2009 01 15, 20:24)
"Ar vyras dirbantis užsienyje apgaudinėja žmoną?Kaip pagauti?"...Man tai net labai įdomu , ką darysite,kai pagausite?

Zmones 21 amzius, ka jums itampos ir barniu mazai? Ir tokius dalykus laikas nebematyti, jei vienas kitam geri, mylimi, demesio netruksta, tai kam tos problemos ieskoti istikimas ar ne. Paskui prigauni ir prasideda Radzio dainos "Ka daryyyt", ir gyvenimas verciasi 180laipsniu nes smalsumas sudirbo esama situacija, kuri ir taip tenkino.
Temos kurejai klausimas. Ar kartais pati nesat saviskiui neistikima? Nes niekada tokie klausimai nekyla jei paciai tokiu nukrypimu nebuna.
Aplamai 4 metu taip gyventi yra apsurdas, per tiek metu jau senai buvo galima susiplanuoti darba ir gyvenima kartu. Nebent abiem tai "patogu" del kazkokiu tai neaizkiu priezasciu.
Atsakyti
QUOTE(indrealex @ 2009 01 15, 18:24)

kaska darysiu!
Papildyta:
QUOTE(_Remigijus_ @ 2009 01 15, 19:37)
Zmones 21 amzius, ka jums itampos ir barniu mazai? Ir tokius dalykus laikas nebematyti, jei vienas kitam geri, mylimi, demesio netruksta, tai kam tos problemos ieskoti istikimas ar ne. Paskui prigauni ir prasideda Radzio dainos "Ka daryyyt", ir gyvenimas verciasi 180laipsniu nes smalsumas sudirbo esama situacija, kuri ir taip tenkino.
Temos kurejai klausimas. Ar kartais pati nesat saviskiui neistikima? Nes niekada tokie klausimai nekyla jei paciai tokiu nukrypimu nebuna.
  Aplamai 4 metu taip gyventi yra apsurdas, per tiek metu jau senai buvo galima susiplanuoti darba ir gyvenima kartu. Nebent abiem tai "patogu" del kazkokiu tai neaizkiu priezasciu.

as esu istikima savo vyrui!!!! as su vyru gyvenau uzsenyja 2 metus,o dabar mes su juo susitinkam kas 4 men.
Atsakyti
QUOTE(Gabija 7777 @ 2009 01 15, 21:51)
kaska darysiu!
Papildyta:

as esu istikima savo vyrui!!!! as su vyru gyvenau uzsenyja 2 metus,o dabar mes su juo susitinkam kas 4 men.

giriu ir lenkiu galva... Ir Tuo paciu atsiprasau, nes tikrai ne man spelioti apie pas jus susiklosciusias gyvenimo aplinkybes, del ko seima priversta gyventi atskirai.
Atsakyti
QUOTE(_Remigijus_ @ 2009 01 15, 20:08)
giriu ir lenkiu galva...  Ir Tuo paciu atsiprasau, nes tikrai ne man spelioti apie pas jus susiklosciusias gyvenimo aplinkybes, del ko seima priversta gyventi atskirai.

aciu uz supratinguma bigsmile.gif patikekit labai daug seimu taip gyvena.
Atsakyti
QUOTE(Gabija 7777 @ 2009 01 15, 22:15)
aciu uz supratinguma  bigsmile.gif  patikekit labai daug seimu taip gyvena.

palinkeciau tom seimom susiplanuoti taip, kad gyventu kartu, vienoj ar kitoj saly... nes tas buvimas atskirai iki gero nepriveda, pati matai kokiu minciu kyla, ir galimybe nuklysti...
Atsakyti
QUOTE(_Remigijus_ @ 2009 01 15, 20:27)
palinkeciau tom seimom susiplanuoti taip, kad gyventu kartu, vienoj ar kitoj saly... nes tas buvimas atskirai iki gero nepriveda, pati matai kokiu minciu kyla, ir galimybe nuklysti...

tai as galvoju kur gyventi ar su vyru uzsenyja,ar vyrui grysti i lietuva. g.gif
Atsakyti
QUOTE(_Remigijus_ @ 2009 01 15, 21:37)

Is dalies tai jusu tiesa... Panasioj situacijoj vienas vyras paklause kam jo zmona ji seka ; sako "kam tu taip darai? Nori issiskirti?" Is tiesu jei ne - kam ieskoti priezasciu, o jei taip, tai vel gi kodel ne is karto, nesnipinejant ?
g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabija 7777 @ 2009 01 15, 20:51)

Jei "buvau ištikima" reiškia, kad su kitu negulėjai, tai Jūsų žiniai, miela Gabija, vyrų ir moterų fiziologija yra tokia, kad moterys be sekso gali laisvai išgyventi, o vyrai - nelabai laisvai. Taigi kam kankinti savo nuosavą vyrą ir eiti prieš fiziologiją? Reikia gyventi taip, kad nebūtų tų kelių metų ar mėnesių. Nesveika taip. Tada ir gaudyti nereikės, o pagavus - galvoti, ką daryti.
Atsakyti