Įkraunama...
Įkraunama...

Žvynelinė 7

QUOTE(Vilkės akis @ 2009 10 27, 20:06)
Juos galima įsigyti tik per platintojus, vaistinėse nėra.

Tai atda gal galeciau gauti platintoju koordinates? ax.gif
Atsakyti
Parašiau į a.ž. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilkės akis @ 2009 10 27, 20:26)
Parašiau į a.ž.  4u.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilkės akis @ 2009 10 27, 20:26)
Parašiau į a.ž.  4u.gif

tai parasykite viesai,manau tikrai daug kam aktualu ir i tema.Ir nebus cia reklama o tiesiog informacijos pasidalinimas 4u.gif
Atsakyti
Sveikos undineles,

rytoj musu diena. Spalio 29 - Pasauline zvyneline serganciuju diena.Vilniaus zvyneline serganciuju draugija organizuoja konferencija kurios metu bus pristatomi naujausi gydymo budai, diskutuosim ir dalinsimes savo patirtimi. Bus tikrai idomu ir naudinga, todel visas undineles, turincias galimybe tikrai kvieciu dalyvauti. Platesne informacija adresu www.zvyneline.tai.lt

Iki
Atsakyti
Organizo valymo programų yra įvairių, galima pasirinkti pagal poreikį ir kišenę. Aš konkrečiai pasirinkau colo - vada plus, nes ji pagal mano poreikius pasirodė tinkamiausia. Programos metu valomas visas organizmas - žarnynas, kepenys, šalinami toksinai ir parazitai. Taip pat kepenis galima valyti, naudojant augalinės kilmės lecitiną (neskiestą), liucerną ir artišokus. Taip pat prie odos problemų naudojami atitinkami papildai (omega 3 ir omega 6 polinesočiųjų riebiųjų rūgščių).
Atsakyti
Siandien aplekiau daug vaistiniu marijampolej, niekur netik kad neturi skin cap bet is urzakyti negali. ka daryt? g.gif
beje tas kremukas is norfos, ar kas ten, galvos odai, kokioj mzdg pakuotej, cia pacioj norfoj perkat ar norfos vaistinej? 4u.gif
Atsakyti
Del skin-cap'o isigijimo tai tikrai problema. as naudoju jau 4 metus ir cia vienintelis vaistas, kuris man labai padeda, nereikia tepliotis riebiais kremais galvos.seniau budavo, kad issigydau oda ir baigiasi skin'capas, tada pora savaiciu jo ieskau, pagaliau gaunu ir pasaka vel is naujo. db jau visada perku viena i prieki, kad nepritruktu. jo isigyti galima tik vu vaistinej vilniuje, ir kmu vaistinej kaune. kartais dar litfarmos vaistinese, bet ne visada.
seniau naudojau ne tik purskala bet kartu ir ckin-capo sampuna, bet velaiu priprato galvos oda ir sampunas nebetiko. db perku perre fabre sampuna DUCRAY KERTYOL P.S.O ir esu labai patenkinta. jis ne pigus, bet jo nedaug reikia, man uztenka dviem menesiam vieno buteliuko.
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2009 10 28, 13:02)
Siandien aplekiau daug vaistiniu marijampolej, niekur netik kad neturi skin cap bet is urzakyti negali. ka daryt? g.gif
beje tas kremukas is norfos, ar kas ten, galvos odai, kokioj mzdg pakuotej, cia pacioj norfoj perkat ar norfos vaistinej? 4u.gif

http://www.herbheale...t...8&ParentID=http://www.herbhealer.com/store/productdetail.asp?ProductID=888
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Salkauske: 28 spalio 2009 - 15:27
verysad.gif Sveikos, matau diskutuojate apie galvos oda ax.gif as ir turiu sia beda tik dar nzn ar tai seborejinis dermatitas ar psoriaze..bet lyg panasiau i psoriaze unsure.gif tai man labai padeda sis produktas clarsebic losjonas., yra ir sampunas bei kremas...bet as naudoju losjona , tai man labai padeda. Sis produktas naujas gana..nes farmacininke mum atnese i ligonine pabandyti stacioanro pacientams,,bet kadangi man si beda aktuali..pasiemiau pabandyti ir pati, man tikrai padejo. o kas svarbiausia jis be hormonu 4u.gif gal kam pades, nes tai tikrai labai bjauri liga
Papildyta:
pamelavau..ne losjonas tai emulsija blush2.gif bet nelieka jokio riebumo ar panasiai..greit susigeria labai 4u.gif
Atsakyti
mamytes, gal galetumet patarti kokia tikrai gera gydytoja, pas kuria butu verta apsilnkytis??? aciu labai
Atsakyti
Sveikos mamytes, kaip jus manot, ar galejo hormonines kontr. spirales idejimas itakoti zvynelines stipru paumejima??? g.gif
Atsakyti