Įkraunama...
Įkraunama...

Žvynelinė 7

QUOTE(**Yva** @ 2009 10 20, 12:18)
(na bent jau skaiciau kad padeda  blush2.gif )?

aš nebandžiau,
bet taip pat skaičiau, kad vieno žmogaus tame centre tyrimų atsakymai Kaune ir Vilniuje gerokai skiriasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(**Yva** @ 2009 10 20, 12:18)
Sveikos merginos.

Pasiskaitykite šią temą, yra pasisakę keli žmonės apie tai 4u.gif
Atsakyti
Pasiskaitinejau temele ir kaip ir radau ats i savo klausima 4u.gif Pastebejau, kad jus naudojat daug visokiu duso zeliu, sampunu nuo issausejimo, reiks ir man pabandyti savajam nupirkti ka nors is eucerin ax.gif
Atsakyti
sveikos gyvos ! man tai ziaurus paumejimas ir kas keisciausia po atostogu Kretoje - gal tik sutapimas. jau nezinau ka daryt. harmonai seniai nepadeda tai visokius cia velnius galvoju... siaip pastebejau kad labai gerai ifraraudonuju pirtis - gal irgi sutapimas bet labai nurimsta odele. tai va bet norejau pasipasakot, kad nusprendziau gydyt spo per detoksikacija organizmo. Pirmas zingsnis buvo susidomejimas papildais zoliniais, bet issigandau, kad gali buti ziaurus paumejimas, nes toj proceduroj reikalingas savaites badavimas- tai poveikis gali buti ivairus mano ligos atveju ir ne zinau ar istverciau. Tai va dabar savo pso gydysiu detox spa vonele. Siandien pirmas seansas buvo. biggrin.gif parasysiu kaip sekasi biggrin.gif itariu nekas tongue.gif bet bent jau pabandzius busiu. gal kas bande esat? pasidalinkit patirtimi thumbup.gif
Atsakyti
kaip keista...man po Kretos isvis oda buvo atsigavusi ir jokiu vaistuku nereikejo maziausiai 3 menesius 4u.gif gal daug alhoholio vartojai ax.gif
Atsakyti
Ar nesate bande lana parduodamo? pamaciau ju toki produkta lanolino sampuna, idomu butu nuomone isgirsti
lna
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 10 20, 22:00)
kaip keista...man po Kretos isvis oda buvo atsigavusi ir jokiu vaistuku nereikejo maziausiai 3 menesius 4u.gif gal daug alhoholio vartojai ax.gif

man irgi keista, nes ten bunant viskas puikiai susitvarke... o grizus po poros savaiciu taip kale per odyte, kad ...
galvoju, kad viena is priezasciu gali buti tai, kad nudegiau saulyte biski per stipriai, bet galvoju kad ir ziema vartoti atibiotikai galejo cia pagelbet, ir stresiukas... na matai cia tokia ta musu liga, neaisku nuo ko pagereja nuo ko pablogeja, bent jau as tai tokiu akivaizdziu priezasciu nesurandu... nebun man tokios zaibiskos reakcijos
o alkoholio tai atrodo neperdozavau... vynuko po taure pagurksnodavom kas vakara ... bet su tuo kaip ir labai neispuolu is bendro ritmo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kreuklele: 21 spalio 2009 - 07:47
Laba, na kaip laikotes? 4u.gif
Panos, noriu paklaust, tik nzn kaip cia aiskiai suformuluot klausimus biggrin.gif Bandysiu...
1. Ar kaip pas jus atsiranda nauju zidineliu - "spuogeliu" nedideliu, ar jie visad isplinta na iki zirnio ar dvieju didumo, ar spejat juos apgydyti, ir jie nunyksta neissipletoje?
2. Ar gali taip buti kad ta susidariusi "zaizdele" turi tam tikra laika pabuti (menesi, du) kad pasiduotu tepaliuku poveikiui? Nes idomiai, ant kojos, pirmutine ta demele sios ligos, laikesi gal pusantro menesio, kai suzinojau jog zvyneline, savaite patepiau horm.tepalu - dingo, bet toji dingo o ant kuno vis randasi nauju, tiek jau isplitusiu iki zirnio, dvieju dydzio, tiek ir mazulyciu spuogeliu, ir nei vieni nei kiti nereaguoja i jokius tepalus verysad.gif
3. Per kiek mazdaug laiko ta isplitusi demele, apgija (pagija)?
4. Ar is cia esanciu,skin-cap naudojat? pastebejot pagerejima?skaiciau jis lb geras...Kas naudojat, ar tai kad purskiamas, o ne tepamas, neapsunkina gydymosi? ant mazu spuogeliu eina tiksliai uzpurksti?
Atsakyti
kartais pavyksta nunaikinti tik atsiradusius ir jie nesiplecia, bet paskui dazniausiai toj vietoj vis atsiranda vel po kokios savaites, patepus vel nebesimato, po to vel islenda ir t.t. Bet kitiems spuogams gali tept ka nori, nekreipia jie demesio, arba pleciasi, arba buna taip pat ir nenunyksta niekaip. Paskui po kokio vos ne pusmecio savaime nebelieka... skin cap as nesu bandzius

QUOTE(Rutele_S @ 2009 10 23, 08:34)
Laba, na kaip laikotes? 4u.gif
Panos, noriu paklaust, tik nzn kaip cia aiskiai suformuluot klausimus  biggrin.gif Bandysiu...
1. Ar kaip pas jus atsiranda nauju zidineliu - "spuogeliu" nedideliu, ar jie visad isplinta na iki zirnio ar dvieju didumo, ar spejat juos apgydyti, ir jie nunyksta neissipletoje?
2. Ar gali taip buti kad ta susidariusi "zaizdele" turi tam tikra laika pabuti (menesi, du) kad pasiduotu tepaliuku poveikiui? Nes idomiai, ant kojos, pirmutine ta demele sios ligos, laikesi gal pusantro menesio, kai suzinojau jog zvyneline, savaite patepiau horm.tepalu - dingo, bet toji dingo o ant kuno vis randasi nauju, tiek jau isplitusiu iki zirnio, dvieju dydzio, tiek ir mazulyciu spuogeliu, ir nei vieni nei kiti nereaguoja i jokius tepalus  verysad.gif
3. Per kiek mazdaug laiko ta isplitusi demele, apgija (pagija)?
4. Ar is cia esanciu,skin-cap naudojat? pastebejot pagerejima?skaiciau jis lb geras...Kas naudojat, ar tai kad purskiamas, o ne tepamas, neapsunkina gydymosi? ant mazu spuogeliu eina tiksliai uzpurksti?

Atsakyti
QUOTE(Kreuklele @ 2009 10 21, 06:45)

o alkoholio tai atrodo neperdozavau... vynuko po taure pagurksnodavom kas vakara ... bet su tuo kaip ir labai neispuolu is bendro ritmo  blush2.gif

Neispuolate is bendro ritmo kas vakara po taure?
Alhoholis ir stresas yra zvynelines priesas Nr.1 4u.gif Nebutinai is karto suveikia,gali buti ir veliau,tad jei norite rezultatu visu pirma atsisakykite visiskai(bent jau kol kas) alhoholio,venkite stresu,valykite organizma,suderinkite maista tada ir vaistukai pades ir liga po truputi aprims mirksiukas.gif
Atsakyti
seniai bebuvau,galvoju reik paskaitinet ka priplepejot.
su zinidiais ir pletimusi-bent jau man nesusijungia dazniausiai,o ir atsparumas tiem patiems vaistas kiekviena paumejima man skiriasi.kartai greiciau,kartais ilgiau tepliotis reikia
o as pagaliau pas kirpeja leksiu yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(**Yva** @ 2009 10 20, 09:18)
Sveikos merginos. Mano Vyras serga zvyneline, nors man tai netrugdo, bet jei ka nors sutinku sergant, vis pasiklausineju kas ir kaip. Norejau paklausti ar is jusu niekas nebande vaziuoti i ta naturaliosios medicinos centra, kad istirtu krauja ir paskirtu maista, kurio deka pavyksta jos atsikratyti(na bent jau skaiciau kad padeda  blush2.gif )?

Mano drauges vyras buvo tame centre tirtis ,sake jam labai padejo sustate visa meniu pagal krauja ,tik vienu jis buvo nepatenkintas kad svorio numete,bet mums merginoms manau tai i nauda mirksiukas.gif ,gaila as pati ne LT ,tikrai nuvaziuociau issitirti
Atsakyti