Įkraunama...
Įkraunama...

Žvynelinė 7

tai tikrai negali zinoti, as ten giminej galejo sirgti. gal kas is seneliu kelias demeles turejo ir demesio nekreipe doh.gif . mano tevui tik senatveje pasireiske ir nedaug, pastebejom tik del to, kad pacios sergam unsure.gif

as pastoviai dazausi plaukus, nes jie visai prazile. man nuo dazu net pagereja. bet daznai grauzia dazantis, o ir tos pleiskanos nusidazo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2009 01 23, 17:29)
tai tikrai negali zinoti, as ten giminej galejo sirgti. gal kas is seneliu kelias demeles turejo ir demesio nekreipe doh.gif . mano tevui tik senatveje pasireiske ir nedaug, pastebejom tik del to, kad pacios sergam unsure.gif

as pastoviai dazausi plaukus, nes jie visai prazile. man nuo dazu net pagereja. bet daznai grauzia dazantis, o ir tos pleiskanos nusidazo  doh.gif

Gali buti, kad sirgo, bet nezinojo... Arba nekreipe demesio.
Ar bandete kas nors gydytis balansuojant mityba, laikantis dietu (girdejau, kad pries tai dar zarnyno valyma daro. Siaip as manau, kad tai nera gera metodika)
Atsakyti
QUOTE(sigutekns @ 2009 01 23, 16:44)
Pas mane giminej nera ne vieno zmogaus sergancio sia liga. Nei is mamos nei is tevo puses... Gydytoja sako, kad gali buti nuo nervu,didelio streso. Daugiau nezinau priezasciu del ko ji galetu atsirasti. Noreciau paklausti mamu, kurios turi zvyneline galvoje: Jus dazote plaukus? Ar tai dar labiau nekenkia?

jeigu tu nematei, nereiskia kad nesirgo smile.gif
as nemaniau akd mano gimineje kazkas sirgo, kai gydytoja paklause....nepagalvojus pasakiau akd niekas neserga, tik po keleiu metu issiaiskinau kad mano prosenele turejo pso doh.gif

dazau ramiai
nebuna taip kad nusikasau iki zaizdu ar pan tai ir negrauzia schmoll.gif

as jau siandien tepliosiu galva...jau vel matau demes lenda verysad.gif
galetu palikt ji mane ramybeje, tai ne...pastoviai demesio reikalauja hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(sigutekns @ 2009 01 23, 20:19)
Gali buti, kad sirgo, bet nezinojo... Arba nekreipe demesio.
Ar bandete kas nors gydytis balansuojant mityba, laikantis dietu (girdejau, kad pries tai dar zarnyno valyma daro. Siaip as manau, kad tai nera gera metodika)

as asmeniskai esu pries zarnyno valyma....o mityba susireguliuoti labai noreciau thumbup.gif
Idomu,butu pabandyti,kur pagal krauja nustato,ka pataria ko ne valgyti,cia kiek pamenu Zveryne esanti klinika g.gif
Atsakyti
as irgi dazausi plaukus tik kad grauzia dazant ir tik pas viena ir ta pacia kirpeja lankausi nes teko aptureti nemaloniu pokalbiu su kitoms kirpejoms aiskinant kas man ten galvoje yra.
as valiausi organizma kaune "naturalios medicinos centre".kai valiausi ir po to laikiausi visu daktares nurodymu-ne trupucio nepagerejo.pasidariau maisto netoleravimo testa is kraujo,slapimo.sudare valgiarasti man,dave sarasa produktu kuriu negalima vartot.baisu paziurejus i valgiarasti.neturiu valios blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ievaite @ 2009 01 24, 22:27)
as irgi dazausi plaukus tik kad grauzia dazant ir tik pas viena ir ta pacia kirpeja lankausi nes teko aptureti nemaloniu pokalbiu su kitoms kirpejoms aiskinant kas man ten galvoje yra.
as valiausi organizma kaune "naturalios medicinos centre".kai valiausi ir po to laikiausi visu daktares nurodymu-ne trupucio nepagerejo.pasidariau maisto netoleravimo testa is kraujo,slapimo.sudare valgiarasti man,dave sarasa produktu kuriu negalima vartot.baisu paziurejus i valgiarasti.neturiu valios blush2.gif

blink.gif nu nieko sau,tai kokios ten kirpejos,jei jos nezino/nesimoke apie zvyneline,joms tai yra privaloma doh.gif kirpejos,kosmetologes,turi apie tai zinoti cool.gif
Tai vat gal butu pagereje,bet reika laikytis to saraso mirksiukas.gif
Atsakyti
jo,pasitaike man tokiu kirpeju ir tada kaip nesmagu aiskint prie kitu zmoniu kirpejai kas vyksta mano galvoje!

bet koks ziaurus tas valgiarastis kuri sudare po maisto netoleravimo testo doh.gif . pvz pusryciams - ant vandens virtos kokios nors kruopos(konkretus kiekis ju,kokia 100g),priespieciams - virtas burokelis, pietums - kokia nors virta zuvis be jokiu prieskoniu (irgi konkretus jos kiekis gramais). as net zaktelejau pamacius toki valgiarasti. ir dar tas produktas negali kartotis dazniau nei kas 4d. galvoju kad gal reiks prisiverst pabandyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ievaite @ 2009 01 25, 11:36)
jo,pasitaike man tokiu kirpeju ir tada kaip nesmagu aiskint prie kitu zmoniu kirpejai kas vyksta mano galvoje!

bet koks ziaurus tas valgiarastis kuri sudare po maisto netoleravimo testo doh.gif . pvz pusryciams - ant vandens virtos kokios nors kruopos(konkretus kiekis ju,kokia 100g),priespieciams - virtas burokelis, pietums - kokia nors virta zuvis be jokiu prieskoniu (irgi konkretus jos kiekis gramais). as net zaktelejau pamacius toki valgiarasti. ir dar tas produktas negali kartotis dazniau nei kas 4d. galvoju kad gal reiks prisiverst pabandyt  ax.gif

as kazkaip isivaizdavau,kad duoda maisto sarasa, kuri patariama valgyti ir maisto sarasa,kurio nelabai vertetu valgyti,o jau poto pats reguliuojiesi g.gif
Atsakyti
dave sarasa produktu kuriuos galima valgyti ir kuriu ne. ir dar sudare valgiarasti
Atsakyti
QUOTE(ievaite @ 2009 01 22, 14:26)
as tai jau panikuoju del nagu-ju niekaip nepaslepsi(tik ziema pirstinese).inete prisiskaiciau kad nagai ir sanariai-pasekme ir kad gali rimtai nukenteti(tipo pas mane cia dar baikis).as anksciau niekada nesidomejau del nagu net pas gydytoja,galvojau kad manes tai nepalies... reiks begt iki gydytojos pasikonsultuot.man irgi nuo didziuju pirstu nagu prasidejo.irgi is pradziu tik sluoksniavosi ir luzinejo. iki siol naudoju aliejukus nagam stiprinti bet jie niekuo nepadeda,reikia vaistu ar dar ko... atsiliepkit kurios susiduret su tuo  verysad.gif  please verysad.gif
Papildyta:
o tau RAMUNELE2 tik rugseji atsirado pso ir jau nagus pazeide?  blink.gif  as maniau kad ant nagu pasireikia tik senai sergantiems g.gif  ...
Papildyta:
ai,tai tau tik ziema buna? turbut ne taip supratau  blush2.gif

Na nezinau turbut senai ja ir turejau,nes kas liecia pleiskanas ju senai buvo, tad turedavau kiekviena ryta plauti galva.Pries metus atsirado ant ranku,bet atejus vasarai praejo.O rugseji kai isisiautejo kentejo ir plaukai ir nagai.O kojos nagas manau pso pasekme. Kas liecia ranku nagus tai skersai bangelemis arsirado ir bijau, kad baisiau nebutu g.gif dariau voneles,bet jie sluoksniuojasi tiesiog iki puses nago verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(RAMUNELE2 @ 2009 01 25, 16:18)
Na nezinau turbut senai ja ir turejau,nes kas liecia pleiskanas ju senai buvo, tad  turedavau kiekviena ryta plauti galva.Pries metus atsirado ant ranku,bet atejus vasarai praejo.O rugseji kai isisiautejo kentejo ir plaukai ir nagai.O kojos nagas manau pso pasekme. Kas liecia ranku nagus tai  skersai bangelemis arsirado ir bijau, kad baisiau nebutu g.gif dariau voneles,bet jie sluoksniuojasi tiesiog iki puses nago verysad.gif

IEVAITE jei nesunku parasyk smulkiau apie ta dieta i az buciau labai dekinga.Prisijunkciau ir as prie taves. ax.gif
Atsakyti
labutės naujuose namuose 4u.gif

QUOTE(corolla @ 2009 01 13, 22:03)
kažkaip man baisiai atrodo tie pirkimai iš bobučių - perki ir nežinia ką ..  g.gif

man buvo parvežę iš rusijos, kai pasibaigė pirkau iš bobučių, bet tai vienintelis vaistas, kuris nugydė vaikui kojas. iki to laiko niekas nepadėjo. močiutei irgi ryškus pagerėjimas, nors visą gyvenimėlį vargo ir niekas nepadėjo. tfu tfu, bet kol kas sūnui viskas praėjo ir naujų neatsiranda
Atsakyti