Įkraunama...
Įkraunama...

Žvynelinė 7

QUOTE(sigutekns @ 2009 01 23, 21:19)
Gali buti, kad sirgo, bet nezinojo... Arba nekreipe demesio.
Ar bandete kas nors gydytis balansuojant mityba, laikantis dietu (girdejau, kad pries tai dar zarnyno valyma daro. Siaip as manau, kad tai nera gera metodika)

jūs tikriausiai kalbate apie mechaninį žarnyno valymą, kuris atliekamas centruose? g.gif o nebandėte pati valytis? g.gif
deja, bet visą gyvenimą kankinuosi su oda- ko tik man nepripažino, dermatitą įvairių rūšių, psoriazę ir t.t paskutinės diagnozės arba egzema arba neurodermitas doh.gif kadangi man dabar baisus paūmėjimas, vis nori kišti tuos hormoninius tepalus, kadangi jau seniai su jais esu pažįstama (veik 27 metai) nebenoriu jų- ieškau kitų priemonių, bandau valytis žarnyną badavimu, geriamais vaistažolių nuovirais, dedu kompresus iš vaistažolių, voniose guliu pati, nes medikai man nebegali padėti, o ligoninėse nėra vietos rolleyes.gif

Tiesa, dar norėjau paklausti, ar kuriai leido dexamethason? tai kartu su lašelinėmis lašinamas g.gif būtų įdomu sužinoti jo poveikį, nes skaičiau apie baisias pasekmes, o jo irgi gavau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alacka @ 2009 01 27, 09:49)
Sveikos,

Labai pradejo slinkti plaukai,nors galvos oda svari. Nesuprantu kas yra.  g.gif Nezinau ka daryti.

o ka tau pasake gydytojai del veido?

gal turejai kokia liga ar stresu, kas galejo paskatinti paumejima ir plauku slinkima g.gif .
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2009 01 27, 14:59)
o ka tau pasake gydytojai del veido?

gal turejai kokia liga ar stresu, kas galejo paskatinti paumejima ir plauku slinkima  g.gif .

Pasake,kad dermatitas. Tai veinam nepatikejau,nuejau pas kita gydytoja,tas ta pati pasake. O priezasciu labai daug,viena is ju gali buti ir zarnino sutrikimas. tai israse kazkoki tepala,ji man vaistinej pagamino,tai jau praeina,tik biski prie nosies dar yra,bet labai mazai.
Atsakyti
QUOTE(Alacka @ 2009 01 27, 13:06)
Pasake,kad dermatitas. Tai veinam nepatikejau,nuejau pas kita gydytoja,tas ta pati pasake. O priezasciu labai daug,viena is ju gali buti ir zarnino sutrikimas. tai israse kazkoki tepala,ji man vaistinej pagamino,tai jau praeina,tik biski prie nosies dar yra,bet labai mazai.

koki parase g.gif
man plaukai irgi ziauriai slenka cool.gif aisku galva nera svari,zaizdeliu yra,bet....man jau antra karta taip..pirma karta pirkausi kapsules,kainavo apie 300lt pora menesiu reikejo tepti...nustojo,reiks ir vel pirkti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 01 27, 17:05)
koki parase g.gif
man plaukai irgi ziauriai slenka cool.gif aisku galva nera svari,zaizdeliu yra,bet....man jau antra karta taip..pirma karta pirkausi kapsules,kainavo apie 300lt pora menesiu reikejo tepti...nustojo,reiks ir vel pirkti doh.gif

Pavadinimo nezinau,nes recepte buvo keli parasyti,jis parase kiek gramu ir kokiu reikia,o vaistinej pagamino. Vienas buvo salicilas,atrodo taip parasiau.
O kapsules,tai cia specialiai nuo plauku slenkimo? Ka buvo galvoj,tai tepiau elocon skisciu,man padejo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alacka: 27 sausio 2009 - 17:20
nesuprantu, tai turint pso galvoje ir plaukai slenka????? blink.gif
man niekada taip nebuvo....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo `delfine`: 27 sausio 2009 - 17:09
kaip jus isplaunat galva po to kai issitepat riebiu tepaliuku? as plaunu plaunu kokius tris kartus(iskart) bet isdziovinus plaukai vistiek riebaluoti buna doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

kaip ilgai jūsų ieškojau unsure.gif turiu šitą ligą jau senokai, apie 15 metų... visada buvo ant alkūnių, lyt. lūpų, ausies. Šiemet atsirado ant kelių ir prie ciurnos ant kauliukų verysad.gif vasarą taip ir neužsidėjau palaidinukių trumpom rankovėm ir sijonukų verysad.gif o kas dar- prasidėjo ant rankų, prie pirštų verysad.gif
Noriu paklaust, kaip jūs vasarą derinat karštą orą su pso arba kur pirtyse, baseinuose... nu neįmanoma..buvom atostogaut vasarą, tai net paplūdimyje man buvo gėda vaikščiot, nes tie ryškūs raudoni žvynai švietė iš toli...ir atrodo, taip traukia aplinkinių akis verysad.gif
Dabar pastojau, ir daktarė leido tepti tik psoriaten'ą(homeopatinis)...o jis man nepadeda..nėštumo metu tik padidėja tos žaizdos...o vaikščiot nėščiai ir apsimuturiavusiai vasarą nežinau.. nors verk. Gal turit kokių patarimų?
Atsakyti
QUOTE(`delfine` @ 2009 01 27, 18:09)
nesuprantu, tai turint pso galvoje ir plaukai slenka?????  blink.gif
man niekada taip nebuvo....

thumbup.gif lotuliukas.gif jo juodas humoras man slenka nes metotreksatą vel vartoju tai aš su alijošiaus sultimis šaknis tepu ir dar kalcio vartoju tai gal tik šiaip plaukai slenka nes man dėl pso nėra slinkę schmoll.gif
Papildyta:
[:
Dabar pastojau, ir daktarė leido tepti tik psoriaten'ą(homeopatinis)...o jis man nepadeda..nėštumo metu tik padidėja tos žaizdos...o vaikščiot nėščiai ir apsimuturiavusiai vasarą nežinau.. nors verk. Gal turit kokių patarimų?
[/quote]
4u.gif biggrin.gif nurimk dažniausiai nėštumo metu praeina nurimsta pagrk žuvų taukų jie padeda manau ir vaisiui nepakenks nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kazkoks yra arbatmedzio aliejus,sako vaistinej buna,tai reikia ilasinti i sampuna, sako padeda pazeistiems plaukams bei galvos odai gydyti. Tai reikes paziureti,gal bus pas mus. Dar noriu nupirkti Fitoval sampuna.
Atsakyti
tas arbatmedzio aliejus tik gal stiprinimui pastoviai, o ne tada kai slenka. nemanau, kad pajusi apciuopiama poveiki doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
šiandien gydytoja užtikrintai pasakė ,kad man yra žvynelinė verysad.gif aš dar labai tikiuosi,kad ji klydo...gal yra tarp jūsų klaipėdiečių? pas kurias gydytojas einat? labai norėčia pasirodyti dar bent vienai bigsmile.gif
Atsakyti