Sveikutes
Turiu ir as ta "malonuma" jau apie 10 metu

Is pradziu tai tebuvo kelios demeles ant kuno ir galvoje. Labai gyventi netrugde, vis apsigydydavau. Beje, tie visi brangiausi tepalai man nei kiek nepadejo. Labai padedavo paprastas kazkoks vaistineje gaminamas tepaliukas, kainuodaves kelis litus tiktais. Bet ji gaudavau kol gydziausi Siauliuose. Ir kazkaip labai dideliu paumejimu nebudavo, tai po keliu metu karta i metus nueidavau, pasiimdavau tepaliuko recepta ir sudie. Buvo, kad ir metus, du visai neiko nebuvo, gal tik pleiskanodavo galvos oda. Taciau dabar, nuo praeitos vasaros (2 metai po gimdymo) prasidejo stiprus paumejimas. Tiesa sakant taip kaip yra dabar, dar niekada nebuvo

Labai daug demiu, daug ant krutines, pilvo, o nugara isvis beveik vien demes, galva taip pat baisi, ant veido pradejo atsirasti, ant koju ir ranku nera buve - deja, dabar jau yra, nors ir nelabai daug

Blogiausia, kad Vilniuje saipesi is Siaulieciu tepaliuko kaip atgyvenos, ir dave Daivonexo 2 rusiu, kuris niekada nepadedavo, ir galvai, is e raides (sorry neatsimenu). Na, tepliojuosi, bet negereja visai. Tiesa, nesu labai pareiginga, kartais pamirstu pasitepti, maisto taip pat nelabai prisiziuriu, o reiketu.
Beje, Siauliuose man gydytoja liepe vengti stresu, didelio fizinio kruvio, pervargimo. Sake del zvynelines gali buti kaltos kepenys, bet nera aisku (mano kepenu tyrimai kaip ir geri

). Del maisto - jokio
alkoholio, sokolado, pomidoru, zinoma astraus, kepto, gruzdinto, sunkiai virskinamo maisto. Zodziu - dieta
Dar patare vonioje dazniau pasimirkyti, siltesniame vandenyje - aprimsta demeles truputi.
Ir dar, jauciu ir man sanariai gali "pareiti", nes vis dazniau ir labiau paskauda
Na, kol kas tiek. Atsiprasau uz tokia ilga litanija, bet neiseina man trumpiau

Tikiuosi bendrauti su jumis ir dalintis ziniomis, patyrimais, palaikymu