Įkraunama...
Įkraunama...

Žvynelinė 7

[beje,visoms kurias domina sis gydymosi budas-siandien buvau odos dispanceryje pas savo odos gydytoja (nuo vaikystes pas ja gydausi) ir papasakojau jai apie ta naturalios med centra.ji nera nusiteikusi pries tokius dalykus bet pasake tik tiek kad viena jos paciente issigyde zvyneline tam nat med centre o nesenai pas ja vel pasirode-tose vietose kur kazkada buvo isberimai vel atsiradineja vienas po kito konturai tu kazkada buvusiu isberimu (tose paciose vietose).taigi gal ir tai nera panaceja...
[/quote]
tai nėra blogai tik iš to yra padarytas veslas ir kažkas kraunasi pinigėlį ir tiek kiekviena iš jūsų gali pati išsivalyti žarnyną nusipirkus normalią klizmą už 10lt-1.5 litro talpos ir mėnesį kas vakara pasituštinus ir susipylus virintą vandenį su citrinos sultimis ir druska į klizmą tą procedūrą atlikti pirmą sav kiekvieną d, antrą kas antrą ,3 kas trečią paskuinę kas 4d ir po to nuolat kartą per savaitę po to išsivalyti kepenis ir derinti maistą nevalgyti bulvių su mėsa ir tt. nieko aštraus, sūraus, rūkyto, riebaus, nevartoti alkoholio(ypač vyno, šompano),pabadauti ir pačios nustebsite koks bus rezultatas bet esmė yra ta kad tai yra gyvenimo būdas biggrin.gif
Atsakyti
[quote=lelija3,2009 01 29, 19:35]
[beje,visoms kurias domina sis gydymosi budas-siandien buvau odos dispanceryje pas savo odos gydytoja (nuo vaikystes pas ja gydausi) ir papasakojau jai apie ta naturalios med centra.ji nera nusiteikusi pries tokius dalykus bet pasake tik tiek kad viena jos paciente issigyde zvyneline tam nat med centre o nesenai pas ja vel pasirode-tose vietose kur kazkada buvo isberimai vel atsiradineja vienas po kito konturai tu kazkada buvusiu isberimu (tose paciose vietose).taigi gal ir tai nera panaceja...
[/quote]
tai nėra blogai tik iš to yra padarytas veslas ir kažkas kraunasi pinigėlį ir tiek kiekviena iš jūsų gali pati išsivalyti žarnyną nusipirkus normalią klizmą už 10lt-1.5 litro talpos ir mėnesį kas vakara pasituštinus ir susipylus virintą vandenį su citrinos sultimis ir druska į klizmą tą procedūrą atlikti pirmą sav kiekvieną d, antrą kas antrą ,3 kas trečią paskuinę kas 4d ir po to nuolat kartą per savaitę po to išsivalyti kepenis ir derinti maistą nevalgyti bulvių su mėsa ir tt. nieko aštraus, sūraus, rūkyto, riebaus, nevartoti alkoholio(ypač vyno, šompano),pabadauti ir pačios nustebsite koks bus rezultatas bet esmė yra ta kad tai yra gyvenimo būdas biggrin.gif
[/quote]

tai, kad ten verslas svarbiausia ir as pajutau. turiu gana reta zvynelines forma ir po to kai atsisakiau fotografuotis is karto visi malonus bendravimai baigesi. kai moki tokius pinigus, tai kazkaip norisi šiltesnio, mandagesnio bendravimo... daugiau ten neisiu...
Atsakyti
svikos jungiuosi ir as pas jus smile.gif taip pat turiu sia lygele-palikimas mano mociutes,kaip sakoma ne visiem mociutes turtus palieka,man paliko sia lygele verysad.gif nors nereik man labai liudet ne labai ji pas mane matoma-tik buna retkarciais pabertos rankos...zinau kad si liga nelabai megsta saules tad stengiuosi nuvaziuoti prie juros vasara-tad ji pranyksta man ziema ir pavasari-tai stai tikiuosi priimsit mane ax.gif
Atsakyti
. turiu gana reta zvynelines forma ir po to kai atsisakiau fotografuotis is karto visi malonus bendravimai baigesi. kai moki tokius pinigus, tai kazkaip norisi šiltesnio, mandagesnio bendravimo... daugiau ten neisiu...
[/quote]
Jei nepaslaptis kokia? g.gif mano ranku-? jei nesunku parašyk ką tau uždraudė valgyti labai jau smalsu ar tai tie produktai ,kurie erzina kepenis? g.gif
Atsakyti
Ten kazkur rase apie nestuma ir zvyneline.Man tikrai nekiek nesumazejo, o netgi padidejus buvo....taip kad cia nesuprasi nuo ko...

O siaip , sendiena nuvariau i kalvariju turgu ir susiradau maisto papildu kioskeli.ten visoookio gerio pilna, tai radau ta krema - super psori krem, va , bandysiu sendiena jau tepliotis.Ir dar ten turi kazkokio dalyko i vonia su terpentinu ir kazkokiomis zolemis, kurios labai padeda, bet kadangi mano problema galvoj, tai sake negalima galvos kist i tokia vonia.Taip kad pas kurias problemos ne galvoj biggrin.gif gali gal pabandyt;)
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Turiu ir as ta "malonuma" jau apie 10 metu verysad.gif Is pradziu tai tebuvo kelios demeles ant kuno ir galvoje. Labai gyventi netrugde, vis apsigydydavau. Beje, tie visi brangiausi tepalai man nei kiek nepadejo. Labai padedavo paprastas kazkoks vaistineje gaminamas tepaliukas, kainuodaves kelis litus tiktais. Bet ji gaudavau kol gydziausi Siauliuose. Ir kazkaip labai dideliu paumejimu nebudavo, tai po keliu metu karta i metus nueidavau, pasiimdavau tepaliuko recepta ir sudie. Buvo, kad ir metus, du visai neiko nebuvo, gal tik pleiskanodavo galvos oda. Taciau dabar, nuo praeitos vasaros (2 metai po gimdymo) prasidejo stiprus paumejimas. Tiesa sakant taip kaip yra dabar, dar niekada nebuvo schmoll.gif Labai daug demiu, daug ant krutines, pilvo, o nugara isvis beveik vien demes, galva taip pat baisi, ant veido pradejo atsirasti, ant koju ir ranku nera buve - deja, dabar jau yra, nors ir nelabai daug verysad.gif Blogiausia, kad Vilniuje saipesi is Siaulieciu tepaliuko kaip atgyvenos, ir dave Daivonexo 2 rusiu, kuris niekada nepadedavo, ir galvai, is e raides (sorry neatsimenu). Na, tepliojuosi, bet negereja visai. Tiesa, nesu labai pareiginga, kartais pamirstu pasitepti, maisto taip pat nelabai prisiziuriu, o reiketu.

Beje, Siauliuose man gydytoja liepe vengti stresu, didelio fizinio kruvio, pervargimo. Sake del zvynelines gali buti kaltos kepenys, bet nera aisku (mano kepenu tyrimai kaip ir geri unsure.gif ). Del maisto - jokio alkoholio, sokolado, pomidoru, zinoma astraus, kepto, gruzdinto, sunkiai virskinamo maisto. Zodziu - dieta doh.gif
Dar patare vonioje dazniau pasimirkyti, siltesniame vandenyje - aprimsta demeles truputi.

Ir dar, jauciu ir man sanariai gali "pareiti", nes vis dazniau ir labiau paskauda verysad.gif

Na, kol kas tiek. Atsiprasau uz tokia ilga litanija, bet neiseina man trumpiau 4u.gif Tikiuosi bendrauti su jumis ir dalintis ziniomis, patyrimais, palaikymu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazuliux: 09 vasario 2009 - 23:01
Na, kol kas tiek. Atsiprasau uz tokia ilga litanija, bet neiseina man trumpiau 4u.gif Tikiuosi bendrauti su jumis ir dalintis ziniomis, patyrimais, palaikymu ax.gif
[/quote]
4u.gif man ir malonu o pas ka gydeisi Siauliuose?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lelija3: 10 vasario 2009 - 20:21
QUOTE(lelija3 @ 2009 02 10, 19:18)
4u.gif man ir malonu o pas ka gydeisi Siauliuose?

Zinok, kad neatsimenu tiksliai pavardes blush2.gif Man atrodo gal Steponaviciene (kad is S raides tai tikrai atsimenu)
Atsakyti
Labas vakaras.

Prisijungsiu ir aš... Šią ligą turiu jau kažkus 8 metus, bet man vis tai išnykdavo, tai atsirasdavo.. Pirmą kartą kai atsirado, buvo nedaug, bet ant viso kūno ir niekas nepadėjo, kol galiausiai nepaskyrė puvos procedūrų. O dabar jau trečias paūmėjimas ir toks, kokio dar niekas nebuvo sad.gif Šiandien pasiėmiau iš vaistinės pagamintus vaistus, bandysiu tepliotis ir kitą savaitę kvarcuotis.. Abejoju ar padės kvarcas, nes pirmą kartą nepadėjo, bet...
QUOTE(mazuliux @ 2009 02 09, 23:59)
jokio sokolado

Bet įdomiai.. Sako daktarai vengt stresų, o šokoladas kaip tik ir mažina stresą, juk tai kaip antidepresantai, o pasirodo jo negalima mums valgyti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(PegaseStar @ 2009 02 11, 19:02)
Bet įdomiai.. Sako daktarai vengt stresų, o šokoladas kaip tik ir mažina stresą, juk tai kaip antidepresantai, o pasirodo jo negalima mums valgyti sad.gif

Sveika 4u.gif Kiek suprantu sokolado negalima todel, kad jis kenkia kepenims, o kaip zinia, galvojama, kad zvyneline itakoja kepenu sutrikimai g.gif (Mano suneliui pavyzdziui yra problemu truputi su kepenimis (jos padideje tiksliai neaisku nuo ko), tai gydytoja irgi uzdraude valgyti sokolada, o jis taip megsta doh.gif )

O kas del pablogejimo, tai man irgi dar nera taip blogai buve verysad.gif jau tuoj pavasaris, o as nezinau, kaip reiks i gatve iseiti. Reiks kaip kokiai apsitulojus vaiksciot unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuliux @ 2009 02 11, 22:57)
O kas del pablogejimo, tai man irgi dar nera taip blogai buve verysad.gif jau tuoj pavasaris, o as nezinau, kaip reiks i gatve iseiti. Reiks kaip kokiai apsitulojus vaiksciot unsure.gif

Tas ir baisiausia, kad pavasaris artėja.. Na, tikiuos iki vasaros praeis..

O kas nors gal yra bandę eiti į soliariumus? Gal padeda?
Atsakyti
QUOTE(PegaseStar @ 2009 02 12, 15:36)
Tas ir baisiausia, kad pavasaris artėja.. Na, tikiuos iki vasaros praeis..

O kas nors gal yra bandę eiti į soliariumus? Gal padeda?

man padeda saul4 visada gerai bet tai trumpalaikis efektas
Atsakyti