QUOTE(Auruma @ 2010 05 04, 08:33)
Sveikos,
Gal kas žinote namudinį/privatų darželį D.Riešėje ar šalia jos? Žinau tik metu laikus netoli. Truputį brangu mums

.
Labiausiai norėčiau vesti dalį dienos - pvz 3 kartus per savaitę po pusdienį. Ar priima taip namudiniai darželiai?
taip dauguma namudiniu darzeliu lankstus.
is savo pavyzdies sakau,kad pas mus lanko ir nuolatiniu vaikuciu ir tik tam tikromis dienomis ateinanciu ir valandiniu vaikuciu.
Viskas yra suderinama
Papildyta:
QUOTE(vakare-tyla @ 2010 05 04, 06:42)
Saunuoliai
Mano B taip pat padeda man visaip kaip tik gali, bet i savo valdas as jo neisileisiu. Tik kaip svecia

vien del to, kad jau kartu dirbom
o mes is dalies dirbam kartu su vyru,tam tikru pareigybiu MB turi
Bet as savo atveju izvelgiu tik pliusu
Papildyta:
QUOTE(Savannaa @ 2010 05 04, 08:44)
priima namudiniai visaip siais sunkiais laikais
sunkmetis ne visiems namudiniams darzeliams turi itakos.
Lankstumas
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2010 05 04, 11:42)
Na, jeigu viena darželio auklėtoja būtų netradicinės medicinos atstovė, tosk darželis galėtų pasirūpinti ir susirgusiais vaikais. Mama juk irgi dažniausiai neturi medicininio išsilavinimo
Man tai irgi nebeaktualu, nes dukrai liko paskutinės dienos darželyje.
toks darzelis turietu buti ddiziulis,kad turetu nemazai atskiru patalpu sergantiems vaikams,taip pat papildomu zmoniu,kurie tais vaikuciais rupintusi.Manau geresnis variantas butu asmenine budinti aukle vaiko ligos atveju.
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2010 05 04, 14:27)
2. Pvz., būna tokių atvejų, kai tėvams reikia išvykti į komandiruotę savaitei ar dviem. Kur tokiu atveju dėti vaiką, jei nėra močiučių? Mano pažįstamai teko su vyru darbo reikalais net dviem mėnesiams išvykti į JAV. Jie vaikus paliko auklei.
Žmonės dabar važinėja, o ir darbų visokių yra. Pvz., gydytojos ar seselės dirba paromis. O ir situacijų būna pačių įvairiausių.
taip kartais buna tokiu situaciju,nors nedirbu apskrita para,bet buvo keletas atveju kai reikejo vaikuti darzelyje priziureti savaite,kol teveliai buvo isvyke.Kadangi musu darzelis toks seimyninis,tai vaikas tiesiog isiliejo labai jaukiai ir graziai
Papildyta:
QUOTE(Blueta @ 2010 05 04, 14:39)
As neisivaizduoju kokio svarbumo man turetu but darbas/komandiruote,kad palikciau vaikus darzelyje

Taigi isproteciau is strioko palikus.O jeigu kas nutiks? o jeigu i ligonine pateks?jetus,simtas jeigu man kiltu.
jei nepasitikesite tai ir negalesite ramiai palikti

kiekvienai situacijai savas variantas