Gal kam pravers ši informacija, kiek žinau tai naujai atsidaręs darželis.
http://www.silagelesvaikai.lt/
gaila man pinigeliu kist i privatu darzeli- ir ten vaikai serga, ir ten yra "apsimeteliu" aukletoju dirbanciu,kurios prie tevu sypsosi vaikams, o uzdarius duris...
gal privatus darzelis ir negali garantuoti, kad ji lankantis vaikas niekada nesirgs, taciau pasirupinti kiekvienu vaiku individualiai ir taikyti bendras sveikatinimo priemones tikrai gali. Juk privaciam darzeliui rupi ir kiekvienas vaikas ir verslas. Jei darzelio savininkui nusispjaut - gali jis paimti bet kokia aukle, bet tai butu nelogiska.
QUOTE(bankininke @ 2010 05 03, 15:15)
gaila man pinigeliu kist i privatu darzeli- ir ten vaikai serga, ir ten yra "apsimeteliu" aukletoju dirbanciu,kurios prie tevu sypsosi vaikams, o uzdarius duris...
Mano nuomonė tokia: jeigu tau apskritai kyla tokios negatyvios mintys, matyt, pati savo darbus darai nesąžiningai...
QUOTE(vaižgantė @ 2010 05 03, 22:53)
Mano nuomonė tokia: jeigu tau apskritai kyla tokios negatyvios mintys, matyt, pati savo darbus darai nesąžiningai...
Galima tik už save garantuot . Sesė leido dukrą į privatų darželį, lyg "Metų laikai" ar panašus pavadinimas. Vieną kartą atvedė mama viduriuojantį vaiką, kai kurie grupės vaikai sužsikrėtė žarnyno infekciją, kitą kartą pamatė, kaip atnešė ir auklėtojai padavė vaistus nuo kosulio, kai padarė pastabą auklėtojai, buvo paaiškinta, kad neturi kur mama palikt vaiką ir "dėl vieno karto" nieko neatsitiks. Po metų gavo vietą paprastam ir gerai. Vienintelis pliusas, jos manymu, privačiam- nauji žaislai ir vaikų mažiau, nors jos dukros grupėj buvo įvairaus amžiaus vaikų, kas daugumai tėvų irgi nepatiko. Čia jau prieš porą metų buvo, gal pasikeitė požiūris į sergančius vaikus ir vaistus...
QUOTE(aniz @ 2010 05 03, 21:07)
Galima tik už save garantuot . Sesė leido dukrą į privatų darželį, lyg "Metų laikai" ar panašus pavadinimas. Vieną kartą atvedė mama viduriuojantį vaiką, kai kurie grupės vaikai sužsikrėtė žarnyno infekciją, kitą kartą pamatė, kaip atnešė ir auklėtojai padavė vaistus nuo kosulio, kai padarė pastabą auklėtojai, buvo paaiškinta, kad neturi kur mama palikt vaiką ir "dėl vieno karto" nieko neatsitiks. Po metų gavo vietą paprastam ir gerai. Vienintelis pliusas, jos manymu, privačiam- nauji žaislai ir vaikų mažiau, nors jos dukros grupėj buvo įvairaus amžiaus vaikų, kas daugumai tėvų irgi nepatiko. Čia jau prieš porą metų buvo, gal pasikeitė požiūris į sergančius vaikus ir vaistus...
Nežinia, kaip pati pasielgtum, būdama tos auklėtojos vietoje. Kitą teisti labai lengva.
QUOTE(Hasna:) @ 2010 05 04, 00:12)
O tai Jus Ziile su vyru si darzeli irengijate ar viena? Labai miela jei vyras su zmona bendrai toki projekta sugalvojo, ypac kai 3 vaikelis pakeliui. As kaip tik planuoju rudeni uzrasyti vaikeli i p. darzeli ir gyvenam Bajor. 

Darzeli irenginejam su vyru - vienai butu sunkoka

QUOTE(ziile @ 2010 05 04, 08:30)
Darzeli irenginejam su vyru - vienai butu sunkoka
. Labai malonu, kad esame kaimynai ir dziaugtumes jei tektu susipazinti
Kiek Jusu vaikuciui metuku? 

Saunuoliai

Mano B taip pat padeda man visaip kaip tik gali, bet i savo valdas as jo neisileisiu. Tik kaip svecia

Negatyvaus mamyciu poziurio i prvt darzelius tikrai yra ir bus, kaip ir i valdiskus.
Tiesiog, privatus leidzia teise rinktis. Jei jau nesutampa teveliu poziuris bei darzelio admininstracijos, geriausia toliau ir nebendradarbiauti

QUOTE(Auruma @ 2010 05 04, 10:33)
Sveikos,
Gal kas žinote namudinį/privatų darželį D.Riešėje ar šalia jos? Žinau tik metu laikus netoli. Truputį brangu mums
.
Labiausiai norėčiau vesti dalį dienos - pvz 3 kartus per savaitę po pusdienį. Ar priima taip namudiniai darželiai?
Gal kas žinote namudinį/privatų darželį D.Riešėje ar šalia jos? Žinau tik metu laikus netoli. Truputį brangu mums

Labiausiai norėčiau vesti dalį dienos - pvz 3 kartus per savaitę po pusdienį. Ar priima taip namudiniai darželiai?
Namudiniai darzeliai gana lankstus

QUOTE(Auruma @ 2010 05 04, 10:33)
Sveikos,
.

priima namudiniai visaip siais sunkiais laikais

i metu laikus niekad neleisciau-serga ten sirgo ir sirgs....
musu privaciame per 4 men nesu macius nei 1 sergancio vaiko ir tai serga iki to isvis nesirges.