QUOTE(L.M.A. @ 2010 10 27, 00:22)
Man darzelis paliko betvarkes ir chaoso ispudi, zaislai gerokai panaudoti, neitin svarus, nepasakyciau, jog dauguma ju kokybiski. Pas visus namuoe tikriausiai skirtinga tvarka, bet mano namuose tos tvarkos tai tikrai zymiai daugiau. Virtuveje isvis betvake visiska pamaciau. Kaip supratau, tai tos pacios aukletojos po to viska ir tvarko, man pasirode, jog tiesiog nespeja apsikuopti. Mano akimis niurus vaizdas, nes pats namas nepritaikytas siai paskirciai, tiesiog buvo namas, kuriame gyveno seima, jie issikele, tada isikele darzelis paprasciausiai atsinesdamas savo daiktus ir viskas. Jokiu didesniu pertvarkymu pritaikant patalpas darzeliui as nepamaciau. Nereikia, kad darzelyje butu ispudingas interjeras, bet turi buti jauku, sviesu, tvarkinga, to tikrai pasigedau...
Kaip supratau, tai nera jokiu papildomu uzsiemimu. Paminejo tik, jog ateina savanore, praveda muzikos pamokele. Bet ji juk nera profesionale, nesimoke kaip dirbti su vaikais. Daugelyje kitu darzeliu yra gausu ivairiu papildomu uzsiemimu, kurie jau iskaiciuoti i kaina.
Kaip supratau, tai nera jokiu papildomu uzsiemimu. Paminejo tik, jog ateina savanore, praveda muzikos pamokele. Bet ji juk nera profesionale, nesimoke kaip dirbti su vaikais. Daugelyje kitu darzeliu yra gausu ivairiu papildomu uzsiemimu, kurie jau iskaiciuoti i kaina.
galeciau po visu situo parasyti - visiskai sutampa mano nuomone...
mama elvyrce prase apie darzelius pakomentuot ir ka rekomenduoti butu galima - specialiai siandien dar apsilankiau Tarptautineje Amerikos mokykloje Vilniuje (konkreciai domino darzelio klases) ir Liubertienes gimnazijos darzelio grupese - dar dvi nuostabios vietos, kur galima leisti savo aukselius, o Liubertienes gimnazijoje dar ir kaina tik 800 lt (na, plius maitinimas 300) - o mazuju grupeje tik 4 vaikuciai siai dienai

Zodziu, dabar skubu, bet veliau prisesiu ir susisteminus aprasysiu ispudzius is visu mano aplankytu darzeliu. Dar trumpai galeciau pridurt, kad netiesa, jog kitur i personalo kvalifikacija neinvestuojama ir nevykdomi auksto lygio seminarai jiems ar kursai - savo rankose siandien laikiau storus segtuvus su tokia info. Kelia kvalifikacija ir kituose privaciuose darzeliuose, oj kaip kelia (cia rasau todel, jog noriu akcentuoti, kad musu auksciau linksniuojamas darzelis, del kurio cia kilo tiek diskusiju, absoliuciai, visai niekuo nera isskirtinis, tame tarpe ir pedagogu kvalifikacijos prasme