QUOTE(claries @ 2010 11 22, 14:49)
Sioki toki greita....
Oi,kaip "skaniai" perskaiciau,aciu

pora pastebejimu apie netikslumus.Kadangi sunus lanko Vilniaus tarptautine mokykla,tai nuomone is "vidaus"
Su parkingu nera dideles bedos,nereik ten moket tu isivaizuojamu 1000 lt per metus.Faktiskai uztrunku 5-10 min.,kol palieku sunu,tai ir nemoku visai
automobili palieku ant saligatvio salia mokyklos pastato Rusu gtv.
Kiek pastebejau,tai vis taip palieka.Per metus dar ne kart neradau uzrakintu ratu.
Mokestis 1500 Lt uz menesi nera visai tikslus,nes metai kainuoja 18000 Lt,bet viena menesi mokykla atostogauja,tai 1800:11,gaunasi ~1600.
Kieme yra augalu,pasodinta daug geliu loveliuose,kas aplinka daro jaukesne,o danga ne
betonas ir cementas,kaip parasete, o speciali kazkokia minksta gumine-kauciukine danga,ant kurios nukrite vaikai nuo "karstykliu" neuzsigauna.
Ir man ji daug labiau patiko negu valdiskam darzeli smelis-zvyras,po kurios as vaika parsivesdavau kaip velnia,net nezinodavau uz kurios vietos paimt,kad pasodint i autokedute.
Dar viena svarbi (man !) detale,kad vaikai stabiliai vedami i lauka du kartus dienoje ( ne tik vedami,bet ir uzimami priemonemis,kad turetu ka veikt,o ne stumdytusi vienas su kitu),o ne "numuilinamas" tas laikas,kaip valdiskuose,nes tingi rengt vaikus.
tokie mano pastebejimai