Ka domina privatus darzeliai, galiu papasakoti apie nauja mini vaiku darzeli "Vezliukas". Nuotraukas galite pasiziureti ju svetainej www.vezliukas.lt,
o as pabandysiu papasakot, tai ka maciau pati. Patalpos puikios, ner ko noret, naujos statybos namas su uzdaru vidiniu kiemu. Nauji baldai, zaislu dar nera daug, nes neseniai atsidare, patiko, kad lovytes yra is naturalaus medzio, o ne is ploksciu kokiu tai. Meniu irgi patiko, o patys maisto produktai, kiek galima bus ekologiski, perkami is ukininku oficialiai, o ne is turgaus maisais tys.
Jau kitoj temoj rasiau, kad man asmeniskai labai didelis pliusas yra sildomos grindys, man jau paciai mama visa vaikyste i galva kale,

"susalsi kojas, zinok, kad jau liga", o burbulai tiesiog ant grindu ir "gyvena". Kainos panasios kaip ir Titijoj, tik cia 1000lt men. su maitinimu. Mano galva cia vieta daug palankesne, man tikrai , bet aisku kaip kam

ir cia dar vaikeli galima palikt ne pilnai dienai, keliom valandom pavyzdziui, savaitgaliais, jei jau labai reikia ir nakciai, na bet ka domina paskaitysit ju svetainej.
Aukletoja su kuria kalbejau palyginus jauna, bet kai paklausiau apie issilavinima tai atitempe kruva diplomu

Su vaikais bus grojama (pianinu, smuiku), sokama, vaidinama, dainuojama, piesiama, lipdoma ir t.t. Taip pat sake jeigu bus pageidavimu, gales mokyti anglu ir prancuzu kalbu.
Mum dar per anxti ten keliauti kadangi

, bet jeigu ka domina, rasykit i AZ, duosiu asmenini auklytes nr.
Mes ten keliausim