Įkraunama...
Įkraunama...

Privatūs darželiai: kur ir kiek?

Ka domina privatus darzeliai, galiu papasakoti apie nauja mini vaiku darzeli "Vezliukas". Nuotraukas galite pasiziureti ju svetainej www.vezliukas.lt,
o as pabandysiu papasakot, tai ka maciau pati. Patalpos puikios, ner ko noret, naujos statybos namas su uzdaru vidiniu kiemu. Nauji baldai, zaislu dar nera daug, nes neseniai atsidare, patiko, kad lovytes yra is naturalaus medzio, o ne is ploksciu kokiu tai. Meniu irgi patiko, o patys maisto produktai, kiek galima bus ekologiski, perkami is ukininku oficialiai, o ne is turgaus maisais tys.
Jau kitoj temoj rasiau, kad man asmeniskai labai didelis pliusas yra sildomos grindys, man jau paciai mama visa vaikyste i galva kale, biggrin.gif "susalsi kojas, zinok, kad jau liga", o burbulai tiesiog ant grindu ir "gyvena". Kainos panasios kaip ir Titijoj, tik cia 1000lt men. su maitinimu. Mano galva cia vieta daug palankesne, man tikrai , bet aisku kaip kam biggrin.gif ir cia dar vaikeli galima palikt ne pilnai dienai, keliom valandom pavyzdziui, savaitgaliais, jei jau labai reikia ir nakciai, na bet ka domina paskaitysit ju svetainej.
Aukletoja su kuria kalbejau palyginus jauna, bet kai paklausiau apie issilavinima tai atitempe kruva diplomu biggrin.gif Su vaikais bus grojama (pianinu, smuiku), sokama, vaidinama, dainuojama, piesiama, lipdoma ir t.t. Taip pat sake jeigu bus pageidavimu, gales mokyti anglu ir prancuzu kalbu.
Mum dar per anxti ten keliauti kadangi nestuke.gif , bet jeigu ka domina, rasykit i AZ, duosiu asmenini auklytes nr.
Mes ten keliausim thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif 4u.gif

Galiu rekomenduoti tikrai labai šaunų darželį netoli Žaliųjų ežerų (tai čia tikriausiai Balsiai bus?).
Jis įsikūręs privačiame name, aplinka labai graži, tyras, neužterštas oras, saugus, nes nėra aplink jokių gatvių, transporto ar pan. Vakar buvom su vyru ir mažiuke pasidairyti, tai labai patiko, viduj jauku, gražu, žaisliukai visi l.kokybiški, nauji, yra sporto salė atskirai, kurioje daug kamuoliukų, yra kur vaikiukui bėgioti, laipioti, landžioti. Pasijautėme kaip namie, o ir darželio įkūrėjos buvo toks užmanymas, kad vaikiukai būtų kaip namie. Jis yra naujas, įsikūrė rugsėjo mėn., kol kas ten vienas vaikiukas lankosi, bet manau, kad tuoj susidarys grupelė. Auklėtoja labai šilta, miela.
Mūsų mažiukei taip patiko, kad vos namo ištempėm. Aš likau sužavėta ir tikrai mąstau ten savo mažiukę leisti, nors galvojau iki 3 metukų tikrai į darželį neleisiu.
Kaina - 750Lt.
Atsakyti
Noriu papildyti sąrašą savo atradimais, nes man tokia info, jei kas nors ją būtų susisteminęs ir pateikęs, būtų labai pravertusi smile.gif .
Pataisytas sarasas:
1. Vilniaus prancūzų mokykla.
2. Vilniaus tarptautinė mokykla.
3. Liubertienės mokykla.
4. Saulės gojus.
5. Tarptautinė Amerikos mokykla.
6. Valdorfo darželis.
7. SOS vaikų kaimas.
8. Menachemo namai (kas čia, nežinau).
9. Titija
10. Diemedis.
11. AMUS darželis.
12. Metų laikai.
13. Namų darželis.
14. Antano Mockaus asociacija.
15. Dūzginėlis.
16. Saulės zuikučiai, www.sauleszuikuciai.lt
17. Mini darželis A.Žukausko g. 33, 8 68616889
18. Balsių mini darželis Romuvos g. 62, 8 67526690
19. Vasarėlė Rinktinės g. http://www.freewebs.com/vasarele/
20. Mini darželis už Pilaitės, Varnės g. 8 68526052
21. Vėžliukas, Latvių g. 10, 8 67617417, www.vezliukas.lt
22. Šeškinėje mini darželis, 8 63815407
23. Laisvės pr. mini darželis, 8 65186275
24. Draugų sodelis, Justiniskes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atėnė: 23 spalio 2009 - 14:54
QUOTE(Fedes @ 2009 02 27, 15:53)
dėkui!
taip , man namų darželis jau irgi atsakė, gaila, kiti tyli....  verysad.gif
tik kad prideda dar keliasdešimt litų prie bendros sumos ir jei kaip mes planuojame tik pusę dienos, tai gaunasi suma didesnė už auklę pusei dienos....  doh.gif žiūrėsim, ką per pokalbį sakys, nes maniškiui nereikia jokio spec dietos, tik duoną batoną iš meniu pašalinti, namie tai jokių problemų, bet su tais darželiais  doh.gif  doh.gif  doh.gif

"Namu darzelis" tikrai adaptuoti alergisku vaiku maitinimui - turi atskira meniu, bet jei vaikas gali valgyti patiekala is pagrindinio meniu, tikrai duoda. Jokiu papildomu antkainiu nera, visi siuo klausimu labai geranoriski. Musu grupeje vienas labai alergiskas vaikas buvo, kur tikrai didele atsakomybe toki maitinti - ir viskas puikiai vyko. Zodziui, atsakingai dirba. Jus pasiskambinkite jiems. Kontaktai yra interneto puslapyje www.namudarzelis.lt

Papildyta:
QUOTE(Diuna @ 2009 09 06, 15:14)
Gal kazkas lanko Valdorfo darzeli? Kokios ten kainos? Ar istikruju dirbama pagal Valdorfo sistema?

Sveiki, mes lankome valdorfo grupe "Namu darzelyje" jau treti metai - esame labai patenkinti. Viskas ten nerealu - ir aukletojos, o per laika labai susigrojo tiek vaikai, tiek tevai. Dabar jau patapome tevu grupe:). Kitos grupes, kiek zinau, taip pat taiko daug valdorfo pedagogikos elementu, bet nera 100% valdorfines.
Atsakyti
laba diena,
netikiu nei voldorfo tuo labiau montesori metodikomis..kiek iš pažystamų ir šeip domėjaus daug kas nusivylę yra šiomis metodikomis ir nebuvo tokiu kurie man rekomenduotu , kaip dažniausiai buna išreklamuoja tu patiki, o žiuri po to ,kad tai buvo tik iliuzija..nekankinkit vaikučiu..ne ant vaiku bandyti tai.. schmoll.gif
o mes ieškome kur būtų 2 viename tai darželis su žaidimu sporto kambariu..kur į fizinį vaiku aktyvuma butu skirta demesio..nes ko labiausiai vaikui reikia tai išsidukti..ir būti sveikam fiziškai čia jokiu metodikų nereik, kad tai suprastum... ax.gif
esame tik vieną darželiuka tokį rade kolkas , tai niekaip nesuprantu ar tik taip man nesiseka ieškoti ar darželių su specialia vaikų sporto įranga visapusiškai lavinti vaiką yra tik vienas visame vln?? nes kiek bežiūriu namudiniai daugiausiai egzistuoja..jie puikus bet man labai svarbu fizinis pasirengimas ne sakau jau apie profesionalu o tiesiog kad sveikata butu ,juk kiekviena norim kad užaugęs vaikas turėtu stipria sveikatele...o ne nutukes ir nusilpes...o ir kainos visur tos pačios..ar su fiziniu pasirengimu ar be biggrin.gif:D:D... lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Justulis @ 2009 07 08, 13:25)
gal kas zino namu darzelio kainas Pilaiteje?(tarp pilaites ir zujunu) lauksiu i az 4u.gif aciu

Kainos juk galejo ir keistis...geriausia pasiskambinti...jei gu ka-turiu telefona, nes mes si darziuka lankeme 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atėnė @ 2009 10 23, 13:49)
Noriu papildyti sąrašą savo atradimais, nes man tokia info, jei kas nors ją būtų susisteminęs ir pateikęs, būtų labai pravertusi smile.gif .
Pataisytas sarasas:
3. Liubertienės mokykla.
4. Saulės gojus.
6. Valdorfo darželis.
7. SOS vaikų kaimas.
9. Titija
10. Diemedis.
11. AMUS darželis.
12. Metų laikai.
13. Namų darželis.
15. Dūzginėlis.

Siame sarasiuke neradau dar vieno darzelio, kuri lanko mano dukra.
25.''Auk sveikas'', vaiku sanatorijoje Pusyno kelias, Baltupiuose www.vaikudarzelis.com
Labai geri atsiliepimai, kasdien mazoji su noru eina ir neserga, kai aplink siaucia ligos

Papildyta:
QUOTE(mute20 @ 2009 11 06, 15:03)
laba diena,
netikiu nei voldorfo tuo labiau montesori metodikomis..kiek iš pažystamų ir šeip domėjaus daug kas nusivylę yra šiomis metodikomis ir nebuvo tokiu kurie man rekomenduotu , kaip dažniausiai buna išreklamuoja tu patiki, o žiuri po to ,kad tai buvo tik iliuzija..nekankinkit vaikučiu..ne ant vaiku bandyti tai.. schmoll.gif
o mes ieškome kur būtų 2 viename tai darželis su žaidimu sporto kambariu..kur į fizinį vaiku aktyvuma butu skirta demesio..nes ko labiausiai vaikui reikia tai išsidukti..ir būti sveikam fiziškai čia jokiu metodikų nereik, kad tai suprastum... ax.gif
esame tik vieną darželiuka tokį rade kolkas , tai niekaip nesuprantu ar tik taip man nesiseka ieškoti ar darželių su specialia vaikų sporto įranga visapusiškai lavinti vaiką yra tik vienas visame vln?? nes kiek bežiūriu namudiniai daugiausiai egzistuoja..jie puikus bet man labai svarbu fizinis pasirengimas ne sakau jau apie profesionalu o tiesiog kad sveikata butu ,juk kiekviena norim kad užaugęs vaikas turėtu stipria sveikatele...o ne nutukes ir nusilpes...o ir kainos visur tos pačios..ar su fiziniu pasirengimu ar be biggrin.gif:D:D... lotuliukas.gif  doh.gif

Ar lankeisi ''Auk sveikas'', Baltupiuose, ''Pusyno kelyje''.Ten vaikai kasdien daro manksta su kinezistem ir du kart per savaite eina i baseina, kuriame irgi atlieka spec pratimus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo audrike123: 08 lapkričio 2009 - 21:59
QUOTE(Minila @ 2009 10 16, 10:24)
Sveikos 4u.gif 4u.gif
Galiu rekomenduoti tikrai labai šaunų darželį netoli Žaliųjų ežerų (tai čia tikriausiai Balsiai bus?).
Jis įsikūręs privačiame name, aplinka labai graži, tyras, neužterštas oras, saugus, nes nėra aplink jokių gatvių, transporto ar pan. Vakar buvom su vyru ir mažiuke pasidairyti, tai labai patiko, viduj jauku, gražu, žaisliukai visi l.kokybiški, nauji, yra sporto salė atskirai, kurioje daug kamuoliukų, yra kur vaikiukui bėgioti, laipioti, landžioti. Pasijautėme kaip namie, o ir darželio įkūrėjos buvo toks užmanymas, kad vaikiukai būtų kaip namie. Jis yra naujas, įsikūrė rugsėjo mėn., kol kas ten vienas vaikiukas lankosi, bet manau, kad tuoj susidarys grupelė. Auklėtoja labai šilta, miela.
Mūsų mažiukei taip patiko, kad vos namo ištempėm. Aš likau sužavėta ir tikrai mąstau ten savo mažiukę leisti, nors galvojau iki 3 metukų tikrai į darželį neleisiu.
Kaina - 750Lt.

Gal galetumete kazka placiau papasakot apie si darzeli? Ir gal koki kontaktini tel. turit? Buciau dekinga ...

Atsakyti
QUOTE(Atėnė @ 2009 10 23, 16:49)
Pataisytas sarasas:
3. Liubertienės mokykla.
4. Saulės gojus.
6. Valdorfo darželis.
7. SOS vaikų kaimas.
9. Titija
10. Diemedis.
11. AMUS darželis.
12. Metų laikai.
13. Namų darželis.
15. Dūzginėlis.

Girdejau, kad darzelyje is sarasiuko:
atsilaisvina viena vietele vaikiukui, tai jei ka domina, skambinkit ax.gif
Siame darzelyje stiprus meninis ugdymas (muzika, daile, keramika)
Atsakyti
sveiki Pusyno kelias hmmm girdetas pavadinimas,cia ne sanatorija kokia??gal yra internetinis saitas ir galetumete man i az numesti nuorodelia,buciau labai dekinga?? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mute20 @ 2009 11 13, 17:36)
sveiki Pusyno kelias hmmm girdetas pavadinimas,cia ne sanatorija kokia??gal yra internetinis saitas ir galetumete man i az numesti nuorodelia,buciau labai dekinga?? 4u.gif

Taip, tai yra sanatorijos patalpose, www.vaikudarzelis.com, bet geriausia nueti, tai viska aprodo ir papasakoja
Atsakyti
Klausimas, o kuo blogi valstybiniai? arba kuo geresni privatus?
Atsakyti