QUOTE(mute20 @ 2009 09 07, 17:18)
deja manu kad kalbame ne apie ta pati...nes buvau pati apžiuret tai ir speciali iranga vedinimu patalpai yra ir viskas pagal visus reikalavimus, tuoaletai ,spinteles,auklytes plius fizinis lavinimas...koks triukšmas??? juk viskas atskirose aukštuose..
manau noriau ar nebusit tik konkurentai šito klubo,nes ten mačiau yra valandinis vaiku darželis šalia bet jis ofisiniame pastate tai čia tai jo vaikui pastoviai trukšmas o tuo labiau prie judrios gatves...???dar paskambinau pasiteiraut ar čia jis,kokios sąlygos,tai rusiškai panele atsiliepus temokejo kalbet vos vos lietuviškai pralemeno ir dar tokia nepatenkinta maždaug "ko čia tiek klausynejat":)ir čia vaiku priemeja???siaubas..
nes aš pamačiau ir užsivedžiau, o tikrai nesu iš tu kurios savo vaika leistu bilekur..ir laukiu kol jis pradės veikt...
Na aš, iš tiesų, juk galiu ir klysti.

Atsiprašau,

nenorėjau jūsų pykdyti.
Bet buvo vienas darželis, kuris vėliau užsidarė ir dabar vėl galvoja atsidaryti (jei surinks vaikų grupę), o triukšmas, ten buvo nerealus (dėl to buvau tikra, kad kalbame apie tą patį). Vaikai nuolatiniame triukšme ir dulkėse, nes langų vėdinimui nebuvo, o triukšmas iš antro aukšto puikiai girdėjosi.
Taigi dar kartą atsiprašau, jei suklydau

Ir nuoširdžiai tikiuosi, kad jūsų vaikui bus gerai

Aš savo vaikams darželius irgi renku labai kruopščiai ir labai kritiškai renku aplinką.
Taika?