Įkraunama...
Įkraunama...

Kraujuojančios dantenos

Siaip padeda skalavimas vandeniu su lasiuku arbatmedzio aliejaus.
Skonis tai feee, bet padeda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Verutea @ 2010 04 11, 21:17)
Dantenos niekada nekraujuoja be priežasties. Yra dantų akmenų. Pašalins su ultragarsiniu skaleriu, kiuretėmis ir problema dings.

g.gif mano vaikui nėra dar 2metų, bet dantenos kraujuoja, bet tik tada, kai valau su šepetėliu doh.gif šiaip nekraujuoja. Tai ar gi tokiame amžiuje jau gali būti akmenų??? doh.gif
Atsakyti
O man paradontax pasta visai nepadejo.Dabar tvarkausi pas odontolode dantu uzdegima,tai po to paklausiu,ka dar daryti? Su druskos tirpalu irgi skalauju,bet irgi veltui.Su visokiais skysciais tai irgi daznai skalauju.Anksciau tai tik siek tiek pakraujuiodavo,o dabar koki menesi is bet kurios vietos,tik kad dar tik valant,o ne valgant ar panasiai,bet neramu ziauriai.
Atsakyti
Sveikos Mamos ir būsimos mamytės.

Pasidalinsiu mane kamavusia bėda, kuri nedavė ramybės. Kalbant apie kraujuojančias dantenas tai, kokių tik neskaičiau straipsnių knygų ir kitos beletristikos. Visi rašo reikia to ano, reikia daryti taip, o ne kitaip.

Klausimas Jums ar Jums tai padėjo?

Štai ką pavyko išsiaiškinti man, ir greitu sakiniu viska aprašysiu kaip man daug kartų sumažėjo kraujavimas ir kaskart vis mažėja. Nes tai procesas užemantis laiko, stebuklai neįvyksta per kelias minutes.

Žmogus yra sudarytas iš daugybe mikroelementu. Norint tai suprasti paprasčiau namas sudarytas iš daugybe plytų, įsivaizduokite, kas nutiktu jeigu mes vieną plyta iš namo apačios išimtume, gautųsi defektas, dėl namo svorio daromos įtakos sulinktu vamzdynai, pakryptu namas, dėl išorinės aplinkos daromos įtakos pradėtu byrėti kito namo plytos toje vietoje, nenutrūkstantis procesas, kuris privestu prie katastrofos.

Taip pat ir mūsų Kūnas, kuris reikalauja pastovaus medžiagų papildymo.
Kaip mes maitinamės? Ar aktyvus mūsų gyvenimas? Sportas? Ryte kava, sumuštinis, lekiame į darbą/mokslo įstaigą. Per pietus Kava, bandelė, toliau mes lekiame. Vakare alkoholis (labiau vyrams taikytinas pobūdis) prisivalgome ir valio.

Tai kad tai yra nesveika mes visi žinome, kaip žinome, kad ryte sportas yra labai gerai, tačiau atsikelti ne visi ir norime smile.gif, lovoje šilčiau. Taip tai daro didelę įtaką mūsų gyvenimui. Genai tai tik pasiteisinimas, kad kažkas yra negerai, ir atleidžia kažką nuo tam tikros atsakomybės, nesuteikiant vilčių (Baltuosius chalatus).

Neseniai aptikau gerą knygą apie vandenį ir druską. (Jeigu bus ji jums įdomi paskaityti susisiekite su manimi aš pasakysiu pavadinimą, amerikietis daktaras parašė ją) Matot, gydyti vandeniu aš nesiūlau,nes mes ir taip esame praktiškai sudaryti iš vandens, tačiau užmiršti jį taip pat negaliu, balansą reikia palaikyti. Taip pat geras šios minties papildymas yra "Velikaja taina vady" jei kas Rusiškai suprantate. Padaręs eksperimentą esu asmeniškai ir tai tikrai veikia, tai nėra jau kažkoks stebuklas, kad vanduo išlaiko savo cheminę savybę tačiau visuomet keičia struktūrą. Virpesiai yra pagrindinis dalykas kuris ir keičia ta vandenį.

Kitas dalykas aš noriu pakalbėti apie vitaminus, ne sintetiką, o natūralius vitaminus, uogytės, daržoves, žūvytė, mėsytė. Čia dar yra tokia globali problema su E komponentais. Prekybos centras nebeišmaitina žmonių, kaip aiškų valgome taip ir valgysime tačiau, yra viena detale čia. Žmonės (kaip aš) susidūre su Nutrilite vitaminais, ir kombinuodami vandeni kartu ir sportą, pamato labai gerus rezultatus.

Kiek man teko išsiaiškinti tai Nutrilite vitaminai yra natūralūs. Natūralūs? Čia yra ganėtinai plati tema. Tačiau daktarai, dar neturi informacijos apie tai, ar jie natūralūs ar ne, nes ponai aukštai sėdintys, nenori, kad vartotojai atsisakytu nuo jų produkto. Nes jiems taip yra pigiau grybo. pagaminu pigiai parduodu brangiai, jie patenkinti, kad kažkas prarijo, o jis gavo pinigus.

Kai man teko būti karo lauko pratybose 10 parų,maisto racionas buvo šaunus, buvo gero vandens stoka, po kelių dienų keli vyrai pabaltavo (vėmė), kaikurie skūndesi virškinimo sutrikimais, pilvo putimais, dantėnų kraujavimu ir t.t Kaip jūs manote, vyrai kurie praėjo karo med. komisiją buvo sveiki ? Na taip.

Užbaigiant mano istorija, kombinuodamas Vitaminus su Vandeniu, gaunu tikrai puikiu rezultatų.Juos vystau palaipsniui, Papildau savo organizmą reikiamais mikroelementais, kurių gauti iš paprasto maisto gan sunku ir nepigu.

Tad dėl knygos, kuriems bus įdomu, galit parašyti aš jums tikrai padėsiu ją surasti.

Atsakyti
QUOTE(Saulitėja @ 2010 08 17, 18:31)
g.gif  mano vaikui nėra dar  2metų, bet dantenos kraujuoja, bet tik tada, kai valau su šepetėliu doh.gif šiaip nekraujuoja. Tai ar gi tokiame amžiuje jau gali būti akmenų???  doh.gif

Pabandykit pakeisti dantų šepetėlį į minkštesnį ir geresnės kokybės. Gal dantenos jautresnės, o jūs valydama truputį jas padraskot?
Atsakyti
sveiki 4u.gif as dantu kraujavimo bedu atsikraciau sio skysio deka ax.gif rekomenduoju pabandyt kam kraujuoja, pabrinke dantenos 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gelytean: 07 vasario 2011 - 15:06
http://www.manoapkla...ausa/285929013/

Mielosios Jūsų pagalba labai reikalinga, manau kad yra tarp Jūsų, kurios sirgote gingivitu? atsakykite į pateiktus klausymus
Atsakyti
Sveiki, man taip pat yra problemėlė. Man yra 15 m. Kai valausi dantis, kartais kraujuoja dantenos (nedaug), ten kur yra didesnis tarpelis tarp dantų. Ir dažnas nemalonus kvapas. Nors valausi du kartus per dieną. Vakare išsivalius dantis, ryte burnoje vistiek jaučiu nemalonų kvapą. Ką galite patarti? Ačiū! wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytea @ 2011 08 28, 13:57)
Sveiki, man taip pat yra problemėlė. Man yra 15 m. Kai valausi dantis, kartais kraujuoja dantenos (nedaug), ten kur yra didesnis tarpelis tarp dantų. Ir dažnas nemalonus kvapas. Nors valausi du kartus per dieną. Vakare išsivalius dantis, ryte burnoje vistiek jaučiu nemalonų kvapą. Ką galite patarti? Ačiū! wink.gif

Pirmiausia pasirodyk odontologui - gal yra sugedusių dantų, valyk dantis ne tik su šepetėliu, bet ir tarpdančius su tam skirtais šepetėliais arba siūlais. Aš irgi nekreipiau dėmesio būdama tavo amžiaus į visokius kraujavimus, o dabar nors ir baisiai kruopščiai dantis prižiūriu - turiu periodontitą...........
Atsakyti
QUOTE(Dykuma5 @ 2011 08 28, 18:11)
Pirmiausia pasirodyk odontologui - gal yra sugedusių dantų, valyk dantis ne tik su šepetėliu, bet ir tarpdančius su tam skirtais šepetėliais arba siūlais. Aš irgi nekreipiau dėmesio būdama tavo amžiaus į visokius kraujavimus, o dabar nors ir baisiai kruopščiai dantis prižiūriu - turiu periodontitą...........

Ačiū!
Atsakyti
QUOTE(Rasytea @ 2011 08 28, 13:57)

sveiki, esu burnos higienistė ir žinau šias tavo problemėles dėl dantukųsmile.gif
pauglystėje daug kam pasireiškia kraujuojančios dantenos. tai gali būti gingivito priežastis. taip atsitinka tokiame amžiuje dėl hormonų kaitos, esančių apnašų ir kitų priežasčių. būtina pasidaryti profesionalią burnos higieną ir pašalinti akmenus ir apnašas. turėtų pranykti kraujavima ir blogas kvapas. pauglystėje labai svarbi gera asmeninė dantų priežiūra.
Atsakyti
QUOTE(moonaa @ 2011 10 29, 10:47)
sveiki, esu burnos higienistė ir žinau šias tavo problemėles dėl dantukųsmile.gif
pauglystėje daug kam pasireiškia kraujuojančios dantenos. tai gali būti gingivito priežastis. taip atsitinka tokiame amžiuje dėl hormonų kaitos, esančių apnašų ir kitų priežasčių. būtina pasidaryti profesionalią burnos higieną ir pašalinti akmenus ir apnašas. turėtų pranykti kraujavima ir blogas kvapas. pauglystėje labai svarbi gera asmeninė dantų priežiūra.

Ne tik paauglystėje svarbi gera burnos higiena. Burnos ertmę reikia prižiūrėti nuo pat gimimo iki senatvės.
Atsakyti